Banana crumble ( vegan)

If you’re crazy about bananas, then get this one!!!!! This crumble is not only very very very tasty, but also healthy! It’s full of good stuff. And suitable for vegans! Try to keep your hands off of this crumble, it won’t succeed! It’s toooooooooh f……g good! it’s also a very healthy snack after sport! It fills up all the lost !

SAM_2971

Easy to make!

This is what you need:

  • five bananas, three finely practiced
  • 200 grams sunflower seeds
  • 50 grams linseed
  • two tablespoons ceylon cinnamonpowder
  • three tablespoons erythritol sugar substitute

SAM_2970

This is how you make it:

Preheat the oven on 180 degrees. Line up a round baking mold with baking paper. The easiest way to do that is to make a plug of the bakingpaper and pull it out again. Stir the seeds trough the smashed banana. Pour in the baking mold en spread evenly. Peel the two bananas and break them in pieces in a bowl. Add the cinnamon and erythritol sugar and stir lightly. Pour over the bottom and spread the pieces out.

SAM_2969

Bake the crumble in the middle of the oven in about 30-35 minutes, keep checking. Let the crumble cool off.

SAM_2974

DIG IN!

 

 

3 Reacties op “Banana crumble ( vegan)

    • het is een nieuwe stap, en dit is een experimentje. Ik groei aardig naar het buitenland en krijg veel vraag vanuit het buitenland om vertaalde recepten. Ik ben nu druk bezig met kijken hoe ik dit het beste kan invullen en dit recept is een ” probeersel” 😉

  1. Zet er dan ook aub een knop Nederlands bij, aub, want mijn Engels is zo slecht en echt geen zin om steeds alles in de vertaler te moeten plakken , sorry grtjes Lydia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *