FAST LOVE COOKIES ( rauw en vegan )

Zeker rondom drukke dagen, zoals feestdagen en verjaardagen, partijen en andere feesten, wil je niet uren in de keuken staan zwoegen om allerlei lekkers te maken. Het is immers al druk genoeg. Als je toch zeer origineel voor de dag wilt komen, dan is dit recept wellicht wel wat voor jou. Het is namelijk in nog geen 10 minuten gemaakt, met maar zeven ingrediënten. Je hebt geen oven nodig.

Deze fast-love cookies zijn ” gebakje-waardig” en kun je dus als zodanig uit serveren bij de koffie / thee of gezellige feesttafel. Ze zijn geschikt voor raw-foodies, veganisten, mensen met een gluten intolerantie, mensen met een lactose en / of caseïne intolerantie, mensen die kunstmatigheden mijden, mensen die geen suiker gebruiken, en voor iedereen die van lekker en gezond houdt. Je maakt ze zeer snel, wat enorm veel tijd bespaart maar toch een prachtig gebakje op tafel zet waar je je gasten mee kunt imponeren. Ze zijn zeer geschikt als snack, en voor kinderen.

DIT HEB JE NODIG:

  • 400 gram havermout
  • twee flinke eetlepels greensweet-stevia sweet Xtta
  • een theelepel ceylon kaneelpoeder
  • een theelepel vanille bourbon
  • 250 gram geweekte / uitgelekte biologische Sultana rozijnen
  • warm water

Voor de topping:

Zo maak je het:

Roer alle ingrediënten voor de koek in een kom door elkaar en voeg hier steeds kleine beetjes warm water aan toe , kneed tot een stevige bal. Draai er ronde balletjes uit en druk deze licht plat. Leg steeds twee koekjes op elkaar.

Maak een chocolade glazuur door de stevia door de cacao te roeren en daar steeds HELE KLEINE BEETJES warm water door te roeren. Besmeer de koeken met een dikke laag glazuur en laat drogen.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *