Het grote Sukrin receptenboek!

Op ieder boek van mezelf ben ik uiteraard megatrots, maar stiekempjes ben ik een beetje trotser op de receptenboeken die ik verzorg voor bedrijven en leveranciers. Dit is vaak een echte uitdaging, omdat het vaak gaat om producten waar ik niet vaak/nooit eerder mee heb gewerkt. Om dan vele unieke meukvrije recepten te bedenken….dat kan soms een hele uitdaging zijn 😉 

Dit keer mocht ik voor een reeds bekend product voor mij een prachtig receptenboek maken: voor Sukrin. Wil je meer lezen over Sukrin? Klik hier. 

WAT IS HET?

Sukrin is meest bekend om de 100% natuurlijke suikervervanger erythritol. Daarnaast heeft het merk nog talloze andere gezonde meukvrije producten in hun assortiment waarmee je zonder suiker en meest koolhydraat-arm de meest heerlijkste recepten kunt maken. Aan mij de taak, om met  bijna al hun producten zestig bijzondere , simpele, gemakkelijke maar vooral lekkere recepten te bedenken. Het was een pittige klus, maar ik heb er ontzettend veel plezier aan beleefd! En het eindresultaat is meer dan alleen maar prachtig! 

SAM_6745

WAT KUN JE VERWACHTEN? 

De recepten zijn uiteraard 100% meukvrij. Er staan ook erg veel vegan recepten in. De zestig recepten zijn geschikt voor ieder moment van een dag. Bijvoorbeeld een heerlijke bananen pancake voor in de morgen, een lekkere lunch muffin voor de lunch, en een verrukkelijke pizza als avondmaaltijd, met als afsluiter een lekker toetje. Daarnaast vind je veel taart en koekjes recepten, recepten voor cake en brood en broodjes. De hartige liefhebbers worden uiteraard ook niet overgeslagen! Je vind in dit boek o.a een onweerstaanbare spinazietaart, tomaten koekjes en bijzondere zoete spinaziekoekjes. Je vindt ook zeer bijzondere recepten, om bijvoorbeeld zelf suikerbeestjes/snoepjes te maken, of heerlijke snackballetjes.  Kortom: er is voor ieder moment van een dag wel een recept beschikbaar. Het boek bevat een prachtige hardcover en heeft 168 pagina’s. 

VOOR WIE IS DIT RECEPTENBOEK GESCHIKT?

Het boek is 100% meukvrij wat inhoudt, dat het:

– vrij is van geraffineerde suikers, dadels, honing, agave en andere natuurlijke suikers die evengoed effect hebben op de bloedsuikerspiegel. Sukrin producten kunnen veilig worden gebruikt door diabeten.

– vrij is van gluten

– vrij is van lactose/koemelk

– vrij is van kunstmatige E nummers en andere kunstmatigheden

– vrij is van vlees en dierlijke vetten. Er worden af en toe wel verse eitjes van de boer gebruikt.

– vrij is van genetisch gemanipuleerde ingrediënten

– vrij is van dierlijke vetten als roomboter en andere harde verzadigde botersoorten. Er wordt af en toe gebruik gemaakt van zuivere extra vierge kokosolie en zuivere biologische ghee. 

In het voorwoord kun je in duidelijke en leesbare taal lezen wat Sukrin precies is en hoe het wordt gemaakt. Daarnaast vind je erg veel handige tips om het bakken te vergemakkelijken. Tussen de recepten door bevat het boek steeds lege ruimtes om notities te kunnen maken. Dit is bijvoorbeeld erg handig, als jij een andere formule hebt gevonden voor een recept, en deze meteen kunt noteren in het boek om nooit meer kwijt te raken! Tot slot is het boek rijk aan een begrippenlijst, zodat je diverse producten kunt terugvinden, en waar je deze kunt kopen. 

SAM_6748

WAT KOST HET BOEK, EN WAAR TE BESTELLEN?

Het boek heeft ook nog eens een wel zeer lief laag prijsje : 14,95 !!!!!!!! Je kunt het boek overal bestellen, bij je plaatselijke boekhandel, maar ook via internet zoals bol.com

Je kunt het boek ook rechtstreeks bestellen bij www.sukrin.nl: ga hiervoor naar de directe bestelpagina.

Laat je verrassen door dit zeer prachtige receptenboek, die ook absoluut gewaardeerd zal worden door kinderen! 

sukrin cake gebakjes 1

….met deze heerlijke cakes kun je voor de dag komen! 

sukrin pizza di monica 2

….onweerstaanbaar lekkere pizza! 

sukrin schuimomelet 3

de schuimomelet op de cover is inderdaad net zo lekker als hij eruit ziet! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *