Monique’s meukvrije boekenbundel met grote korting!

16930500_1264353513656927_2135766620_o

Nog steeds kan ik soms even helemaal “ verliefd” door één van mijn boeken bladeren. Het maakt niet uit welke, op ieder boek ben ik meer dan trots. Ik ben ontzettend blij dat www.pumbo.nl mij deze kans geeft, om mijn boeken uit te kunnen geven. Zonder hen waren er niet meer boeken uitgegeven dan “ natuurlijk lekker bakken” en “ het basiskookboek” die ik bij uitgeverij Van Duuren media mocht uitgeven. Ik ben hen ook ontzettend dankbaar, dankzij Van Duuren Media heb ik twee van mijn grootste dromen werkelijkheid kunnen maken ! Helaas was er geen plek meer voor food-boeken bij Van Duuren Media maar ik ben ontzettend blij dat ik met hen mocht samenwerken. Het was voor mij een groot avontuur waar ik warme herinneringen aan heb overgehouden en natuurlijk twee prachtige boeken 😉 

Maar ook op mijn andere boeken ben ik stuk voor stuk APE-trots. Dankzij Pumbo kan ik nog steeds hele mooie en nuttige kook en bakboeken uitgeven en daar ben ik Pumbo meer dan alleen maar mega dankbaar voor. Het geeft erg veel aan de mensen die er wat mee kunnen. 

Ik verzorg soms ook voor andere bedrijven waar ik 100% achter sta receptenboeken. Deze en al mijn andere uitgekomen boeken kun je terugvinden op de website. Ga naar “ boekenplank” en zoek daar het boek van je keuze op. Je kunt van ieder uitgebracht boek alle informatie terugvinden. 

Omdat er inmiddels een diversiteit aan boeken zijn uitgebracht leek het mij leuk, om er een paar te gaan “ bundelen” en deze in een zeer leuk geprijsd pakket aan te gaan bieden. Ik heb bijvoorbeeld een boek vol met ontbijt recepten, een boek vol met raw en vegan recepten, een boek vol met lekkers voor de feestmaanden, een taartenboek met 101 recepten, en onlangs kwam “ wereldgerechten” uit, een boek met “ iedere dag” recepten vanuit de hele wereld. Al deze boeken bij elkaar geven je een volledig scala aan recepten waar iedereen wel iets mee kan. De veganist, de lactosevrije, de glutenvrije, de E nummer vrije, kortom, voor iedereen een recept! 

Het Meukvrij met Monique pakket bevat het volgende:

– Het “ decemberlekkers” boek

Het “ raw en vegan” boek

– Het ontbijtboek “ foodmorning!”

– Het “ wereldgerechten” boek

– Het “ 101 taartenboek”

– Het “ groene stevia” receptenboek

– Het “ zuivelvrij genieten” ( kefir) boek

– Een zakje “grof” puur Keltisch zeezout ( 160 gram!) van de enige echte keltisch zeezout importeur Breizh Import

– Een flesje Grensweet-stevia chocolade druppels

– Een zakje soja yoghurt culturen om zelf zuivelvrije yoghurt te maken van www.yoghurt.nl

Dit pakket heeft een waarde van 119 euro, maar let op…..jij kunt hem bestellen voor maar 87.95! Dat is een korting van maar liefst bijna 33 euro! Dat zijn toch twee boeken gratis! Wil je eindelijk je boekenplank met meuk-kookboeken verwijderen? Dan is dit je kans om deze meteen te vullen met meukvrije kook en bakboeken! 

Ga naar de bestellink om te bestellen, klik hier  en gebruik de code MEUKVRIJ32

Heb je vragen? Neem contact op met www.kitchenandmore.nl De kortingsactie duurt tot 7 Mei 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *