Avocado-geitenkaas cakerol

WAUW! Ben je op zoek naar iets heel bijzonders? Maak dan deze verrukkelijke cakerol. Hij is bijzonder omdat het verschillende smaaknoten bevat. Super eenvoudig om te maken, 100% meukvrij, weinig ingrediënten….wat wil je nog meer? Bind je schort snel voor en ga aan de slag!

IMG_0971

Dit heb je nodig:

Voor de cake:

Voor de vulling:

  • drie/vier plakken biologische geitenkaas

Voor de garnering:

IMG_0974

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Roer alle ingrediënten, behalve de druppels stevia en kaneel, voor de cake in een kom stevig door elkaar, voeg steeds beetjes water toe tot er een stevige maar smeuïge massa ontstaat. Stort op de bakplaat en smeer uit tot een vierkante plak. Roer de druppels door de kaneel en besprenkel de cake hiermee. Bak de cake in het midden van de oven gaar in ongeveer 35 minuten, blijf controleren. Zodra de cake uit de oven komt, de plakken kaas erop verdelen en met het bakpapier de cake oprollen. Laat dit 15 minuten smelten.

IMG_0969

Roer steeds beetjes water door de cacao en stevia tot er een stevig glazuur ontstaat. Snij de lelijke uiteinden weg van de cake. Besmeer de cake met het glazuur en bestrooi tot slot met kokosrasp.

IMG_0973 IMG_0975

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *