De NUGI MINI PARFUM BOX!

In Juni 2021 hielden we bij Puur & Fit een ENJOY YOUR SUMMER actiemaand, dit is een maand waarin we dan iedere dag 24 uur lang een leuke kortingsactie houden . In dit geval waren het zomerse meukvrije producten. De maand was een weergaloos succes en we denken niet in de laatste plaats door de bijzondere lancering die we in deze maand hielden met de NUGI parfums. Nu zijn parfums op zich al erg lastige items om on line “ blind” te kopen, en we hadden in alle eerlijkheid geen torenhoge verwachtingen. Maar de parfums vlogen bijna dwars door onze ramen weg, zo explosief waren de bestellingen. We moesten alles op de plank bij de maakster ( Babita Versluis ) opkopen om aan de gigantische vraag te kunnen voldoen. We waren er allemaal een beetje stil van, maar anderzijds, ik vond het ook terecht. Want OEH.,….wat is NUGI bijzonder en uniek. Wil je alles lezen over deze unieke en bijzondere parfums ? KLIK DAN HIER

TESTING ONE TWO THREE…..

We waren vooral erg verbaasd over het feit dat mensen blind vertrouwden op mijn review, Voor mij is dat echt een eer, dat mensen zoveel vertrouwen in mijn judement stoppen, en dat koester ik dan ook met mijn leven, Mijn eerlijkheid en oprechtheid heeft mij gelukkig nog nooit in de steek gelaten, en ik ben daar altijd
vierkant achter blijven staan, hoe vaak ik ook de grootste aanbiedingen kreeg om “ lekker binnen” te lopen. Mijn werk is erg belangrijk voor mij, het is belangrijk, dat er mensen als ik blijven werken op een meest oprechte manier om de consument daadwerkelijk te helpen en te ondersteunen. De gezondheid van de mens is voor mij de belangrijkste factor. Als je zo nu en dan weer even die bevestiging krijgt dat dit vertrouwen er ook daadwerkelijk IS, dat werkt motiverend en hartverwarmend . Afijn,, ik dwaal weer af……😊 Want wat ik wilde gaan vertellen is dat er ook veel mensen waren, die het NIET aandurfden. Dat is zeer begrijpelijk, niet alleen omdat een geur erg persoonlijk is maar NUGI is ook geen goedkoop parfum. En dus waren er al direct erg veel vragen of er geen testers beschikbaar waren. Dit heb ik direct bij zowel Rosa van Puur & Fit als Babita ( founder + maakster van NUGI ) neergelegd. En we zijn meteen met zijn drietjes gaan brainstormen om zo snel mogelijk zo’n set beschikbaar te maken.
Nu LIJKT het voor de schermen voor iedereen “ een makkelijk dingetje “ wat zo is gefikst, maar ik kan jullie vertellen dat het er ACHTER de schermen anders aan toegaat. Om te beginnen maakt Babita ALLES ZELF, met de hand. Ze brouwt haar eigen parfums in haar laboratorium, een ruimte die ze aan huis heeft laten bouwen. Ze haalt haar pure ingrediënten, zoals je in mijn review hebt kunnen lezen, zo dicht als mogelijk uit de streek en kiest niet zomaar voor elke grijpstuiver wat er verkrijgbaar is. Ze test alles eerst grondig voordat zij überhaupt iets door haar parfums vermengt. Daarnaast heeft Babita een standaard. Ze laat AL HAAR PARFUMS tenminste twee maanden “ rijpen”. Dit, om zo de geuren intensiever en beter te kunnen bewaren. Echte pure geuren worden namelijk alleen maar lekkerder en intenser als zij rijpen. Wat dus ook wil zeggen, dat hoe langer jij een flesje op een koele, donkere plek bewaart, hoe mooier en afgeronder de geuren worden.
Naast deze eisen is er ook het vrij arbeidsintensieve produceren. Alles gaat handmatig en dus kost dit veel tijd. Het maakt iedere fles of flesje, of het nu gaat om een grote fles of een 6 ml flesje, UNIEK, omdat ieder flesje met de hand wordt gevuld. Daar gaat ontzettend veel tijd in zitten. Tot slot is de investering behoorlijk hoog. Al die mooie ingrediënten kosten geld, VEEL GELD. Dat maakt NUGI uniek.
Alles bij elkaar genomen gaat het dus om een groot project waar veel mensen uiteindelijk hun tijd, geld en energie insteken , en ik ben dan ook meer dan DANKBAAR dat mijn aanvraag om deze set te maken is gelukt voor al mijn fans en volgers.

DE NUGI MINI BOX!

Ik heb er al die weken echt serieus naar uitgekeken. De dag, dat ik eindelijk zo’n NUGI MINI BOX in handen mocht houden. Deze dag was gisteren. En ik was ook nog eens de allereerste die deze mini box mocht unboxen en testen. Een eer! 👏 De unboxing video kun je onderdaan dit review vinden.
Ik ben tot op de dag van vandaag nog steeds “ verslaafd” aan mijn NUGI parfums. Iedere dag weer is het iedere morgen even een geniet-momentje voor mijn kast:…welke ga ik vandaag opdoen? En dan komt die heerlijke “ FEEL GOOD” over mij heen als ik het gekozen parfum van de dag opspuit, Zo verrukkelijk, ik kan het niet goed uitleggen. Het is denk ik een beleving die je zelf echt moet ervaren. Ik ben een mens van geuren en ik heb dan ook over de jaren heen heel veel parfums gekocht en gebruikt, van duur tot goedkoop. De meesten gaven mij direct een heleboel uitslag ellende, anderen geurden vreselijk op mijn huid, en de natuurlijke alternatieven zijn verrukkelijk, geven geen drama’s op mijn huid, maar vervliegen bijna al meteen zodra je het opdoet. ☹️ Daarom ben ik dubbel zo gelukkig met NUGI. De parfums irriteren mijn huid niet, het geurt uren door ( je ruikt zelfs nog vleugjes de volgende dag ) en het zijn NIET-NORMAAL-MEER lekkere geuren. Daar heb ik persoonlijk veel voor over. Ook betreft milieuvriendelijkheid scoort NUGI zeer hoog.
Dat ik niet de enigste ben, blijkt uit de inmiddels twintigtal reacties die ik spontaan kreeg van kopers van NUGI. Ze snappen mij als ik zeg dat je feitelijk wordt “ betoverd” door de geuren. Ze pakken je meteen volledig in. Geen weg meer terug. In mijn leven heb ik dit serieus nog nooit eerder met parfums ervaren. En sorry, dat ik opnieuw bijna overloop van enthousiasme, maar ik wou dat mijn website kon geuren! 😄 Dan snappen jullie mij vast meteen. Iedere dag is NUGI een cadeautje voor mij.
De mini box bestaat uit maar liefst zes unieke NUGI geuren, in flesjes van 6 ml. Ik stel de geuren aan jullie voor :
– 01 – JASMIJN
Een intense, zoete, bloemige geur. Doet mij meteen denken aan de geur in een bloemenwinkel!
– 02- VANILLE 
OOOOOH!  😍…. vanille is één van mijn favoriete geuren EVER, dus jullie begrijpen dat dit INSANR lekker is voor mij! Alsof je aan een echt vanillestokje ruikt!
– 14- ROOS
Om te beginnen is roos niet mijn favoriete geur, maar….dit? OOOH. MY . GOODNESS! Als een bos pure rozen in een vaas!
– 20- FRESIA
BLOEMENSTAL ALARM! Oh! OOOH!  OOH! Deze geur ken ik inmiddels al te goed uit mijn flessen NUGI!
– 21 – BERGAMOT
Pittig geurtje, maar ENORM citrus. Dat geeft echt een unieke geur als parfum!
– 30- LEMONGRAS
Dit is wat mij betreft echt een geur die je moet gebruiken om te combineren. Ik vind hem afzonderlijk ietsje minder fijn ruiken op mijn huid.
Babita heeft zeer zorgvuldig en specifiek deze geuren uitgekozen. Waarom? Omdat dit geuren zijn, die je perfect en oneindig met elkaar kunt combineren. Dat is ook een NUGI “ experience” om het zo te formuleren. Vrij uniek ook, want je kunt dus iedere dag weer een andere geur creëren. Dat geeft het parfum ook zijn “ fun-element”. Je kunt iedere geur afzonderlijk gebruiken, maar ook met elkaar combineren. In twee of drie of zelfs zesvoud , wat jij maar wenst. Hoe leuk is dat? HEEL LEUK. Ik heb uiteraard veel combinaties getest, maar ook alle zes afzonderlijk. Voordat je je mogelijk afvraagt, waarom sommige pipets een rode kleur hebben, dit is een “ nugi” dingetje. Alle ONEVEN GEUREN van de mini’s hebben een rode pipet dop de EVEN geuren hebben een zwarte 😁 Ik zal hieronder een kleine opsomming geven, om jullie een idee te geven. Zoals jullie in MIJN REVIEW kunnen lezen, gebruikt Babita nummers om haar geuren en haar verhaal en beleving erachter te kunnen onderscheiden. Zoals je ziet is er in deze box ook gebruik gemaakt van deze nummers. Zo kun jij altijd  jouw eigen favoriete geur/ nummer opnieuw bestellen.
De zes geuren die je in de mini box terugvindt zijn basisgeuren. Dit betekent dat je ze enkelvoudig kunt gebruiken, maar ook gecombineerd. Dit verandert steeds de geurnoten weer zodra deze met elkaar worden vermengd en verandert deze ook steeds weer een beetje naarmate je het draagt ( door lichaamswarmte )
Ik heb een aantal geurcombinsaties bedacht en getest, en ik zal jullie mijn toppers geven:

FRESIA + LEMONGRAS

Alhoewel ik de lemongras het minst lekkere geurtje van de zes basisgeuren vind, is juist deze geur een uitstekende kandidaat om te combineren. Naar mijn idee licht het de andere geur erg op. Zeker de fresia doet het subliem goed op de lemongras. Het krijgt een frisse noot. Ik vond deze combi echt GEWELDIG! Het bleef ook vrij lang geuren.

BERGAMOT + ROOS

Hou je van licht zoete en bloemige geuren? Dan is deze combi echt iets voor jou. Weer zo’n verrassende geur die je niet snel verwacht onder een rozengeur!

JASMIJN + VANILLE

Okay……wil je dan ECHT mijn ab-so-lute combi knaller weten? Dan is het DEZE COMBI! 😍 OOOOH MY! Ik kan niet stoppen mezelf te besnuffelen als ik deze combi op heb. Alsof je met je neus in een bloemenweide ligt waar ook vanillestokjes hangen!

JASMIJN + ROOS

Interssant toch….dat iemand die rozengeur normaal helemaal niet zo kan waarderen, nu wel vreselijk lekker vind ruiken! Dit is weer zo’n bloemenstal-geurtje!
Ook Babita zelf heeft voor mij speciaal wat geur combinaties bedacht, afgaand op mijn geur-voorkeuren, en dat heeft ze ook erg goed ingeschat. Ook haar combi’s vind ik verrukkelijk. Zo bedacht zij voor mij mijn favoriete combinatie die zij omschrijft als “ de zomer nog even wat langer vasthouden “
Daarnaast bedacht ze een “ knuffel in een geur” door de roos + de vanille te combineren. En een energie boost van twee druppels bergamot + een druppel lemongras.. Kortom……vind je eigen favoriete geuren! Dat maakt alles ook zo leuk en bijzonder!

HOE GEBRUIK JE DE DRUPPELS?

Ik was / ben de spray flacons gewend van NUGI en ik moest even omschakelen in mijn hoofd om het in druppelvorm te gaan gebruiken. Dit heeft absoluut een andere dosering en ik moest daarom echt even zoeken naar de juiste voor mij. Een druppel NUGI parfum is MEGA KRACHTIG en daarom wil ik zeker adviseren de pipet dan ook echt PER DRUPPEL te gebruiken. Wees daar een beetje subtiel in. Teveel geeft een overkill aan geur en is bovendien zonde van je mooie parfums, want je gaat er niet sterker van ruiken. De meest gebruikte plekken om parfums op te spuiten is de nek. En to-be-honest, daar spuit ik het ook meestal. Maar er zijn nog meer warme plekjes op je lichaam waar je deze druppels uitstekend kunt laten vallen, zoals de polsen, achter de oren, tussen de borsten/ in de decolleté , de navel, de binnenkanten van knieholten en ellebogen, Ook in haren blijven geur moleculen goed hangen maar let wel op, het kan het haar uitdrogen.
De CONCENTRATIE van een geur bepaalt hoeveel je nodig hebt. In geval van NUGI zijn de geuren zo puur dat ze zeer sterk zijn, en daarom heb je in de meeste gevallen niet veel meer nodig dan een druppel / twee druppels per dag. Waar je het opbrengt is eigenlijk niet zo heel erg van belang op de warmte na. Maar aangezien ons hele lichaam lichaamswarmte afgeeft kun je de druppels bijvoorbeeld ook subtiel op je onder of bovenarm dragen. Net waar jij het lekker vind want JIJ moet het tenslotte ruiken om er plezier aan te beleven. Ik vind een druppel op mijn arm daarom erg lekker, zodat ik steeds even aan mijn arm kan snuffelen. 😁

BEWAREN

Parfums, met name meest natuurlijke, zijn erg kwetsbaar voor licht en warmte Bewaar je parfums daarom altijd op een donkere en koele plek, bijvoorbeeld in een kast of gangkast. Zorg ervoor dat je de parfums weg houdt van vocht, licht en warmte. Dus zet ze ook niet in je badkamer neer. Je kunt ze het allerbeste in de kartonnen doos bewaren. Daar blijven ze goed donker bewaard. Ik bewaar mijn parfums in een donkere kast in mijn werkkamer waar de temperatuur altijd onder de 20*C blijft.

WAAR KAN IK BESTELLEN EN HOE DUUR IS DE NUGI MINI BOX?

De NUGI MINI BOX is exclusief ontwikkeld en bedacht door mij en Rosa en Babita, en is aanvankelijk nog exclusief verkrijgbaar bij www.puurenfit.nl. De mini box kost € 39.00 en is VIA DEZE BESTELLINK te bestellen.

 

3 Reacties op “De NUGI MINI PARFUM BOX!

  1. Echt..niet normaal..zo ongelooflijk lekker zijn deze parfums🥰
    Ben hier zo blij mee,dat wordt nog moeilijk om een favoriet uit te zoeken!
    Niet te geloven dat een parfum zonder meuk zo lekker en lang kan ruiken,voor mij niks anders meer😊
    En zo leuk om ze te combineren met elkaar,ik ga het nog lekker uitproberen allemaal,super deze mini flesjes !!
    Groetjes Ria

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *