MEGA FEESTDAGEN KORTINGSACTIE Royal Green supplementen + Rineke Dijkinga Algen olie

Ik steek niet onder stoelen of banken, dat ik een megafan ben van ROYAL GREEN en dan met name de supplementen. Deze zijn echt puur, natuurlijk en daarom vrij uniek. Zo’n 98% van de supplementen die op de markt zijn, zijn synthetisch. Royal Green kiest een andere weg en werkt graag samen met de natuur. Dit mondt zich uit in de meest mooiste, en meest unieke supplementen. Het zijn naast unieke supplementen ook echt bijzondere. Neem nu de vitamine B12. Dat heeft een zogenoemde “ intrinsieke factor” en wordt geproduceerd onder een vrij uniek fermentatieproces. Er is geen andere B12 formule als deze op de markt ( of ik moet deze nog tegenkomen) en de B12 heeft een zeer grote opname-vermogen.

Omdat ik zo’n groot fan ben, en ik mijn best heb gedaan afgelopen weken, om hele mooie ( hoge! ) kortingsacties te regelen voor de twee dure feestmaanden ( November en December ) mocht ik van Roy Jongens , de drijvende spil achter dit super-merk, een wel heel erg gave kortingsactie houden…..Ga er maar even goed voor zitten !!!!!!!!! 😊

SUPER SUPS PAKKET

De eerste klapper betreft een pakket van de meest gebruikte supplementen. Dit gaat om:
– VITAMINE B12
– MAGNESIUM
– CURCUMINE ( KURKUMA )
– VITAMINE D3
– COMPLETE ALGEN OLIE 
Vijf supplementen, die we allemaal wel standaard lijken te slikken. Het zijn mijn vijf eigen gebruikte supplementen. De rest haal ik voldoende uit mijn ( veganistische) voeding. Je ontvangt maar liefst 30% korting op dit pakket! Normaal kost dit je € 114,35, nu betaal je …€ 80 euro! Dat is een korting van € 34,35, wat min of meer betekent dat je “ anderhalve “ pot gratis ontvangt! De verzendkosten zijn gratis, dus dat is ook een voordeel op afzonderlijk bestellen….

AFZONDERLIJK

Ik kan mij zo voorstellen, dat je het e.e.a niet slikt of liever afzonderlijk je favoriete supplement wilt bestellen met korting. Daar heb ik ook voor gezorgd. Je kunt de vijf boven genoemde supplementen met 25% korting afzonderlijk bestellen! Dat houdt in:
– … dat je voor de vitamine B12 geen € 26,66 betaalt, maar € 19,24
-…dat je voor de magnesium geen € 26,66 betaalt, maar €19,24
– …dat je voor de Curcumine geen € 22,57 betaalt, maar  € 16,93
– …dat je voor de vitamine D3 geen € 20,51 maar € 15,38 betaalt
– …dat je voor de algen olie geen € 19,95 maar € 14,96 betaalt
De verzendkosten zijn NIET GRATIS, je betaalt GEEN VERZENDING bij besteding vanaf € 35.00 ( in Nederland)  Ik neem kort de supplementen met je door:
VITAMINE B12
KLIK HIER voor alle informatie
MAGNESIUM
kLIK HIER  voor alle informatie
CURCUMINE
KLIK HIER voor alle informatie
VITAMINE D3
KLIK HIER voor alle informatie. Ook deze vitamine D3 van Royal Green is geheel op basis van natuurlijke ingrediënten samengesteld, dus NIETS SYNTHETISCH. Het is niet geschikt voor de 100% veganist: het bevat bijenwas, Een tablet bevat 300 IU vitamine D3. Het wordt gewonnen uit wolvet. Dit wordt geïsoleerd tot een stof wat vervolgens wordt gefermenteerd. De ” maltodextrine” in deze tabletten worden op natuurlijke wijze gewonnen uit zoete aardappelen. Er komt geen synthetische meuk aan te pas.
RINEKE DIJKINGA ALGEN OLIE
KLIK HIER voor alle informatie

HOE BESTEL IK?

De actie loopt van vrijdag 6 December 2019 tot aanstaande woensdag 11 December 2019. Zolang de voorraad strekt. Lukt het bestellen niet? Neem dan contact op met de klantenservice van PUUR MIEKE
Er zijn geen kortingscodes nodig.
VOOR HET SUPPLEMENTEN PAKKET TE BESTELLEN KLIK JE HIER
VOOR DE VITAMINE B12 TE BESTELLEN, KLIK JE HIER
VOOR DE MAGNESIUM TE BESTELLEN, KLIK JE HIER
VOOR DE CURCUMINE TE BESTELLEN, KLIK JE HIER
VOOR DE VITAMINE D3 TE BESTELLEN, KLIK JE HIER
VOOR DE ALGEN OLIE TE BESTELLEN, KLIK JE HIER

7 Reacties op “MEGA FEESTDAGEN KORTINGSACTIE Royal Green supplementen + Rineke Dijkinga Algen olie

  1. Is bij de D3, naast de bijenwas, het wolvet toch ook van dieren (schapen) afkomstig?

  2. Ik vind die capsules van Royal Green zo groot en moeilijk door te slikken. Iemand tips?

  3. Ik gebruik nu de vloeibare visolie van EQ, “pure arctic oil”. Deze ken je ongetwijfeld. Je 2017 onderzoek kan ik niet openen, daar is deze vast onderdeel van geweest. Je adviseert de capsules van Rineke boven deze visolie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *