Monique’s favorites ( by Mieke) !!!!!! De leukste boxen ever!

Afgelopen twee/drie jaar zagen we steeds meer zogenaamde “ health en food-boxen” op de markt verschijnen. Het concept lijkt zeer sterk op de populaire groenteboxen en tassen. De meeste health-en-foodboxen worden gekoppeld aan een bekend persoon in de wereld van voeding en gezondheid. Zij stellen hun meest favoriete producten samen die in één luxe box wordt aangeboden. De verkoopprijzen liggen vaak ver onder de normale verkoopprijzen, wat het voor de consument enorm aantrekkelijk maakt om te kopen. Op deze manier kan de consument op een wel héél voordelige manier kennis maken met producten die normaal gesproken onbetaalbaar zijn. 

Ik was al meteen superenthousiast toen ik er voor het eerst over las. Ik vond het meteen een geweldig idee. En wilde zelf ook erg graag zo’n box gaan uitbrengen. Helaas verliep dit niet zoals ik hoopte. Ik benaderde verschillende leveranciers, die mij min of meer op een stoel in de wachtkamer neerzette. Uiteindelijk heb ik begin 2018 zelf het heft in handen genomen en ben in gesprek gegaan met mijn dierbare vriendin Mieke Hendriks. Zij is de founder van www.puurmieke.nl , een zeer hoog aangeschreven en grote webwinkel in pure en natuurlijke producten. Zij verkoopt ( bijna) alles waar ik mee werk, wat het voor velen erg makkelijk maakt om alles in één keer te kunnen bestellen.
Al snel waren we allebei superenthousiast en maakten we een stevig plan. We zijn er direct mee aan de slag gegaan. En nu, na een paar hele drukke en hectische maanden ( want van een leien dakje gaat bij mij iets nooit…) kunnen we met heel veel gepaste trots jullie onze twee boxen voorstellen!  MEET MONIQUE FAVORITES! ( by Mieke) !!!!!
IMG_5333

WAAROM TWEE BOXEN?

We hebben gekozen voor twee verschillende boxen:
– DE FOODBOX
– DE CAREBOX
We vonden het een erg leuk en vernieuwend/ verfrissend idee om een box in tweeën te splitsen. In de meeste health en foodboxen vinden we diverse producten door elkaar, van food tot non-food. Hierdoor is de verrassing natuurlijk groot, maar veel mensen bleken toch wat moeite te hebben met bijvoorbeeld producten waar helemaal geen interesse voor is, of willen helemaal geen verzorgingsproducten, maar alleen food. Na een rondje in mijn netwerk kwam dit sterk naar voren. Wij vonden het daarom een superleuk plan om de box in tweeën te gaan splitsen, zodat de consument meer keuze heeft. Als allebei wordt gewenst kunnen beide boxen ook voor een zeer voordelige prijs worden besteld. In een duo worden de twee boxen met korting aangeboden.
Er is een FOOD box, waarin we dus producten vinden die te maken hebben met voeding. En we hebben een CARE box, waarin we verzorgingsproducten hebben gestopt.

IMG_5329-1200x800

DUURZAAM EN ZEER HOGE KWALITEIT

Ik ben zeer kritisch te werk gegaan bij het samenstellen van de boxen. Ik wilde niet alleen mijn grootste favorieten in de boxen, ook wilde ik dat dit van de meest hoogste kwaliteit was. Gelukkig waren veel leveranciers bereid mee te doen, zodat ik de boxen met mijn meest favoriete merken kon vullen. Dankzij hun medewerking hebben wij deze boxen kunnen realiseren , waarvoor we erg dankbaar zijn!
De producten zijn zeer hoog in kwaliteit, wat de producten vaak ook meteen onbetaalbaar maken voor heel veel mensen met een beperkt budget. Mijn streven was dan ook om zoveel mogelijk van dit soort producten in de box te krijgen, zodat iedereen deze producten nu ook meer binnen hun bereik krijgen. Ik hou regelmatig leuke kortingsacties, en lees dan ook vaak hoeveel mensen deze alsnog aan hun neus voorbij moeten laten gaan omdat zelfs een hoge korting nog boven het budget stijgt. Dit wilde ik met mijn boxen proberen goed te maken. De meest beste producten op de markt samen in een box om de consument de kans te geven daarmee kennis te kunnen maken, en hen te enthousiasmeren.
Ik heb het beste van het beste benaderd. Zij waren niet allemaal bereid mee te werken. Maar gelukkig waren het enkelen. De meesten waren net zo enthousiast over ons plan als wij. En wilden maar wat graag meewerken aan ons projectje. Superleuk, hoe het ons werd gegund.
IMG_5330

GEEN KLEINE NAMEN

Als ik over hoogwaardige kwaliteit spreek, dan spreek ik niet over kleine namen. Wat dachten jullie van ROYAL GREEN, MATTISSON, GREENSWEET-STEVIA, EARTH LINE,  en NEXTBRUSH? Zoals je kunt lezen ben ik voor het neusje van de zalm gegaan. Wat kun je in de boxen verwachten????

DE FOODBOX

35647554_1771880719539783_4263231868549201920_o

* MATTISSON LUCUMA POEDER( t.w.v € 8,95) 
Lucuma is nog altijd minst populair en je kunt je afvragen waarom. Want aan de gezonde eigenschappen zou het niet moeten liggen. Lucuma is ontzettend gezond. Het is bijzonder rijk aan de vitaminen B1, B2, B3 en B5, kalium, calcium, ijzer, betacaroteen, fosfor, vezels en antioxidanten.Lucuma is ook één van de soorten natuurlijke zoetstoffen die betrekkelijk weinig invloed heeft op de bloedsuikerspiegel. De smaak is te omschrijven als lekker zoet en “chocolade-achtig”.. Lucina bevat per 100 gram zo’n 85 gram koolhydraten, waarvan 12 gram uit suikers bestaan. Dat is dus echt bijzonder weinig. Ook hier geldt dat het geen specifieke zoete suikersmaak heeft, maar het heeft een betere zoetkracht dan bijvoorbeeld baobab. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE
SAM_1864-1200x800
* ROYAL GREEN EXTRA VIERGE KOKOSOLIE ( t.w.v € 8,95)
Natuurlijk kon één van de meest zuiverste kokosoliën niet ontbreken in mijn box! Royal Green staat voor zoveel mogelijk in harmonie met de natuur zelf, en daarin gaat Founder Roy Jongens zo ver mogelijk. Hij spreekt altijd van een orkest wat samen moet spelen om voor de meest mooiste muziek te zorgen. Hij is een echte tovenaar in mijn beleving, wat hij allemaal kan bereiken op gebied van meest zuiver en puur vind ik bewonderenswaardig. Deze kokosolie is daar een vrucht van. Een springlevende kokosolie met alle vetzuren er nog in, een zalvige structuur en een voortreffelijke zachte kokossmaak en geur. Hij staat niet voor niets in mijn top 3! KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE.
greensweet-promo-choco-druppels-768x1153-768x800 IMG_5112
* GREENSWEET STEVIA ERYTHRITOL SUIKER + GREENSWEET STEVIA CARAMEL DRUPPELS ( t.w.v € 18,45) 
Als we over zuiver spreken, dan kunnen we de producten van greensweet-stevia daar onder scharen. Greensweet streeft naar meest puur en zuiver. Zo zijn de druppels van Greensweet uniek. Ze worden namelijk gemaakt met pure extracten. De meeste stevia druppels worden gemaakt met aroma’s om de smaakjes te verkrijgen. Greensweet kiest niet voor synthetisch of fantasie-smaakjes als pumpkin-spice of salted-caramel. Mijn grote favoriet onder de druppels zijn de karamel druppels. Dit wordt gemaakt uit gedistilleerde oliën van o.a noten, zaden en pitten. Dit wordt opgelost in alcohol, of wordt gedroogd om verder te gebruiken als smaakversterker. Door het gebruik van echte pure biologische ingrediënten is het mogelijk dat mensen met allergieën of zeer overgevoelig zijn voor bepaalde voedingsmiddelen klachten kunnen krijgen van overmatig gebruik van de druppels. Zo bevat de chocoladesmaak echte cacao, waar sommige mensen allergische reacties van kunnen ondervinden. Let daarop als je je smaakjes uitkiest. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER DE DRUPPELS
Erythritol is een suikeralcohol, wat meestal wordt gewonnen uit fruit, maar ook uit champignons. Het heeft een zoetkracht van 75% t.o.v gewone suiker, heeft één zelfde suikerkorrel als gewone suiker waardoor het meest dichtbij komt ter vervanging voor suiker. Het heeft geen bijsmaak, waardoor het bijzonder geschikt is voor mesen die bijvoorbeeld geen stevia willen. Ideaal voor bakken, als zoetmiddel in koffie / thee en als garnering in desserts KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER ERYTHRITOL.
 
IMG_2152-1200x800
* PUKKA THEE ( t.w.v € 3.99) 
Als ik thee drink, dan wil ik ook echt goede thee drinken. En dan kom je al snel uit bij PUKKA. Dit is een internationaal merk, met een zeer groot assortiment aan groene/witte/ en zwarte theesoorten. PUKKA werkt 100% biologisch gecertificeerd. Daarnaast werken ze fair trade. Niet alleen de thee heeft de hoogst mogelijke zorg en aandacht, ook de verpakkingen krijgen een zeer grote zorgvuldigheid. En die zijn ook nog eens mooi. Ik hou van eerlijke producten met een verhaal. PUKKA THEE heeft een verhaal. Op de officiële website van PUKKA kun je alles lezen over hun missie, en waarom zij ervoor kiezen alleen maar puur en biologisch te werken.
10686896_711967605557515_3009147005928211205_n
* NATUURLIJK LEKKER BAKKEN BAKBOEK ( t.w.v € 29,95)
Het bakboek ” natuurlijk lekker bakken” bezit meer dan 400 recepten.Dit zijn echter niet zomaar gezonde recepten.Dit bakboek gaat een stapje verder om zo wat dichterbij de natuur zelf te komen.Naast dat het vrij is van kunstmatigheden,E nummers,lactose/koemelk,suiker,gluten en zelfs vlees,wordt er ook niet gewerkt met natuurlijke suikervervangers die even zo goed van invloed zijn op de bloedsuikerspiegel. Er is gekozen voor meest zuivere stevia,en meest zuivere erythritol suiker,twee 100% natuurlijk gewonnen suikervervangers die tevens ook zeer geschikt zijn bevonden voor diabetes patiënten. Dit maakt dit boek ook zeer toegankelijk voor deze groep mensen. Er zijn echter hoofdstukken aanwezig in het boek waarin diverse suggesties staan om stevia en erythritol te vervangen met alsnog andere natuurlijke suikervervangers. Voor iedereen is er dus wel een oplossing. De recepten zijn zo open en toegankelijk mogelijk gehouden zodat iedereen zijn eigen draai kan geven.Wil men dus vlees of andere gewenste ingrediënten toevoegen/vervangen,dan is dit prima mogelijk. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

DE CARE BOX:

34690231_1756951377699384_2216617614849867776_o
* EARTH LINE HYDRO E DAG / NACHTCREME ( t.w.v € 19,95)
Deze fluweelzachte “vaarwel droge huid” crème met mooie vochtvasthoudende plantaardige oliën, vitaminen, sheabutter en aloë vera houdt de huid optimaal gehydrateerd. Zelfs de droogste huid wordt supersnel gered en perfect gevoed. De crème beschermt de huid tegen schadelijke invloeden en rimpeltjes. Voor een vitale, vochtrijke en goed beschermde huid die soepel aanvoelt.Uiteraaard 100% natuurlijk, vrij van synthetische en chemische meuk. De créme heeft een UVA bescherming.
IMG_5030
* NEXTBRUSH BAMBOE TANDENBORSTEL  ( t.w.v € 3,49)
De NextBrush is een plastic besparende tandenborstel omdat deze 98% van bamboe gemaakt is. Bamboe is één van de snelst groeiende grondstoffen op aarde en dus super duurzaam. Doordat de borstelkop dezelfde eigenschappen heeft als een traditionele tandenborstel bespaar je makkelijk plastic en krijg je een schone lach.Bamboe is geen boom, maar een grassoort. Van alle grassoorten is bamboe de grootste en de enige die kan uitgroeien tot een bos, De meeste bamboeplanten groeien tussen de 5 en 20 cm per dag.De Nextbrush wordt bewerkt via een natuurlijk proces, waardoor de nerf van het bamboe gesloten is voor bacteriën. Alle hoekjes en randjes zijn afgerond, dus er zitten geen splinters aan de tandenborstel.KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE
IMG_3159-575x1024
* SANTE FLUORIDEVRIJE TANDPASTA MINT ( t.w.v € 4,99)
Bij een gezonde goede tandenborstel hoort uiteraard ook een goede en gezonde tandpasta. Over fluoride in tandpasta kun je alles lezen door HIER TE KLIKKEN. Deze Santé tandpasta verzorgt en beschermt tanden en tandvlees tegelijk: met klinisch geteste samenstelling van werkzame stoffen van salie, bio-groene theeextract en xylitol. De natuurlijke tandenpoetsmiddelen van echt krijtsteen zorgen voor de zachte reiniging van tanden en tandvlees.
IMG_2868-573x1024
* GREEN PEOPLE QUINOA & PREBIOTICA DEODORANT ( t.w.v € 13,95)
Mijn grote favoriet!  Deze deodorant bevat namelijk probiotica. Dit moet zorgen voor een optimale huidflora waardoor geurvorming door bacteriën minder kans hebben. De deodorant is 89,4% biologisch. Het is bijzonder geschikt voor de gevoelige huid. Het bevat zinc, dit werkt als een soort spons waardoor geuren en moleculen worden geabsorbeerd. De deo bevat Quinoa, wat toch best een bijzonder ingrediënt is in een deo.Deze deo bevat een aantal natuurlijke zouten, deze zijn minimaal toegevoegd. De meeste grondstoffen zijn afkomstig uit biologische teelt en zijn meestal afkomstig uit fair trade projecten.
IMG_1850-768x1152
* ROYAL GREEN MAGNESIUM ( t.w.v € 24,95) 
 Royal Green levert niet alleen goede kokosolie, maar ook een groot scala aan pure, zuivere en biologisch gecertificeerde voedingssupplementen. De magnesium is zelfs zeer uniek. Het is HET EERSTE PRODUCT TER WERELD dat magnesium, vitamine D en ashwagandha in gecertificeerde biologische vorm levert. Dit betekent dat het niet meer puur en natuurlijker kan. De gecertificeerde biologische magnesium komt uit een bijzondere zeesla. Het is dus GEEN MAGNESIUMCITRAAT, of magnesiumoxide. ( synthetische magnesium) Deze magnesium komt rechtstreeks uit de natuur en zijn geheel vrij van synthetische meuk, Het wordt door het lichaam herkend en heeft een optimale werking in het lichaam. Het levert 250 mg magnesium, 50 mg ashwagandha, en 5 mag vitamine D per twee capsules. De capsules zijn veganistisch. De capsules moeten liefst bij een maaltijd worden ingenomen. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE
IMG_5328
De foodbox heeft een waarde van € 70,28. De care box heeft een waarde van €  67,33. De foodbox kost je echter maar € 39,95 wat een verschil betekent van maar liefst €30,33  De verzendkosten zijn hierbij inbegrepen!
De carebox kost je € 37,95, dit geeft een verschil van € 29,38 ( inclusief verzendkosten)
Als je beide boxen bestelt, ontvang je een korting van € 6 euro, je betaalt dan € 71,90!
41073106_300773890724130_2378935862168649728_n

LEUK VOOR JEZELF, LEUK VOOR EEN ANDER!

Ik heb zoveel mogelijk rekening gehouden met de functionaliteit van de producten. Ik heb goed gekeken naar mijn fans en volgers en wat zij meest en liefst gebruiken. Op deze manier hoop ik dat ik voor iedereen een erg leuke keuze heb kunnen maken. Het zijn in elk geval stuk voor stuk mijn eigen grote favorieten! En voordat een product bij mij favoriet wordt, moet het vooraf aan ontzettend veel eisen voldoen. Deze 11 producten hebben dit eisenpakket met glans doorlopen.
Voor ons ( Monique en Mieke) zijn deze boxen een enorme spannende uitdaging die we samen zijn aangegaan. Als het uitloopt op een groot succes, gaan er meerdere edities komen!
We zijn uiteraard ontzettend benieuwd wat jullie van deze boxen vinden, en alle reacties zijn dan ook van harte welkom!
IMG_5332

WAAR EN HOE TE BESTELLEN?

Wij doen niet aan wurg-contracten en dure abonnementen. Voor mij is vrijblijvendheid en onafhankelijkheid belangrijker dan geld. De boxen zijn daarom vrij en éénmalig te bestellen, zonder verdere verplichtingen of commerciële achtergronden. De leveranciers die aan deze box hebben meegewerkt verwachten niets terug, ook geen verplichte reclame maken of merken de hemel in prijzen ” in return”. Alles is vrijblijvend, uit pure goodwill. en we hebben van alle leveranciers vooral de “ gun-factor” gekregen waardoor wij dit weer kunnen doorspelen naar jullie ! 😉
De boxen zijn exclusief en alleen te bestellen via www.puurmieke.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *