Crunchy kaneel bites ( vegan, no oven)

Weer zo’n easy-peasy recept met de nieuwste suikers van www.greensweet-stevia.nl Dit keer heb ik de sweet kaneel gebruikt. Uiteraard kun je ook voor de andere smaken kiezen. KLIK HIER voor meer informatie over deze sweet suikers.

Deze balletjes zijn verrukkelijk en zijn best bijzonder. En wel hierom:

  • je hebt geen oven nodig
  • ze bestaan uit maar DRIE ingrediënten ( exclusief water)
  • ze zijn binnen nog geen 10 minuutjes klaar
  • ze zijn onweerstaanbaar lekker
  • ze zijn knettergezond
  • suikervrij
  • voedzaam en vullend
  • eenvoudig om te maken

Door er wat geroosterde boekweit korrels ( kasha) aan toe te voegen krijgen deze balletjes een lekkere crunchy bite.

Hoe maak je ze? Maal 400 gram havermout in de blender tot meel. Voeg hieraan twee flinke eetlepels greensweet-stevia kaneel , en een vol koffiekopje kasha toe en roer. Voeg steeds beetjes warm water toe en blijf kneden tot er een droge vaste bal is ontstaan.Draai hier balletjes van.

Foe wat van de kaneelsuiker in een kommetje en voeg daaraan wat ceylon kaneelpoeder toe, roer door elkaar. Haal de balletjes door de suiker en doe ze in een schaaltje. THAT;S ALL FOLKS!

Bewaar ze in het schaaltje op een koele plek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *