Gezocht: droombaan. Huidige status: droombaan GEVONDEN!

Als je bekend bent, hebben mensen een soort onbedwingbare behoefte om meteen alles van je te willen weten. Ze vragen nog nét niet op-de-man af, wat je pincode is, maar het scheelt niet veel. Als het gaat om luchtige zaken als “ wat voor voedsel vind jij lekker” of “ van welke muziek hou jij? “ is er niets aan de hand. Het wordt pas een ander verhaal, als iedereen wil weten hoeveel geld je verdient, wie je familieleden zijn, wie mijn grote liefde is, en dat iedere scheet en stap die ik zet wordt gevolgd.

Ik ben van nature open, eerlijk, transparant en oprecht. Ondanks dat ik regelmatig als anders wordt afgeschilderd, kan ik mezelf gelukkig in de spiegel aankijken. Ik ben altijd open geweest over hoe ik werk. KLIK HIER om hier uitgebreider over te lezen. Ik werk, als één van de hoge uitzonderingen in het land van bloggers, voeding en gezondheid en lifestyle zonder verdienmodel. Dit houdt in dat ik geen eurocent verdien aan reviews, beoordelingen, en aan kortingsacties.
Ben je een beetje blogger, dan kun je heel veel geld verdienen aan inkomsten uit affiliatie . Zowel uit reviews waarvoor je je kunt laten betalen door fabrikanten, webwinkels en leveranciers, als voor kortingsacties. Gemiddeld “ vangen” bloggers 5-10% affiniteit op een kortingsactie. Als een actie succesvol is, kan dit dus aardig oplopen.Je moet hiervoor wel ingeschreven staat bij de KvK.
Ik heb hier NOOIT aan meegedaan. Waarom niet? Omdat ik dit simpelweg verdienen vind over de rug van de consument. Maar vooral: HOE TRANSPARANT en geloofwaardig ben je, als je bijvoorbeeld je flink laat betalen om een kuipje BECEL boter de hemel in te bloggen?  Ik vind mijn geloofwaardigheid, mijn serieusheid en passie voor mijn werk, en het nut 10.000 x belangrijker dan geld. Zo ben ik begonnen, en zo zal ik altijd doorgaan. Ik zal er altijd zo in blijven staan. Ik kan zelfs niet anders. Ook al zou ik willen. Ik zou mijn werk nooit met zoveel bevlogenheid kunnen doen, als ik ervoor betaald zou krijgen. Ik krijg dagelijks reacties van mensen, die denken dat ik de boel in de maling neem, en hier wel een lucratief inkomen aan overhou. Ik snap dat aan een kant wel. Er zijn echt weinig ( op een hand te tellen) bloggers die zo te werk gaan als ik. Maar toch is het niet waar dat ik hieraan maar één eurocent verdien. Ik heb dan ook geen inschrijving bij de KvK. Ik ben geen bedrijf.
Natuurlijk vliegen de aanbiedingen mij om de oren. Ik kan zeer snel binnen lopen, nu ik een website bezit die ontzettend veel bezoekers in Nederland trekt. Ik heb deze website op eigen kracht opgebouwd. Ik maak nooit gebruik van gast-bloggers, alles wat je ziet op mijn website is mijn eigen werk. Daar zit enorm veel liefde in. Geen winst-oogmerk, of hoeveel bezoekers ik trek. Ik hou mij daar stomweg nooit zo mee bezig. Ik ben veel liever bezig met serieuzere zaken als producten ontmantelen, om de consument bewuster te maken.
Maar ik ga nu heel eerlijk zijn. Ik leef al behoorlijk wat jaren van een bijstand uitkering. ….  Ja, echt waar. Ik leef al jaren ver onder de bijstondnorm. Dt hang ik niet aan de grote klok, omdat ik mij daar toch een beetje voor lijk te schamen. Wat onzin is, i know, maar toch voelt het als falen. Ik leef dus echt niet als een godin in Frankrijk, in mijn oude huurwoning. Ik heb gouden tijden gekend, maar dus ook arme tijden.
Misschien begrijp je nu ook vast iets beter, hoeveel pijn het mij steeds weer doet als ik ergens lees dat ik een geldwolf ben. Als je zo succesvol bent als ik, lijkt het alsof dit ook meteen betekent dat je schat-hemeltje-rijk bent. Dat is niet zo.
Door foute beslissingen, mensen teveel in vertrouwen te hebben genomen, misbruik van mijn bekendheid, en mijn ontembare drang om te geven en te pleasen zit ik een aantal jaar op een zeer laag inkomen waar ik net aan tot niet van rondkom. Ik mopper niet, want ik heb HET GOED. Het is geen luxe leven, maar ik ben er tevreden mee.
Maar….
Ik mocht onlangs 50 worden. Het zette me aan het denken. Wat wil ik? Zo door blijven modderen? Niets veranderen waardoor mijn situatie ook nooit echt zal veranderen? GOD ONLY KNOWS wat voor pogingen ( en risico’s ) ik eerder heb gedaan om uit mijn financiële benauwde situatie te komen. Waar ik altijd in heb geloofd, is in mijn CAPACITEITEN. En mijn KWALITEITEN. Mijn KUNNEN. Ik heb daarom ook risico’s genomen om een mooi inkomen te genereren, zonder afbreuk te doen aan mijn standpunt 100% onafhankelijk en affiniteit-vrij te blijven. Dit bleek lastiger dan gedacht. Vooral omdat veel mensen mij gouden bergen beloofden en mij uiteindelijk keihard lieten vallen. Het wordt daarom steeds lastiger om opnieuw mensen te vertrouwen en toe te laten in je leven. Ik heb veel geleerd afgelopen jaren. Onlangs ben ik weer eens GIGANTISCH OP MIJN BEK gegaan. Dit leek voor mij die welbekende druppel. Ik ben het zat om mij te laten gebruiken, het wordt de hoogste tijd dat ik eens aan mezelf ga denken in plaats van anderen en hoe hun kapitaaltje groeit en groeit terwijl ik op een houtje zit te bijten. De bodem was bij mij geraakt. Kon ik nog dieper zinken?
En toen….
Ja, want er komt inderdaad een “ ..en toen” anders zou ik immers dit zeer persoonlijke en emotionele blog niet schrijven. Ik kwam in contact met Rosa Kleve. Rosa is eigenaresse van mijn favoriete verzorgingsmerk SUIT MATTERS. Ik kwam met haar in contact omdat ik haar product ontdekte en daar meer over wilde weten. Ik ben een aantal producten gaan testen / beoordelen en dit bleek voor mij een schot in de roos. Ik werd echt laaiend enthousiast. Dit zorgde uiteindelijk voor een beter contact met Rosa. Uiteindelijk ook tot een gezellige eerste kennismaking, want het bleek, dat we dicht bij elkaar in de buurt woonden. Er was een magische en unieke klik, die je maar zelden hebt met iemand. Rosa vertelde, dat ze een bruisende ondernemer was, en een aantal webwinkels bezat die erg goed draaiden, zo goed, dat ze op zoek was naar personeel. Ik hing aan haar lippen, wat had ik bewondering voor haar zakelijkheid en ondernemersbloed.
Ik heb haar uiteindelijk mijn verhaal ook verteld. Met het schaamrood mij lichtelijk op de kaken. Rosa viel nog net niet van haar stoel, en kon gewoonweg niet geloven dat ik een bijstand uitkering had, met al het werk wat ik doe. Ze zei vrijwel meteen “ daar moet een eind aan komen! “
Dit nam ik aanvankelijk niet zo serieus. Hoe vaak had ik dit eerder gehoord?
Maar ik vergiste mij in deze dame. Want ze LIJKT OP MIJ. En dat betekent dat ze nooit zomaar iets roept. Nooit zomaar iets zegt. Nooit zomaar iets toezegt wat ze niet nakomt.
Het duurde niet lang voordat Rosa opnieuw op mijn stoep stond met een plan en een voorstel onder haar armen.  Ik viel op mijn beurt van mijn stoel dit keer, want dit had ik niet eerder meegemaakt. Er stond werkelijk iemand voor mijn deur met een wezenlijk plan. Het voorstel blies mij pas echt van mijn stoel: Rosa bood mij een droombaan aan. Ze lag uit, dat zij iemand als ik broodnodig heeft in haar bedrijf. En dat dit dus geen charity-case was, om mij uit mijn benarde financiële situatie te halen. Haar websites www.puurenfit.nl en www.suitmatters.nl groeiden zo hard, dat er meer personeel nodig was. Suit kon ik, en puur en fit ook, ik had daar eerder al eens iets besteld omdat ze goede kwaliteit verkopen voor zeer schappelijke prijzen. Maar ik had werkelijk geen flauw idee dat Rosa hier eigenaresse van is.
Rosa heeft 1+1 samen opgeteld en kwam tot de simpele oplossing om elkaar te helpen. Ik ga werk achter de schermen verrichten, zoals wetenschappelijke artikelen, blogs, product-informatie, recepten….Kortom, alles waar mijn hart zo in ligt en waar ik goed in ben. Ik werk vanuit huis, wat voor mij ideaal is. Ik kan deze baan zo goed combineren met mijn eigen werk. Want wees gerust: dat verandert niet.

NIETS VERANDERD

Wat er gaat gebeuren, is dat ik naast mijn eigen werkzaamheden voor mijn website, social media, reviews, beoordelingen, en kortingsacties betaald werk ga verrichten voor Rosa. Dit zal zeer variabel zijn, omdat er heel veel werk is. Het lijkt een beetje dubbel, om voor bijvoorbeeld PUUR & FIT en SUIT MATTERS te gaan werken, tenminste, in betaalde vorm, maar het blijft 100% gescheiden van mijn eigen werk als kritisch Health blogger en op de manier zoals ik dit wens te doen. Anders gezegd kan ik nog steeds een reviews schrijven over bijvoorbeeld een SUIT MATTERS product, en daar onafhankelijk mijn oordeel over geven. En onafhankelijke kortingsacties organiseren, zoals ik dat nu ook al jaren doe. Zonder enige vorm van commercie en inkomsten. Daar verandert NIETS aan. Immers: ik zou een hypocriet zijn als ik mij hiervoor nu wel zou laten betalen. Dat blijft MIJN EIGEN WERK. Je moet het zien als iemand met twee verschillende banen. Alles wat ik IN MIJN EIGEN WERK steek is vrij van commercie en inkomsten, daarop mogen jullie echt blijven rekenen. Ik doe dit werk uit liefde voor de consument en hun welzijn en gezondheid. Daar komt niemand aan. Laat dit zeer DUIDELIJK zijn.
De hoofd-taken die ik ga verrichten, is de webwinkel puur & Fit uitbreiden met VOEDING. Puur & Fit verkoopt nu voornamelijk superfoods. Rosa wil erg graag de webwinkel aanvullen met gezonde, pure voeding. Ik zal de achtergrond informatie gaan verzorgen bij de producten ( uitgebreide product informatie ) en daarbij recepten verzorgen om de consument meteen te inspireren. Ook zal ik blogs en ebooks gaan verzorgen. Ik beslis mee met de keuzes in producten. Puur & Fit moet een zeer grote webwinkel gaan worden, waar alles onder één dak verkrijgbaar is, de hoogste kwaliteit bieden, en de laagste prijs. Daarnaast zullen we blijven streven naar een zo klein mogelijke voet afdruk. Zo willen we niets verspillen of plastic gebruiken. Op deze manier willen we een prachtige, bruisende webwinkel creëren die goed is voor mens, dier en milieu. Ik voel mij hierbij als een vis in het water.
Deze droombaan is voor mij een geschenk uit de hemel. Zeker afgelopen maanden waren financieel ontzettend zwaar voor mij. Er ging in 2019 van alles stuk in huis, wat in 2020 ook nog lekker door druppelde. Er zijn dagen geweest dat ik weinig voeding kon kopen en zeer creatief moest zijn. Ik hoop, dat ik met deze bekentenis heel veel vooroordelen kan doen laten sneuvelen , en mensen van het idee te brengen dat succesvol meteen lekker binnen lopen betekent. Zo werkt het niet, geloof mij.
Onthoud, dat een buitenkant niets zegt over wat er aan de binnenkant gebeurt. Ik ga niet verder dwepen en dweilen over de kommer en kwel, want ook dat hoort bij het leven, maar ik hoop dat jullie begrijpen hoe blij en gelukkig ik ben met deze mooie kans. Ik wist, dat deze op een mooie fijne dag zou komen. Daar heb ik altijd in geloofd. En deze kwam ook, in de vorm van Rosa. Het betekent voor mij oud zeer uit het verleden opruimen, en een frisse nieuwe start maken. En weet je ? I did it MY WAY. Ik heb altijd voor mijn standaarden en principes gekozen. Veel mensen vinden mij daarom moeilijk, onhandelbaar, zeikerig, pietje-precies en wat al niet meer ik naar mijn oren heb geslingerd afgelopen jaren. Mijn motto is altijd “ take it our leave it ‘ geweest. Beval ik je niet? Pech. Ik verplicht niemand om mij te volgen of met mij samen te werken. Ik laat mensen altijd NAAR MIJ komen en niet andersom.
Ik ben veel voor gelogen, er is mij heel veel beloofd. Alles wat het mij heeft gebracht is pijn, verdriet, en het kostte mij veel geld. Als je een groot bereik hebt willen velen daar graag gebruik van maken en van mijn goedheid misbruik maken. Zo heb ik jaren zonder enige inkomsten doorgemodderd. Deze tijd is voorbij. Het is tijd om aan mezelf te gaan denken, en niet aan de inkomsten van anderen. Ik vind het de hoogste tijd worden dat Monique aan de beurt komt. Ik heb er hard genoeg voor gewerkt. Zeven jaar lang mijn platform weten op te bouwen. Zware stormen van kritiek doorstaan, vele zogenaamde vriendschappen zien sneuvelen op hun immorele basis, het waren zware stormen maar ik ben altijd overeind blijven staan. Blijven geloven dat ik op een dag er beter uit ga komen. Dat moment is nu dan echt gekomen en ik moet mezelf nog steeds knijpen om het te geloven. Dit is echt alles wat ik maar kan wensen.
Ik kan volledig mezelf blijven, puur blijven, oprecht en ook mijn eigen werk blijven voortzetten. Ik ben trots op mijn standvastigheid, dat ik nooit ben gezwicht voor het grote geld, hoe aanlokkelijk dat soms ook was. Mijn onafhankelijkheid, mijn puurheid en mijn oprechtheid is NIET TE KOOP. Eerlijkheid duurt het langst. Daar ben ik van overtuigd. Ik zie teveel leugens om mij heen, zowel onder mijn collega’s als de voeding en levensmiddelenbranche. Ik ben daar altijd ver van weg gebleven. I DIT IT MY WAY. Misschien niet de makkelijkste weg, misschien niet de snelste weg, maar I DID IT ! En daar ben ik trots op. Het is al die pijn, verdriet, bloed, zweet. tranen , geduld, en bodemloze inzet waard geweest. Ik ga nu de vruchten plukken op de manier zoals ik dat wil. Per 1 Juni 2020 gaat mijn contract officieel in. Een zeer spannende dag, voor mij een ” turning point”.
Een goed inkomen betekent ook, dat ik nu veel meer deuren voor mezelf kan openen. Ik kan investeren in mijn ideetjes en projectjes. Al jaren is het mijn grote wens om eigen meukvrije producten op de markt te brengen. Ik ben keer op keer afgewezen, dit keer pak ik het ZELF aan. Ik heb jaren geleden bijvoorbeeld eens een leuke lijn in kruiden mixen bij een webwinkel ondergebracht, wat als een trein liep. Helaas was deze webwinkel niet zo serieus en viel dit al snel in het water, maar mijn droom om zelf de meest meukvrije en prachtige kruidenmixen op de markt te brengen, heb ik nooit opgegeven. En nu? Nu is mijn eigen lijn in kruidenmixen in Progress! Onder ” MO’S FINEST HERBS AND SPICES” kom ik zeer snel onder puur en fit met vijf heerlijke kruidenmixen!  Ik heb zin in de toekomst! Jullie ook?

AANVULLING 2 JUNI 2020

Gisteren was het officieel. Ik heb het contract getekend en ik bracht ook mijn blog ( met heel veel zenuwen en buikpijn) naar buiten. Ik weet niet zo goed waarom ik zo ontzettend nerveus was. Ik vond het denk ik erg moeilijk om mijn zeer persoonlijke verhaal naar buiten te brengen. In dit blog ben ik behoorlijk persoonlijk. Toch twijfelde ik geen seconde toen ik op de  knop ” publiceren” drukte.. Want ik denk zeker, dat ik anderen met mijn persoonlijke verhaal, mijn struggles , mijn emoties, blijdschap en verdriet kan inspireren. Mijn verhaal wilde ik voornamelijk vertellen om te tonen, dat je altijd in jezelf moet blijven geloven. En hoe anderen je ook de grond in trappen, misbruik maken van je goedheid, jou op andere gedachten willen brengen, zeggen dat je het nooit zou gaan maken, of zelfs jou afremmen en jou in de tang houden, geloof in DIE ENE DAG die gaat komen. Werk hard voor wat je wilt. Het grote geld is wellicht aantrekkelijk, maar maakt je uiteindelijk niet gelukkig. DOEN WAT JE WILT DOEN wel. Blijf je hart volgen, hoe moeilijk het soms ook is. Ik heb zeer zware stormen doorstaan, ik ben meerdere malen volledig af gefikt, neer gehaald en uit gespuugd. Heel veel afwijzingen moet incasseren, en wegslikken. Toch wist ik ” dit is MIJN pad”. En vallen en opstaan hoort daarbij, anders zul je nooit echt met volle overtuiging en tevredenheid je eindpunt bereiken. De zware perioden die ik doormaakte afgelopen jaren, hebben mij gebracht tot waar ik nu sta: dol gelukkig met twee banen, waar ik zielsveel en zielsgelukkig van wordt.
Blijf dus geloven in jezelf. Geef nooit op. En laat NIEMAND jou vertellen wat je moet doen. Werk er hard voor. En blijf bij jezelf, waarin JIJ gelooft, of dat nu kritisch en onafhankelijk Health bloggen is of werken bij de AH achter de kassa. Ik heb een goede kennis die iedere dag fluitend van geluk naar haar stekje achter de kassa bij de AH fietst. Haar bevlogenheid en haar enthousiasme maakt haar zeer geliefd bij de klanten. Ik wordt ook vrolijk als ik bij haar mijn boodschappen afreken. Dit is waar het om moet draaien. Lieve allemaal, we gaan er komende tijd veel moois van maken! PUUR EN FIT is een geweldige webwinkel waar ik mij als een vis in het water voel. Ik gooi mijn hart en ziel in mijn nieuwe baan. En voel vooral veel liefde en dankbaarheid. Ik ben terecht gekomen in een warm bad, bij Rosa. Ik kan mij geen betere, lievere, mooiere, prachtiger mens voorstellen als bazinnetje. Zij geeft mij deze kans. Ik ben haar eeuwig dankbaar. Alleen met HAAR durfde ik het aan. Dank jullie wel voor de PRACHTIGE reacties, gisteren werd ik overspoeld met al jullie liefde en warmte. DAAR heb ik jaren voor gestreden: voor jullie! Dikke knuffel en stay puur, stay fit!

106 Reacties op “Gezocht: droombaan. Huidige status: droombaan GEVONDEN!

 1. Lieve Monique,

  Ik heb altijd, en nog steeds grote bewondering voor jouw tijd en energie die je steekt in het verschaffen van informatie over alles wat je hier neerpent.

  En ja ook ik vroeg me soms af…HOE doet ze dit allemaal?

  Ik had voor mezelf ingevuld dat je overdag misschien werkte in een natuurwinkeltje en daarnaast je grote passie doorvoerde thuis met al je informatieve blogs.

  Ook dacht ik…ze zal geen kinderen hebben anders hou je dit niet vol. Overdag werken en s’avonds/ s’nachts/ s’morgens vroeg bloggen.

  Ik vond en vind het sowieso nogal wat. Maar zeker weten deed ik het niet en het gaat mij ook geen moer aan.

  Het was gewoon mijn idee van jouw leven. En daar klopte lekker niet zoveel van.

  En om eerlijk te zijn maakt het mij niet uit. Het is jammer dat jij je misschien verplicht voelt dit allemaal te moeten vertellen. Je daden te moeten uitleggen etc…. het gaat ons niks aan namelijk.

  Tuurlijk mensen blijven nieuwsgierig, dankzij jouw nieuwsgierigheid leren wij heel veel over producten.

  Ik wens je het allerbeste, ik wens je een heerlijk leven waarin dat gene wat jij het liefste doet de boventoon voert.
  En je hebt het helemaal gedaan on your own en op jouw way😉. Daar kan men van leren!

  Dus geen schaamte maar een rechte rug en gaan met die banaan! Ik kan niet wachten om langs de zijlijn mee te genieten van al het moois wat komen gaat in de samenwerking met Rosa!
  Dikke 1,5 meter afstandsknuffel en succes!
  Liefs, Mijke.

  • Lieve Monique,

   Ik ben zo blij voor je en ik snap Rosa helemaal! Als je weet waar je heen wilt kom je dr zolang je blijft geloven dat het kan zolang je de Hoe niet invult maar gewoon laat gebeuren…Ik ben heel erg trots op je!

  • Dag Monique,

   Wat een inspiratiebron ben jij!
   Je hebt je ♥️ gevolgd en altijd vertrouwen gehad in wat er op je pad komt.
   Prachtig stuk geschreven, en heel veel geluk met je , zo te horen droombaan!
   Knuffel en warme groet
   Sieta

   • Complimenten voor je standvastigheid alsmaar weer!
    Trouw zijn aan jezelf is zeker niet makkelijk.
    Fijn dat er nu, naast die van alle fans, ook erkenning komt in deze vorm!
    Van harte gefeliciteerd en genieten maar!
    Ik blijf genieten van je informatie.

    • Dankjewel voor deze emotionele uiteenzetting van jou leven. Wat een evenwichtig mooi krachtig mens ben jij. Heel veel waardering voor jou zijn. Je kan trots zijn op jezelf. Ik gun jou zo deze baan, in dit prachtige bedrijf. Heel veel succes. Lieve groet Cora.

  • Hartelijk gefeliciteerd met deze kans, en heel veel succes.

  • Mijke wat heb je dit fantastisch geschreven voor Monique. Petje af. Kan er alleen maar mee eens zijn!

  • Lieve Monique, van harte gefeliciteerd! Altijd gedacht dat je een vette baan had en je het je kon veroorloven om al die kortingsacties uit liefhebberij voor de mensen te doen om ze zo gezond mogelijk te laten leven!
   Inmiddels ben ik 84 jaar, ongeveer 2 jaar geleden overwoog mijn cardioloog een zware ingreep aan mijn hart, mijn bloedwaarden waren ook puur slecht. Ik dacht dat ga ik niet doen ik ga eerst die bloedwaarden verbeteren door heel gezond te gaan eten!
   Toen kwam ik jou op internet tegen en het sloeg in als een bom! Ben dus heel anders gaan eten en raad eens wat???? Bloed prima ! IK zei, nu die operatie maar. Antwoord: Mevrouw, eigenlijk vind ik het niet meer nodig, ga voorlopig maar zo door!!!!
   Dat allemaal dankzij jou Monique , voor mij ben je een TOPPER!!!! En Rosa van Puur en fit, mag blij zijn dat ze jou heeft weten te strikken, ik denk dat jullie het helemaal gaan maken! Heel veel succes en plezier in je nieuwe baan!!
   Liefs, Martha.

   • JEEEEEEEEE! Wat ben ik stil en ontroerd van dit prachtige bericht…….Lieve lieve Martha, naast dat IK mij juist vereerd voel zo’n mooie fan van maar liefst 84 jaar te hebben, ben ik ook ongelofelijk TROTS op jou ( of U ) Het zal vast niet zijn meegevallen om zo’n ommezwaai te maken. Wat heb ik een RESPECT voor U. Dank je , duizend maal dank je voor de moeite te nemen om mij dit even te laten weten. Ik koester dit en waardeer dit zeer! Liefs Monique

  • Je had het niet mooier kunnen verwoorden Mijke. Ik sluit me aan bij je verhaal. 😍

 2. Hallo Monique,
  Gelukkig! Je blijft bij jezelf tegen alle stromen in. Dat is vaak heel moeilijk. Er zijn altijd mensen die het beter weten, niet tegen andermans succes kunnen enzovoort. Dat heeft je niet altijd koud gelaten, maar bent moedig door gegaan. Daar neem ik mijn petje voor af. Ik wens je veel succes! Eliamar

 3. Mijke verwoordt precies wat ik ook denk, hartelijk gefeliciteerd met deze droombaan, je ambities en je toezegging loepzuiver te blijven. Ik wens je alle succes van de wereld en heb er vertrouwen in dat stapje voor stapje vooruitkomen een betere basis legt dan schreeuwend de wereld door stampen.
  Jij bent de enige blogger die ik volg, intuïtief haak ik bij anderen direct af omdat ik voel dat die niet oprechtheid zijn.
  Ga zo door!

 4. Gefeliciteerd Monique, het is je van harte gegund en ik blijf je volgen. Je hebt een goede keuze gemaakt. Ik ben ook heel benieuwd naar je kruiden mixen!

 5. Van harte gefeliciteerd, wat super gaaf voor je. Enjoy the ride. Je hebt het verdiend.
  Lieve groet uit Leeuwarden

 6. Mooi, zo’n eerlijk relaas. Daar is moed voor nodig! Ik wens je veel succes!

 7. Wat ontzettend fijn om te horen. Ga ontzettend genieten van dit succes!!

 8. Lieve Moniek,
  Wat een fantastisch nieuws, wat geweldig, ik gun je dit met heel mijn hart💗. Ben jaren fan van je, wens je alle succes van de wereld .
  Zo lang dat je het werk doet vanuit passie is het geen werk zoals je weet.
  Dus heel veel plezier en geniet er van.

  Liefs,Hannie

  • Hallo Monique
   Ik volg jou nog maar pas, ik vind jou echt een kanjer ! Al fijne producten via jou acties gekocht. Jij verdient het om het ook financieel beter te krijgen.
   Ik wens jou heel veel plezier en een geweldige samenwerking met iemand die jou neemt zoals je bent eerlijk en oprecht en you did it your way ! RESPECT !
   Liefs Anita

  • Beste Monique, wát móói dat je zóver bent gekomen met jou doorzettingsvermogen! Respect voor jou:)* Zo zie je dus dat vermogen om door te zetten gezien en beloond word,met zuivere samenwerking!
   Zelf doe ik niet aan instagram en/of fakebook, alleen e-mail en watts-app, mijn vraag is:kan ik zo ook alles volgen en/of bestellen van jou? Hoop van wel!
   Warme groet van mij

   • dank je wel ! Je kunt mij ook gewoon hier op mijn website blijven volgen hoor 😉 Via de nieuwsbrief blijf je ook op de hoogte van alle acties dus dat komt goed! Warme groet!

 9. Lieve Moniek,
  Ik bewonderde je al om het vele werk wat je doet en je gedrevenheid hierin, maar nu ik je achtergrond weet bewonder ik je nog meer.
  Deze baan heb je zo verdiend en is je op het lijf geschreven.
  Ik wens je heel veel sucees en hoop dat je al je plannen kunt gaan realiseren.

  Lieve groet Gerda

 10. Gefeliciteerd Monique met deze twee prachtige job’s! Unieke combi, jij kan dat. Geniet ervan en heel veel plezier samen met Rosa. En kom maar door met die MO’s kruidenmix!
  Liefs,
  Thera

 11. Monique, het is je zo gegund!!
  Yes you can!! Heel veel succes!

 12. Heel hartelijk gefeliciteerd!

  Ik volg al een aantal jaar je blog en heb er veel van geleerd. (Dit zal ik blijven doen) Heel veel dank daarvoor!
  Heel veel plezier toegewenst met je nieuwe baan!

 13. Monique. het is je van harte gegund! Ga genieten en veel succes!

 14. Eindelijk gerechtigheid. Eind goed, al goed.

  Heeeeel veeeeeeeeeeeel plezier met je nieuwe baan!

 15. Hartelijk gefeliciteerd, Monique! Wat heerlijk om met Rosa te kunnen gaan werken. Ik snap dat ze jou een baan heeft aangeboden. Je hebt het dubbel en dwars verdiend! Jij met je levenslust en passie voor het eerlijke verhaal op alle gebied. Ik blijf jullie volgen. Dat wordt een hele toffe samenwerking. Ik zie er naar uit.
  Liefs, Margo

 16. Van harte gefeliciteerd,wat fijn dat deze mogelijkheid er is. Heel veel succes het is je gegund.

 17. Beste Monique,
  Dit is je zooooo gegund!!
  Ik weet dat je geen geld vangt voor je reviews en dat jouw reviews altijd recht voor z’n raap zijn. Verdachtmakingen dat je stiekum zat te cashen daar ergerde ik me altijd kapot aan want die waren zo onterecht. Binnenkort is het alweer 6 jaar geleden dat ik je een doos vol verse moringa en allerlei groenten stuurde en wel zéééér benieuwd was wat je er over zou schrijven…..
  Ik hoop dat deze baan je zal helpen om jezelf iets meer luxe te gunnen en tevens een droombaan voor het leven is.

  • Thanks lieve Jouke! Ik ben erg blij met je! Hopelijk nog vele jaren to go! Kus x

 18. Ik ben heel blij voor jou, dat je nu aan een betere toekomst kunt gaan werken en zelfs een salaris krijgt. Ik wens jullie dan ook veel succes toe.

 19. Fantastisch Monique! Het is nu jou tijd. Heerlijk om te mogen werken met datgene wat je bezieling is. Rosa kwam op het juiste moment.
  Heel veel succes!

 20. Hallo Monique, ben blij dat je nu dan ook eens aan je zelf denkt. Geld is niet zaligmakend, maar dat kun je alleen zeggen als je er voldoende van hebt om rond te komen. Maak er iets moois van samen met Rosa en blijf jezelf. Ik blijf je volgen, succes!

 21. Wow, wat een bijzonder en eerlijk verhaal. Dank je wel voor het delen; heel inspirerend. Als je maar sterk genoeg in je dromen geloofd dan gebeuren dit soort mooie dingen en vallen de puzzelstukjes in elkaar.
  Heel veel plezier en succes!

 22. Geweldig nieuws en van ❤️ te gegund. Wat ik heel erg bewonder is dat je ondanks je lage inkomen, nooit commercieel bent geworden. Rupsje gewoon genoeg. Een vrouw naar mijn hart!!

 23. Van harte gefeliciteerd met je prachtige baan. Ik vind jou geweldig en bewonder jou enorm.

  Heel veel succes .

  Lieve groetjes

 24. Ben blij voor je. Het is je van harte gegund! Heel veel succes

 25. Hi Monique.

  Bedankt dat je je verhaal hebt gedeeld.
  Dat zal niet makkelijk zijn geweest.
  Chapeau!
  Heel veel succes en plezier met je nieuwe baan.
  Heel veel succes met je kruiden-mixen.
  Heel veel succes Monique, je bent een voorbeeld voor de mensheid.

 26. Wat een prachtige kans en uitdaging! Je talenten kun je nu op meerdere vlakken gebruiken. Hoe rijk je dan? En wat gun ik je een normaal inkomen. Dit jaar is helemaal voor jouw! Geniet!!

 27. Monique, wat fijn voor je, het is je echt heel erg gegund! Van 💚 gefeliciteerd met je nieuwe baan en met het nieuwe hoofdstuk waar je aan begint. Ik wens je alle geluk van de wereld! Ik ben je erg dankbaar voor hetgeen ik van je heb geleerd en gelukkig ga je ook hier mee door. En de kruidenmixen, te gek, laat maar komen. Dikke knuffel, sowieso al op afstand. En veel plezier met de nieuwe start.

 28. Wauw wat een super baan! Goed van je dat je achter he eigen principes blijft staan. Hier hetzelfde al vaak op mijn bek gegaan om mensen te helpen zonder er iets voor terug te verwachten. Ik hoop altijd dat mocht ik ooit in een situatie komen mensen mij ook helpen. Die hele kleine luchtpuntjes maken dan weer alles goed en daar doe ik het voor.

  • Gefeliciteerd, Monique, wat een heerlijk bericht! Je hebt er eerder over geschreven, waardoor ik alleen maar meer bewondering voor je kreeg. Respect voor je doorzettingsvermogen, je open- en eerlijkheid en heeeeeel veel geluk en plezier in de baan die je zo op het lijf is geschreven!!

 29. Wat fijn Monique, het is je zooo gegund.
  En nu je niet meer afhankelijk bent van de bijstand, zou je dan een donatie knop willen plaatsen op je FB en website, er zijn echt genoeg mensen die je bij jouw werk willen steunen. Het hoeft niet voor niets en elke welgemeende gedoneerde euro is er één!

  You can do this! XXX

 30. lieve Monique
  Gefeliciteerd met je droombaan. Wat een verhaal en dat met al je mooie en goede producten. Knap dat je het wilde delen.
  Heel heel veel succes groetjes

 31. Wat gun ik jou zo erg je droombaan. En wat n respect heb ik voor jou voor alles in hoe je jezelf bent gebleven, trouw aan jezelf en overeind bent gebleven. De jaloerse, narrige mensen die zo strak in hun geest zitten, hebt getrotseerd. Ik ben blij dat ik bij je club mag. Er is zoveel over voeding te leren en jij helpt me de juiste keuzes te maken. Al je vechten wordt nu beloont. Veel liefs.

 32. Lieve Monique,

  Het is je zo gegund !je bent een top mens .
  Geweldig dat Rita dit Jou kan aanbieden .
  Blij dat je wel doorgaat met je blogs.
  Heel veel succes met je droombaan.
  Xxx

 33. Lieve Monique, ik gun dit jou zoooooo hard! Geniet ervan!
  warme knuffel, Nina

 34. Lieve Monique.
  Ik volg je al een tijdje. Wat een geweldige info en aanbiedingen heb je altijd op je blog.
  Wil je van ❤️❤️❤️Feliciteren en alle goeds wensen met je nieuwe droombaan.
  Het is je gegund.
  Lieve groetjes van Esther.

 35. Wauw Monique
  Wat gaaf dat je je droombaan hebt gevonden GEFELICITEERD het is je meer dan gegund
  Maar je krijgt ook van mij de grootste complimenten om wat je net hebt gedeeld “n stukje van je ziel” en altijd zo bloedeerlijk

  Geniet van je werk wij genieten er ook heel erg van
  Lieve groet Helma

 36. Lieve Monique,

  Ik kreeg kippenvel toen ik het las. Als je zo goed van vertrouwen bent een het wordt iedere keer beschaamd, doet het erg veel. En toch zo positief blijven en doorgaan met alle informatie waar ik zoveel van leer.
  Allereerst dank daarvoor.
  Ook van harte gefeliciteerd met je baan. Het is je zo gegund. Geweldig dat dit op je pad komt. Kon eigenlijk ook niet uitblijven.
  Heel veel succes lieve Monique,
  Ik blijf je volgen!

 37. Ik heb de afgelopen jaren heel veel van je mogen leren Monique. Daar ben ik blij om. Daarom wil ik je van harte feliciteren. Alleen als je je blij voelt ,kun je verder groeien en dat die je ! Wens je vanuit Spanje waar we je dus ook volgen een heleboel succes

 38. 💙 GE-WEL-DIG 💙 Van harte gefeliciteerd Monique, dik verdiend 💙!

 39. Wat fijn voor je Monique…ik ken je niet persoonlijk, maar je voelt eerlijk, oprecht en heerlijk gezellig aan! Je geeft altijd zulke leuke bruikbare tips en duidelijke uitleg.ik ben echt fan van je geworden. Zelf ben ik nl ook al 30 jaar met gezonde voeding etc bezig. Toen was dat nog niet zo populair als nu. 😊 fijn dat je droom uitkomt….go for it!!

 40. 1 woord…WOW…JIJ VERDIENT DAT! SUCCES! wou stiekem dat ik ook zo e kans kreeg…ook al 6 jaar bezig met mn groep over gezonde voeding…zonder ook maar 1 cent te verdienen…succes!!!!

 41. `Maar ik ga nu heel eerlijk zijn. Ik leef al behoorlijk wat jaren van een bijstand uitkering. …. Ja, echt waar. Ik leef al jaren ver onder de bijstondnorm.`

  ? Je leeft ver onder de bijstandsnorm?
  Een bijstandsuitkering is de bijstandsnorm!

 42. Wat fijn voor je! Het is je van harte gegund. Er zijn niet zo heel veel mensen zoals jij! Zo’n mooi voorbeeld zet je neer. Heel veel liefs uit Oostenrijk!

 43. Monique ik vind het zo tof voor je en het is je gegund! Jouw verhaal geeft ook hoop. Succes met alles🙏🏾💕💐💃🏼

 44. Monique, wat een mooi verhaal.
  Dit gun ik jou zo!
  Wens je heel veel succes met je droombaan. 🍾🥂😘

 45. Monique, wat een geweldig nieuws, wat fijn voor je, het zij je gegund. Succes met deze droombaan👍👏

 46. Fijn, Monique! Ik vind dit mooi om te horen. Je hebt zoveel passie en energie: je verdient het toch om hier ook van te kunnen leven. Het zal je geloofwaardigheid niet veranderen, zolang je zo oprecht en kritisch blijft!
  Ik wens je heel veel succes.

 47. Lieve Monique, van ❤️e gefeliciteerd! Dit heb je dik verdiend met al je zuivere intenties en harde werken!
  Nu begint er een nieuw hoofdstuk., wat geweldig voor je. Veel geluk en succesvolle samenwerking en ik ben heel benieuwd naar je eigen projecten die je naar buiten gaat brengen. Dikke knuffel😘

 48. Top Monique dat er meer rust komt en nieuwe uitdagingen zijn altijd goed om te verwezelijken .blijf trouw aan jezelf en we blijven je volgen 🧡💜💜🌺🌺🧡

  • Wat een mooi nieuws op deze zonnige dag. Ik proost erop🍹
   Heel veel succes met je nieuwe baan, jullie zullen een mooi team vormen.

 49. Monique,

  Wat een mooi nieuws. Van harte gefeliciteerd 🥳 Het is je zo gegund en je mag hartstikke trots zijn op jezelf. Je hebt kennis van zaken en eerlijkheid duurt het langst. Fijn dat je altijd in jezelf hebt geloofd. Belangrijk. Voor mij voelen jouw reviews altijd goed. Dan weet ik dat ik niet verder hoef te zoeken qua meukvrije producten. Dat het wel goed zit. Ook veel geleerd.
  Ik blijf je volgen. Maak iets moois van je nieuwe baan.

  Ineke

 50. Gefeliciteerd met je droombaan. Ik ben echt blij voor je. Ik wens je veel inspiratie en plezier toe.

 51. Gefeliciteerd Monique, wat fijn dat het eindelijk zo uitpakt!!
  Heel veel succes, ben heel benieuwd naar je kruidenmix!
  Groetjes en een corona knuffel!..

 52. Van harte gefeliciteerd Monique !! Blijf je gevoel volgen en blijf trouw aan jezelf ! Dan komt het goed, dat zie je nu wel ! Heel veel succes en ik blijf je volgen. Hartelijke groet, Annemarie

 53. Lieve Monique,

  Ik volg je nog niet zo lang, ik ben echt iemand die intuïtief aanvoelt of het goed zit of niet. Lieverd wat heb jij je zelf weg gecijverd, niet meer doen en weet dat je een onderdeel bent van een groot geheel. Ga zo door en je zult zien dat er vanaf nu veel gaat veranderen om je heen en bij je zelf.
  🙈 zelf ik vindt het spannend om dit op te schrijven, vond dat het moest.❤

  Lieve groetjes Margriet

 54. Lieve Monique,

  Gefeliciteerd! Wat een geweldige ontwikkeling! Ik hoop dat je veel voldoening uit je nieuwe baan zult halen.

 55. Lieve Monique mocht het ooit weer wat moeilijker gaan, dan lees deze mooie berichten nog maar eens door. Wát een feest om te lezen! Ik zit zelf ook in een fase waarin veel mensen erg naar zijn om mij heen. Ik voel mij dan een ‘eenzame moraalridder’ en denk soms echt dat ik mijn principes, normen en waarden wat los moet gaan laten omdat ik NIET meer op kan tegen alle desinteresse en egocentriciteit van de mensen. Jouw bericht heeft mij wat gesteund om mijn rug recht te houden!

 56. Van harte gefeliciteerd met je mooie nieuwe toekomst Monique.
  Ik vind het geweldig ❣️❣️

 57. Beste dames, wat een TOP idee!
  Niet alleen geweldig voor jullie, maar óók voor ons…!!
  Héél veel succes voor jullie beide, hoor. Ik wacht met spanning af op al het moois wat er nu aan zit te komen. : )

 58. Dankjewel voor het delen van je persoonlijke verhaal. Dat hoefde je zeker niet te doen want het gaat inderdaad, zoals Mijke al zei, eigenlijk niemand iets aan…. Ik wil je bedanken voor je puurheid en oprechtheid, fijn om te weten dat er gelukkkig nog mensen zoals jij zijn 🙂 en gezien de mooie reacties op je verhaal, zijn er nog veel meer mooie, pure en oprechte mensen. Dat geeft (mij ook) moed en vertrouwen!
  Ik wens je superveel plezier en succes en blijf vooral doen wat je doet!
  Samenwerken met Rosa lijkt mij een win-win situatie. Ik ben fan van Suit en vind puur&fit een mooie website/shop. Ik kijk uit naar meer van jullie 🙂

  Hartelijke groet,
  Petra Heitmann

 59. Lieve Monique
  Ik krijg er tranen van in mijn ogen, vol ontroering dat je zo open durft te zijn.
  Ik ben ontzettend blij voor jou en ik gun je van harte alles waar je nu aan begint.
  Ik blijf je fan en wens je veel geluk en liefde en liefs.

 60. Wauw! Ik ken je site net pas net, maar wat een inspiratiebron ben je. Juist om zo dicht bij jezelf te blijven. Mijn droom is dat iedereen dit gaat doen ;-). Dank je.

 61. Lieve Monique,
  Ik wil je als eerste feliciteren met de nieuwe stap in je leven!

  Blijven geloven en dicht bij jezelf blijven levert wonderen op…jij bent hier nu weer een voorbeeld van.

  Ik kijk elke zondagmorgen met plezier naar je blog uit…..en te bedenken dat ik niets op FB of iets dergelijks doe (ik denk mijn leeftijd, 71 jaar)
  Maar jou volgen doe ik ook al jaren en heb heel veel van je geleerd en doorgestuurd naar mensen welke er ook in geïnteresseerd waren.
  Ik wordt blij van alleen al je oprechtheid!
  Top Monique, heel veel succes met alles!
  Warme groet van Carla

 62. Dag mooi mens

  Ben heel blij voor je.
  Volg je ook pas sinds kort.

  Ik wil je nog een andere vraag stellen. Ik vraag me af waarom als ik havermelk maak en die verwarm die zo induikt en dat dat niet gebeurd met pakken uit de winkel.
  Misschien heb je in de toekomst ergens tijd om hiernaar te kijken. Als je gewend bent aan je nieuwe leven. Het heeft geen haast.

  Succes marieke

 63. Hoi Monique,

  Gefeliciteerd met je droombaan.
  Ik ben een nuchtere Belg, wars van marketing en reclame. Ik weet niet meer hoe ik bij jou beland ben maar je sprak me aan met je bevlogenheid en goed gedocumenteerde analytische scherpte…
  En ook felicitaties voor Rosa, zij heeft wellicht een droomcollega gevonden.
  Leuk hoe Rosa soms een handgeschreven zinnetje toevoegt op de bon.
  Ik wens jullie veel succes.
  Luc

 64. Dag Monique,
  Wat fantastisch om te lezen dat je de baan hebt gevonden die je op het lijf geschreven is.
  Wat ben je toch een dapper en sterk mens dat je hetgeen je in je blog beschrijft hebt doorstaan.
  Door dicht bij jezelf te blijven kun je jezelf altijd in de spiegel aankijken.
  Rosa heeft gezien wie je bent en je op waarde weten te schatten en daarom jou de “baan van je leven” aangeboden.
  Veel geluk en plezier met alles.
  Blijf vooral jezelf.
  Hartelijke groet,
  Gerrie

 65. Lieve Monique,

  WOW… Fantastisch, gefeliciteerd met je Droombaan.Wat heerlijk voor je!!!
  Veel plezier met je Droombaan en Rosa.

  Warme groet,
  Tatjana.

 66. AllerBeste Mo,
  van harte gefeliciteerd !
  Is het toch nog goed met je gekomen ;);)
  Mooi om te zien dat Gelijkgestemden elkaar in deze bijzondere tijd
  massaal vinden.
  Alle reactie laten “ons” dat ook zien.
  Veel succes en plezier in jullie leven en werk,
  mvg Marcellus (62)

 67. Zo fijn ,zo blij ,voor Rosa ,dat ze jou heeft gevonden -ontdekt 🙂 ,dit is voor haar zaken een zegen 🙂 ,veel succes samen met jullie samenwerking 🙂 dat noemen ze zielsverwanten 🙂

 68. Van harte gefeliciteerd Monique…wat fijn deze droombaan, maar nog fijner vind ik het feit dat je ‘durft’ om jezelf op de 1ste plaats te zetten…Je verhaal is zo herkenbaar en ik zit in hetzelfde proces…dus voor mij is jouw verhaal een inspiratie om ook eindelijk eens te gaan staan voor mijn product en creaties. Ik wens je heel veel succes en….geniet er van!
  Liefs, Jesse

 69. Dank je wel voor het delen en je openhartigheid! Ik volg je blog al een aantal jaren en het is ontzettend mooi en inspirerend om te zien wat er nu op je pad is gekomen.
  Van harte gefeliciteerd! Het is je absoluut gegund 😊

 70. Hoi Monique,
  Van harte gefeliciteerd met je droombaan:)
  En wat knap om zo’n persoonlijk blog te publiceren: CHAPEAU
  Heel veel succes,
  Liefs
  Corien

 71. Van harte gefeliciteerd! Veel succes gewenst. Hoef niet nog eens te herhalen wat veel anderen al geschreven hebben. Ben benieuwd naar wat er gaat komen.

 72. Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan! Heel veel plezier en succes!

 73. Gefeliciteerd Monique, wat een fantastische kans. Ik heb pas recent je website ontdekt en daar al veel aan gehad. Succes. Je zult ook hier een groot succes van maken.

 74. Hallo Monique

  Ik ken je pas van op je blog. Bedankt voor alles wat je bent en geeft, voor je puurheid en voor de schoonheid waarmee je zovelen inspireert. Iemand als jij verdient het aller-aller beste !! op alle gebieden van het leven.
  Anne

 75. Lieve Monique, wat geweldig dat jij deze baan aangeboden kreeg. Een gevolg van jou standvastigheid en principes, je schrijft ook altijd zo boeiend, met veel humor. Ik wens je veel plezier in deze baan en wees beretrots!!! liefs van Ella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *