Mega korting 30% op SUIT MATTERS complete gezichtsverzorging-pakket!

November en December zijn altijd weer van die drukke, maar vooral DURE maanden. Uiteraard super gezellig, al die feestelijkheden, maar toch weer zo’n aanslag op je portemonnee. 😩 Zeker als je echt wilt gaan voor de mooie cadeau’s waar je weet dat je een ander of jezelf daar echt een groot plezier mee doet. Ik heb daarom afgelopen weken explosief mijn best gedaan, om hele grote kortingen te regelen op vele, mooie, kwalitatieve producten die erg populair zijn. Denk aan apparaten, uiterlijke verzorging, cosmetica en supplementen en boeken. Ik heb hele mooie kortingen kunnen regelen! Mijn doel was om een hoogst haalbare korting te verkrijgen van op zijn minst 30% en dat is toch best aardig gelukt! 😃 Ik hoop, dat ik op deze manier jullie een beetje kan verlichten in deze dure maanden!

MOOIE PAKKETTEN

Ik heb vooral geprobeerd om mooie pakketten samen te stellen. Dat is toch wel het allerleukste om te geven! ( en te krijgen ) Ik heb o.a dit super-unieke, mooie pakket van mijn favoriete merk SUIT MATTERS samengesteld. Dit pakket is compleet voor je gezicht optimaal, meukvrij, en zo natuurlijk mogelijk te verzorgen. Wat zit erin?
* het TALASSO masker
* de FACE CREAM 
* de SQUALANE  olie
* de CLEANSING OIL
* de CLEANSING lotion
Dit pakket is geschikt voor een complete verzorging en onderhoud van je gezicht. Ik neem ze met je door:

HET TALASSO MASKER

KLIK HIER om hier alles over te lezen. Je kunt dit masker naar behoefte 1 x per week, of 1 x per twee weken gebruiken
Wil je het masker afzonderlijk bestellen?
KLIK HIER voor het talasso masker

DE FACE CREAM

KLIK HIER om hier alles over te lezen. Deze créme is een grote bestseller, veel mensen vinden ze créme verrukkelijk ruiken, en goed zijn werk doen.
Wil je de Cream afzonderlijk bestellen?
KLIK HIER voor de face cream

DE SQUALANE OLIE

Deze is nieuw, dus meteen een primeur! KLIK HIER om alles over deze olie te lezen.
Wil je deze olie afzonderlijk bestellen?
KLIK HIER voor de Squalane olie

DE CLEANSING OLIE EN LOTION

De reinigingsolie en lotion van SUIT zijn ook behoorlijk bijzonder te noemen. De meeste gezichtreinigers bestaan uit een waslijst aan ingrediënten en alcoholen. Daarnaast kan er ook vrij veel synthetische  parfum worden gebruikt. Ook in natuurlijke alternatieven. SUIT gebruikt alleen enkel pure oliën waaronder:
– Zonnebloem olie
– Macadamia olie
– Joboba olie
– Argan olie
– Druivenpit olie
– Lijnzaad olie
– Teunisbloem olie
– Vitamine E
– Natuurlijk parfum
– Rozenbottelzaad olie
– Duindoorn olie
– Calendula extract
– Wortel extract
– Rozemarijn olie
 
Zowel de olie als de lotion zijn echte schoonmakers. Ze verwijderen make-up en make-up resten, terwijl ze je huid niet irriteren. Ze verzorgen direct je huid en hydrateren. De olie is meest geschikt om make up te verwijderen, de lotion is heerlijk om na te reinigen. Wil je de lotion en / of olie afzonderlijk bestellen?
KLIK HIER voor de lotion
KLIK HIER voor de olie
SUPER pakket toch? En weet je wat het mooie is? Je kunt dit pakket met 30% korting bestellen!!!!!!!!!!!! 😮😮😮😮
Wil je liever de producten afzonderlijk bestellen, dan krijg je op het talasso masker en de squalane olie een korting van 20% !

HOE BESTEL IK?

Wil je het pakket bestellen? Ga dan naar de bestelpagina en gebruik de kortingscode PAKKET in hoofdletters. KLIK HIER om naar de bestelpagina te gaan. Je betaalt voor het pakket dus geen € 124,50 maar € 87,15!!!!!!!!!
Wl je het masker afzonderlijk bestellen? Klik dan op bovenstaande directe linkjes en gebruik de kortingscode MASKER in hoofdletters Wil je de Squalane olie afzonderlijk bestellen? Klik dan op bovenstaande link en gebruik de kortingscode ” OLIE20″
* De korting is geldig van woensdag 6-11-2019 tot maandag 11-11-2019. 
* Zolang de voorraden strekkend Zinn
* Alleen geldig met kortingscodes
* Lukt het bestellen niet? Neem dan even contact op met de klantenservice van PUUR MIEKE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *