Junimaand , ” ENJOY A NATURAL SUMMER” actiemaand!

Wat waren we eraan toe…..VAKANTIE! 🌴🧉

Misschien wel meer dan ooit tevoren snakken we naar koffers pakken, reizen en genieten van de zon, waar ook ter wereld. De pandemie lijkt eindelijk op zijn retour, er komen steeds meer versoepelingen en we durven zelfs bijna al een beetje vroeg te juichen. 🕺Onlangs werden er een heleboel landen weer open gesteld voor toerisme en zijn vliegvelden ook weer open gegaan. Als het aantal besmettingen zo heerlijk blijft dalen komende tijd, dan kunnen we deze zomer toch nog naar het buitenland op vakantie.
Voor mij persoonlijk is vakantie niet belangrijk, ik ga komende periode niet op vakantie om diverse redenen. Ik vermaak mij gelukkig thuis meer dan prima en ik trek er graag op uit , wandelend of op de fiets (nee géén Ebike, ik trap nog ouderwets 😁🚴🏻) Ik voel mij heerlijk in de natuur en zoek deze dan ook graag op. Ik bof gelukkig, want  ik woon in een bosrijke en groene omgeving, waar ik een eindje kan weglopen of fietsen. Ik neem voor onderweg dan vaak een picknick-mandje mee, ideaal. Even kleedje ergens in het gras uitrollen en lekker lachen terwijl ik geniet van de zon en de natuur. Dat is voor mij vakantie!
Natuurlijk denken velen daar anders over en dat is ook meer dan prima. Ik gun iedereen zo ontzettend hun eigen gewenste manieren van vakantie vieren! Of je nu het vliegtuig pakt naar de buitenlandse zon of in Nederland op avontuur gaat, als je maar oprecht kunt genieten en ontspannen van je vakantie, want daar gaat het uiteindelijk om.
Ik heb vroeger ontzettend veel gereisd in mijn twintiger / dertiger jaren. Ik vond en vind het geweldig. De reis, de voorpret, de bestemming, het ontdekken van een land, de cultuur en uiteraard het eten e drinken. Ik heb erg veel landen in Europa bezocht en heb een jaar in Amerika gestudeerd. Ook ben ik twee keer in Canada geweest. Het waren stuk voor stuk prachtige ervaringen die ik in herinneringen in mijn hoofd heb opgeslagen. Zeer waardevol.
De zon-vakanties vond ik altijd erg spannend. In mijn jongere jaren ging ik met een groepje vriendinnen of met een goede vriendin, later mijn vriendjes.  Dat waren altijd zulke leuke vakanties. Veel zon, zee en strand , af en toe uitgaan ( ik ben nooit zo’n uitgaan-beest geweest ) maar vooral zo’n land ontdekken in zijn pracht en culturen. We maakten erg lange wandelingen. In Sicilië trok ik onderweg verse citroenen 🍋 uit de bomen die we onderweg tegenkwamen. Op Kreta stond ons gehuurde appartement midden in een meloenen veld, iedere dag dus verse meloen 🍉 Ik heb nog nooit zulke lekkere watermeloenen gegeten. In Frankrijk plukten we verse druiven en olijven van de bomen…kortom, het zijn gouden herinneringen en ervaringen. Hopelijk ga jij deze ook deze zomer weer maken!
Eén van de aller-leukste dingen aan zo’n vakantie vond ik altijd de voorbereidingen. Met name de kogel pakken, heel kinderachtig zette ik deze al weken tevoren klaar om steeds wat spulletjes alvast in te pakken. Die voor-kriebeltjes…..ik vond ze geweldig. Met al deze heerlijke herinneringen in gedachten, ontstond bij mij het idee om een maand lang opnieuw een actiemaand te gaan houden, zoals we ( we = ik en www.puurenfit.nl ) dit eerder deden in Februari 2021. Ik bedacht toen net zo spontaan als nu een PLASTICVRIJ maand, met iedere dag een leuke kortingsactie op een plasticvrij product. Dit was meer dan een overweldigend succes, we zakten bijna door onze hoeven onder de tsunami aan bestellingen. We hadden een hele zware week, maar het is ons uiteindelijk gelukt om alle bestellingen op tijd de deur uit te krijgen.  We betaalden wel de prijs achteraf, lichamelijk waren we gesloopt en besloten ter plaatse dat we dit nooit meer zo ver laten komen. We hebben meteen daad bij woord gezet en zijn op zoek gegaan naar enthousiaste mensen die ons team kon komen versterken. We hebben inmiddels een groter en gezellig team, en zijn er dan ook meer dan klaar voor om opnieuw iedereen blij te maken met een actiemaand!

WAT HOUDT ZO’N ACTIEMAAND IN?

Ik bedacht het idee spontaan. We lanceerden de eerste actiemaand in December 2020 , we noemden het de ADVENT MAAND, en kraste ieder dag een vakje open waaronder een top-actie zat die men goed kon gebruiken voor de dure feestmaanden. We zijn erg secuur te werk gegaan met het uitkiezen van de producten. Hoe zinvol waren deze voor de desbetreffende maand? Heeft de consument er daadwerkelijk IETS aan? Is het een erg goede deal? Het organiseren van zo’n maand vraagt enorm veel voorbereidingen. Zo moeten we vele leveranciers warm krijgen om mee te doen, moeten we de juiste producten vinden en moeten we alles in de juiste banen leggen zodat er niets fout kan gaan. Ook ga ik de gehele actiemaand IEDERE DAG een extra nieuwsbrief verzorgen. Dit wordt door heel veel mensen enorm op prijs gesteld, en ik kreeg zelfs vele berichten dat velen er iedere morgen naar uitkeken en moesten “ afkicken” toen de actiemaand voorbij was 😊 Superleuk voor mij om te lezen, dat mijn inzet zo wordt gewaardeerd.
We bedachten tevens de OPSPAAR OPTIE. Wat dat precies is ga ik je nu vertellen.

DE OPSPAAR OPTIE

Goed, zoals gezegd houden we de gehele maand Juni ( 2021 ) iedere dag een kortingsactie. Als je dagelijks gebruik maakt van zo’n actie, kun je kiezen voor de OPSPAAR OPTIE. Dit is een optie waar je al je bestellingen van de actiemaand kunt opsparen. Dit heeft vele voordelen:
– het kost je verder niets extra’s, je betaalt aan het eind van de actiemaand éénmalig verzendkosten 
– je bespaart zo een hoop vervoer en verpakkingskosten wat ten goede komt voor het milieu
– wij sparen alles op voor jou in een grote doos
In de eerste week van Juli gaan we alle bestellingen verzenden zodat jij je grote verrassingsdoos in één keer thuis krijgt gestuurd, we ontvingen veel reacties van menen die niet meer zo goed wisten wat ze nu allemaal hadden besteld en de verrassing zo echt groot was 😊 Je kunt bijvoorbeeld ook iemand anders met zo’n doos verrassen. Bijvoorbeeld je dochter die op vakantie gaat en daar wel het één en ander voor kan gebruiken. Hoe leuk is het dan om haar te verrassen met zo’n grote doos voor leuke vakantie goodies> 😁 Zodra de actiemaand van start gaat zal er een complete en begrijpelijke uitleg komen hoe je gebruik maakt van deze opspaar optie.

LEUKE PRODUCTEN VOOR OP VAKANTIE, WAAR DAN OOK!

Het thema van de maand Juni is, hoe kan het ook anders “ ENJOY A NATURAL SUMMER” ook wel “ GENIET VAN EEN NATUURLIJKE ZOMER”. We hebben afgelopen weken enorm ons best gedaan, om voor jullie iedere dag een geweldig leuk artikel / product te vinden die nuttig en zinvol zijn voor de zomermaanden. We hebben niet alleen gekeken naar verzorgingsproducten, maar ook naar handige tools voor bijvoorbeeld dagjes uit, picknick, of handige apparaten om thuis heerlijke zomerse gerechten te maken. We vinden dat we aardig zijn geslaagd. Ik ga nog niet verklappen wat we zoal hebben, maar het gaat zeker enorm interessant worden! We lanceren meteen nieuwe producten met een knal-korting.
We hebben, zoals je van ons gewend bent, zeer kritisch gekeken naar de natuurlijkheid , de functionaliteit, milieuvriendelijkheid en puurheid van alle actie-producten. Laten we het zo formuleren dat we geen plastic zandemmertjes met schepjes gaan aan bieden, het gaat om serieuze , duurzame en hoog kwalitatieve producten van de meest hoogstaande merken. Je zult geen prullaria kopen, en zeker ook geen slechte “ ALI EXPRESS” kwaliteit. We hebben een mooi lijstje weten te maken en ik kan niet wachten om jullie daarmee te verrassen en te verblijden!

WANNEER?

De ENJOY A NATURAL SUMMER maand gaat 1 Juni 2021 van start en stopt op 30 Juni 2021. Iedere dag zal ik op mijn socials de dag-actie posten met de directe bestellinkjes, je kunt de actie van de dag tevens iedere dag op www.puurenfit.nl vinden.
Zoals gezegd ga ik in de gehele maand Juni iedere dag een extra nieuwsbrief zenden. Ben je nog niet geabonneerd op mijn wekelijkse gratis nieuwsbrief? Meld je dan aan, via de banner rechts boven op mijn homepage. Je ontvangt dan meteen mijn gratis ebook cadeau!

2 Reacties op “Junimaand , ” ENJOY A NATURAL SUMMER” actiemaand!

  1. Héél erg fout, Monique, om weer met zo’n actiemaand te komen 😉
    Ik vermoed dat het net zo zal gaan als de vorige keren. De eerste week ben ik nog ‘sterk’ en weersta de aanbiedingen, dan komt er iets langs dat ik écht niet kan laten schieten en daarna is de drempel verdwenen….
    Maar ik was na de vorige actiemaanden wel heel blij met mijn (zelf samengestelde) verrassingsdoos. En ik herken ook de lichte afkickverschijnselen als jouw nieuwsbrief dan niet meer dagelijks binnenkomt.
    Dus kom maar op met de juni-actie-maand!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *