Nieuw boekje recepten groene stevia

Ik ben onwijs trots om het allereerste boekje van mijn hand voor iemand anders te presenteren: GROENE STEVIA. Voor mij was dit project een totaal nieuwe weg, die ik ben in geslagen. En het smaakt absoluut naar meer! 

HET VERHAAL:

Kort geleden zat ik een beetje op een dood spoor. De website liep/loopt lekker, en daar heb ik aanvankelijk dan ook méér dan genoeg werk aan, maar mijn grote liefde en passie blijft toch boeken/receptenboeken schrijven. Aangezien ik zonder uitgever zat, lag alles op gebied van boeken schrijven stil. Er lagen prachtige manuscripten waar ik reeds mee was begonnen. Maar na de behoorlijke klap, dat mijn ex-uitgever besloot de stekker te trekken uit het uitgeven van culinaire boeken, was ik een beetje uit het veld geslagen. Alhoewel ik erg mijn best deed om weer een nieuwe geschikte uitgeverij te vinden, lukte dit niet en werd ik een beetje ontmoedigd. Op dat moment werd ik in contact gebracht met www.groenestevia.nl. Aanvankelijk om mij kennis te laten maken met hun prachtige pure en zuivere producten. Ook wilde ik het verhaal achter deze prachtige organisatie horen. Deze mensen zijn namelijk niet bezig met dollar-tekens in hun ogen, ze zetten zich 1000% in voor een betere, meukvrije wereld. Door prachtige projecten op te zetten in o.a Spanje, hebben deze mensen veel arme boeren werkgelegenheid gegeven door stevia te telen. Deze boeren hebben nu een prachtig bedrijf waar ze hun geld mee kunnen verdienen. Alleen dit verhaal al deed mij geen seconde aarzelen om dit boekje voor hen te gaan maken.

 

Het was een hele uitdaging. Ik heb eerder met ” groene stevia” gewerkt maar dit was nooit succesvol. Tot ik het schattige blikje groen steviakruid van www.groenestevia.nl in handen kreeg. Ik ben op avontuur gegaan in mijn mini-keukentje en dit resulteerde zich in 35 heerlijke recepten + een bonusrecept gemaakt met groen steviakruid! Het was ontzettend veel werk, waar ik mij eerlijk gezegd een beetje op verkeek. Ik dacht het ” wel even te fiksen” zo’n receptenboekje. Maar daar ging meer dan uren en uren werk in zitten. Maar wat een plezier heb ik gehad om het te maken. Ik werd uitgedaagd om wat uit comfort zones te stappen. Dat was echt soms spannend. Ik schrijf/verzorg blogs en artikelen en recepten voor anderen, maar dit is wel even wat anders. Maar oeh, wat heb ik een lol gehad! 😉 En ik kan alvast verklappen, dat er meerdere boekjes aankomen van mijn hand voor anderen.

ebook cover voor internet

Dit boekje is uniek. Er is in Nederland sowieso geen receptenboekje verkrijgbaar vol met recepten met groen steviakruid. Daarnaast zijn de recepten voor iedere dag: van ontbijt tot lunch, van warme maaltijd tot tussendoortjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van walnoot-tom poucen? Of wat dacht je van de volgende lekkernijen:

gs aardbeienjam 1

Heerlijke aardbeienjam met groene stevia

gs frisse salade1

…of een frisse salade 

gs bananen muffiins 2

…onweerstaanbare bananen muffins….

gs kikkernootjes2

…supergezonde borrelnootjes..

gs milkshake1

….knettergezonde smoothies…

gs chocolade bonbons

….zelfs heerlijke chocoladebonbons! 

 

Aanvulling 31 Januari 2016:

 

Misschien hebben jullie het al voorbij zien komen op social media en in de media: helaas is www.groenestevia.nl genoodzaakt om hun webwinkel te sluiten, vanwege een ” klacht” die is ingediend bij het NVWA (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit)    Het hele verhaal kun je lezen, door hier te klikken. Dit betekent echter gelukkig niet dat www.groenestevia.nl stopt. Er is enkel een kleine koerswijziging, wat alles wat nog in processie is, vertraagt. Er moet nu vooral een oplossing gevonden worden, om de boeren in Spanje aan het werk te houden, en hun inkomen/bedrijf veilig te stellen. Dit betekent, dat er andere wegen gevonden moeten worden voor afzet van de vers gedroogde gemalen steviabladeren.

 

Gelukkig blijft het boekje wat ik heb verzorgd gewoon in de verkoop 😉 Dit kun je voor 9.95 + verzendkosten  bestellen via:  deze link

 

We laten ons niet uit het veld slaan. Ik blijf rotstvast 1000.0000 % achter dit geweldige product + project staan, want zoiets goeds mag gewoonweg niet door een paar kromme regeltjes, en een zure citroen die een klacht indient, verloren gaan. Het is een gevecht tegen de bierkaai, ( vechten tegen de suiker lobby) maar gelukkig zijn er succesjes te boeken. We gaan voor het meest haalbare!

 

 

SAM_3224

 

148 Reacties op “Nieuw boekje recepten groene stevia

 1. Zou heel graag dat boek willen winnen omdat ik een stevia plant in de tuin heb staan die het zeer goed doet en dan kan ik de blaadjes gelijk gebruiken in de verschillende recepten!!

  • “Ik wil dit boekje! Want,….. het onthuld het geheim van de steviaplant. En daarbij de meuk-vrije recepten van Monique, die je leren het plantje te gebruiken. Oh, ik kan de (bak)resultaten bijna ruiken!

  • ik zou graag het boekje willen; groene stevia, groen stoplicht, groene stroom, groen is veilig……… ik wil graag meer met Stevia doen maar pak vaak, gemakshalve, de standaard suiker terwijl er een Stevia pakket in de kast staat. Sonde !!!

  • Groene Stevia maakt mijn leven een stuk gelukkiger want als ik suiker gebruikten dan werd ik depresief tintelingen in mijn bloed.Dus zou graag dit boekje/pakket willen winnen.

  • eindelijk een receptenboekje met groene stevia, kan ik de juiste dosis stevia gaan gebruiken. En zo fijn om een grote kruiden en groentetuin te hebben. Monique, dank je, voor al die inspanning die je iedere keer maar weer levert om mensen bewust te maken wat verstandig eten is. Niet klakkeloos maar de “reclame hype” te volgen. En ondanks dat er mensen zijn die mekkeren gewoon door te gaan. Van mij verdien je een lintje!

 2. Ik zou graag het boekje willen want ik heb groene stevia in huis,gebruik het regelmatig omdat ik geen suiker mag,en ben nieuws gierig naar de recepten van Monique van der Vloed foto’s zien er verleidelijk uit

 3. Wat leuk, dit is echt iets nieuws, wat volgens mij nog niet in andere boeken te vinden is.
  Dus: ‘Ik wil dat boekje, want dan zit ik niet langer zonder meukvrij lekkers in een hoekje!’

 4. Ik zou heel graag dit boekje willen winnen, want ik heb er nog nooit mee gewerkt of van gehoord. Ben nog niet zo lang bezig om meuk vrij te eten en ik denk dat dit me heel erg goed zal helpen!!
  Door mijn coeliakie en mijn noodgedwongen glutenvrije dieet krijg ik heel veel meuk binnen als ik kant en klare glutenvrije spullen koop. Nu ben ik bezig alles zelf te maken, maar ik vond het echt super lastig.
  Ik merk dat ik verslaafd ben aan de suikers en alle andere zooi en meuk in de producten en dat is iets wat ik absoluut niet wil!!
  Met dit boekje en de groene stevia hoop ik het beter te kunnen doen en ook hele lekkere glutenvrije en meuk vrije dingen te maken. ????
  Groetjes kristel

 5. Leuk! Ik heb nog niet geëxperimenteerd hiermee. Ik wil dit boek, om mezelf en mijn familie te verwennen, als verassing onder mijn eerste kerstboom in ons hutje. ????

 6. Gave samenwerking! Ik wil dit boekje graag winnen omdat wij onze dochter (nu 5 maanden) graag met pure ingrediënten willen laten opgroeien!

  Veel succes!

 7. Ik wil dat boekje want, ik ben nieuw in het gebruik van groene stevia, via deze manier heb ik gelijk een mooi pakket om jou heerlijke meukvrije taarten te proberen.

 8. Ik zou het boekje graag willen winnen,omdat ik onder andere door u blogs op facebook ,anders ben gaan denken over eten,ik probeer nu vaker zonder troep te koken,maar inderdaad heb ik vaak trek in zoet en ga ik toch weer de fout in,de stevia die ik heb is natuurlijk ook de supermarkt variant,dus die gebruik ik niet ,maar wat ik zag in van het boekje ,dat wil ik graag proberen

 9. Graag win kleit unieke boekje omdat ik al jaren met mijn groene stevia poeder niet verder komen wat in mijn groene Smoothie als die iets te zuur is uit gevallen????.Het is de enige vorm van “zoet” waar mijn darmen rustig onder blijven dus inspiratie is heel welkom…

 10. Ik wil dit boekje winnen omdat ik dan eindelijk baksels met stevia kan maken die wel zoet genoeg zijn voor mensen die nog meuk eten zodat ik ze kan overtuigen dat meukvrij naast gezond ook erg lekker kan zijn!

 11. Ik wil graag dit boekje winnen omdat ik geen idee heb wat ik met groene stevia kan doen en ik het graag zou willen leren!

 12. Gefeliciteerd!
  Ik wil dit boekje! Want dan zijn al mijn nu al gezonde baksels nog veel meer gezonderderderder en meukvrij is gezond genieten!

 13. Super gefeliciteerd met dit nieuwe boekje! Ik wil dit boekje winnen omdat ik begin dit jaar te horen kreeg waar ik allemaal niet tegen kan. Ik werk enorm hard aan mijn gezondheid door geen suiker, gist en zuivel te eten (en ik mag nog veel meer dingen niet meer) Ik kan niet tegen aspartaam en nog meer zoetstoffen. Ik ben hierdoor erg bewust geworden van wat we eten. Ik probeer ook mijn gezin (man en 2 lieve kleine jongens 4 & 2 jaar) gezond en bewust te laten eten. We zijn al aardig op weg om suiker te minderen. Vooral mijn man vind het enorm moeilijk. Gezien het financieel niet zo lekker gaat hoop ik deze top boekje te kunnen winnen zodat ik samen met mijn kinderen lekkere recepten kan maken ik en hun zo kan leren dat gezond leven ook prima zonder meuk kan. Ze koken g en bakken graag samen en soms proberen we recepten uit. Ik sta te popelen

 14. Ik wil dit boekje, want het is een leer proces om naar meukvrij eten te gaan. Met vallen en opstaan, met de boeken van monique in de hand, kom ik tot de jaren van het verstand????????

 15. ik wil dit boekje want ik wil dringend mijn nieuwe huisgenoten laten proeven hoe lekker gezond kan zijn!

 16. Ik wil graag dit boekje, om mijn familie te laten proeven hoe lekker meukvrij kan zijn

 17. Ik zou heel graag dit boekje willen zodat ik onze kindjes meukvrij kan laten opgroeien en zo iets moois aan ze mee kan geven!

 18. Hallo,

  Ik wil graag dat boekje voor in mijn schoonheidssalon ‘puurlinda’ ik zie vaak dat huidproblemen verminderen door ‘ meukvrije voeding’
  Je schrijft onderbouwd uitgebreid en zeer bruikbare info voor mensen die gezonder willen eten . Ik geef je info door en verwijs naar je colums op facebook. Succes! Goed bezig , linda

 19. Monique, ik wil dit boekje want ik gebruik de stevia producten dankzij jou, samen met je bakboek gewoon omdat ik je helemaal vertrouw????. Graag zou ik nu zelf heel veel willen leren en weten over deze zuivere vorm, zodat ik vele anderen kan inspireren te kiezen voor de juiste, Meukvrije suikervervangers.???? Merciekes

 20. Ik wil het boekje groene stevia want ondanks dat ik al 2 jaar groene stevia gebruik, durf ik het alleen nog maar in mn kwark of yoghurt te stoppen! Why?! Geen idee, in de keuken ben ik normaal de experimenteer prinses maar hierbij kan ik wel wat hulp gebruiken!

 21. Ik wil dit boekje om mijzelf nog meer hou vast te geven over een meukvrij leven . Lijkt me heerlijk om van jou en uit dit boek te leren !

  Ps. Wat heb jij hard gewerkt topper !

 22. Ik wil dit boekje, omdat ik een meukvrij leven wil! Zonder die geraffineerde, bewerkte troep:-)

 23. Ik wil dat boekje! Want ik heb nou wel genoeg van halfslachtige alternatieven. Go for it!

 24. Gefeliciteerd met je boekje, ik wil graag dit boekje !
  ik zou heel graag die lekker recepten willen uitproberen
  Groene Stevia ken ik nog niet dus dit zou een super goed begin zijn,
  om het uit te gaan proberen 🙂

 25. Ik heb bewondering voor al die energie die je stopt in je passie! Wij hebben er baat bij.

  Een meukvrijleven is zeker voor een diabeetpatiënt essentieel en daarom wil ik graag in aanmerking komen voor dit boekje. Hartelijk dank voor de geste.

  Groetjes,
  Nanda

 26. Wat leuk, van harte gefeliciteerd! Ik zou dit boek graag willen winnen want mijn schoonouders hebben een steviaplant in de tuin en dit omgemalen tot groen stevia poeder.. Zou het super leuk vinden om dit boek aan hun te geven ter inspiratie 🙂

 27. Ik wil dit boekje want; ik zou gek zijn als ik het niet zou willen.

  Voor mij een uitkomst om stevia te leren gebruiken en zo ‘meuk vrij’ de heerlijkste recepten uit dit boekje te kunnen maken! Als student, bijna op zichzelf wonend, ben ik dan verantwoord bezig en kan ik mensen laten zien dat ook studenten zijn die wel goed en bewust kunnen eten.

 28. Ik wil dat boekje! Want voor jou was het schrijven ervan een uitdaging, voor mij het aan de slag gaan met de recepten. Een uitdaging die ik heeeeel graag aanga!

 29. Ik zou graag dit boekje willen omdat ik sinds kort weet dat ik diabetes type 2 heb en mijn hele leven heb omgegooid sinds een paar maanden.

  Ik eet geen enkele suiker meer. Geen stroop, geen sap, geen siroop, geen kokosbloemsuiker, geen fruitsuiker zonder de hele vrucht er heel omheen.

  Ik eet geen snelle koolhydraten meer. En ik ben nog zoekende naar recepten en dingen die ik wel kan eten. Ik lees je blogs en verbaas me over wat er allemaal mis is met ons eten en over welke lekkere dingen je gelukkig nog wel zelf kan maken. Ik zou dit boekje en de stevia dan ook echt kunnen gebruiken en gaan gebruiken.

  Ik hoef trouwens door anders eten en leven nu geen medicatie te slikken!
  Bloedsuiker is gezakt naar prediabetes hoogte en ik kan met juist voedsel en met kleine porties meerdere keren op een dag mijn bloedsuiker nog zelf regulieren. Ik hoop dat nog lang zelf te kunnen en stevia heeft geen effect op bloedsuiker dus kom op met dat boekje! 😉

   • Ik wil dit boekje, want ik sta te popelen om die fantastische recepten uit te proberen met de verschillende producten van Stevia. Maar ook met mijn zelf gekweekte Stevia. Daarnaast wil ik de boeren in Spanje graag steunen omdat ik weet dat het kweken van Stevia niet makkelijk is. Veel succes met je volgende projecten.

 30. Ik wil héél gaag het boekje en héél graag de groene stevia proberen………..omdat ik er reeds veel over hoorde, er reeds veel over las, veel bezig ben met gezonde voeding……en hoop om eindelijk eens kennis te maken met een pure en gezonde suikervervanger, gecombineerd met waanzinnig goede recepten, zodat het ineens een positieve ervaring wordt.

 31. Gefeliciteerd met de geboorte van dit boekje. Zou her graag ontvangen want ik weet niet hoe ik met stevia moet bakken enz. Zonder dat het bitter wordt.
  Warme groet
  Ingeborh

 32. IK WIL DIT BOEKJE WANT als fan van Monique van der Vloed hoort deze bij het boek ‘Natuurlijk lekker bakken’. Én kan ik niet wachten om alle recepten weer uit te proberen.

 33. Want ik wil voor mijn dochtertje met diabetes koken met zo min mogelijk suikers! Haar gezondheid staat voorop en het is elke dag weer een uitdaging. Het boek kan mij een duwtje verder in de goede richting geven.

 34. Ik zou graag het boekje en de stevia willen omdat ik sinds n paar maanden me aan t
  verdiepen ben ik meukvrij eten,na en paar flinke kolieken was de maat vol! Geen voorbewerkt voer meer! Zodoende ben ik ook op deze site gekomen en zou ook graag eens willen koken en bakken met de groene onbewerkte stevia 🙂

 35. Ik wil dat boekje! Want..ik een groene meid ben die eindelijk ook eens wat groene zoetstof in haar leven wil!

 36. Ik wil graag het boekje omdat mijn leven redelijk meukvrij is maar de stap naar stevia heb ik nog niet gemaakt en dit zou ons redelijk meukvrije leven om kunnen zetten naar een volledig kogelvrij leven.

 37. Kogelvrij is meukvrij. Het wordt tijd dat dit woord ook wordt opgenomen in autocorrect. 🙂

 38. Ik wil dit boekje! Want dan is het onbekende van groene stevia er op een laagdrempelige manier voor me af. Met het boekje erbij ben ik weer een stap verder in een gezonde levens- en bakstijl.

 39. Zou graag meer info over de pure groene Stevia (plant) willen hebben omdat ik koolhydraat arm eet en zoveel mogelijk meukvrij. Zelfs de “pure” Stevia in potjes en flesjes gebruik ik niet omdat t niet goed voelt. Heb alleen vertrouwen in t natuurlijke materiaal wat zoetstof betreft. Je zou me blij maken met deze info Monique

 40. Allereerst gefeliciteerd met dit resultaat. Omdat ik nog niet in de gelegenheid was om groene Stevia uit te proberen lijkt mij dit de kans. Succes verder met al je gezonde plannen!

 41. Ik zou dit boekje graag willen winnen om lekkere recepten te kunnen maken voor mijn gezin.

 42. ”Ja, ik wil dit boekje! Want ik wil graag kennismaken met groene stevia en de toepassingen maar zonder recepten ben ik bang dat het in mijn keukenkastjes blijft staan.”

 43. Ik wil graag het boekje omdat sinds kort ook bij manlief de knop om is naar een gezonder, meukvrij leven. En liefde gaat nu eenmaal door de maag ????

 44. Ik wil graag het boekje, omdat ik diabeet ben, die het gelukkig nog met tabletten onder controle kan houden, maar graag op een natuurlijke wijze toch iets zoets wil proeven, en eigenlijk niet goed weet hoe !

 45. Ik wil dit boekje! Want…. Het water loopt me al in de mond bij het zien van de prachtige foto’s… Hoezo zou gezond niet mooi en lekker zijn?! Ik kijk er naar uit om met een nieuw suikervrij product te gaan werken (groene stevia nog onbekend voor mij) en de kinderen en onszelf weer op heerlijk eten en tussendoortjes te trakteren, waarvan je weet dat het goed zit 🙂

 46. Ik wil dit boekje, want zeker nu de feestdagen voor de deur staan, mijn man net de diagnose Diabetes heeft gekregen en ik nog aan het herstellen ben van chemobehandelingen, wil en moet ik er alles aan doen om mijzelf en mijn gezin zonder suiker en andere meuk gezond te houden. Maar vooral met plezier en een bedrijf en auteur die met zoveel passie voor gezondheid gaan daar wil ik graag kennis mee maken. Dus kom maar op met dat pakket en we hebben een win-win situatie. Want ik werk in een boekenwinkel en heb jouw boeken al zeer prominent neergezet. En het verkoopt het best als je verkooppraatje op enthousiasme, ervaring en waarheid berust.????????????

 47. Ik wil graag dit boekje winnen omdat ik nu al jaren stevia in huis heb… en eigenlijk nog steeds niet weet hoe ik het kan gebruiken. Zo’n boekje is IDEAAL!!

 48. Ik wil dit graag winnen om te proberen omdat ik nog geen stevia geproefd heb die te pruimen was !

 49. Ik wil dit boekje omdat ik nu toch echt wel n keer met groene stevia wil leren werken.

 50. ”Beste Monique, ik wil dit boekje! Want….ik wil net zo leren bakken & koken als jou in het Zoete Nederland!”

 51. Ook ik zou graag dit boekje willen winnen voor mijn vader. Doordat er diabetes type 2 is geconstateerd bij hem zou ik aan de hand van dit boekje hem alsnog kunnen verwennen met lekkernijen!

 52. Wat ben je toch ook een kookgek Monique ! Ik wil graag dit boekje ! omdat ik mijn moeder – en schoonmoeder wil overtuigen dat je met de gezonde middelen – Stevia ! makkelijk suikervrij kunt genieten ! zodat ik nog lang van hen kan genieten ! 😉

 53. Ik wil dit boekje want…
  Ik kook al jaren meukvrij en ben ook al bewust van de troep genaamd suiker: maar met een taart bakken gebruik ik het nog steeds! Ik moet ‘aan’ gaan met de alternatieven hiervoor. Het is even een financiële investering en ik denk dat ik het daarom nog niet doe, maar wil het zo graag ontdekken! Geef me die aanknop dus dat pakket Monique, en laat me het ervaren zodat ik niet meer anders wil… 😉 (en zodat ik in de toekomst maar al te graag die financiele investering wil en kan doen)

 54. Ik wil dit boekje! Want die groene stevia poeder lijkt me fijn om te proberen. Met jou recepten steeds iets nieuws leren. Dit groene poeder ken ik nog niet, zou een mooi kado zijn van Piet. Weer lekker de keuken in, oow ik heb nu al zin! Jou baksel zijn een lust voor de ogen, en we hoeven daarbij niet te denken of weet ze wel mogen. Monique je bent weer lekker op dreef, jou hoofd is tenminste geen zeef ????
  Heel veel succes en plezier met schrijven

 55. Ik wil dit boekje! Want,
  ik verdwaal in suikervrij-land,
  met honing, dadels, agave en ahornsiroop dacht ik goed bezig te zijn,
  blijkt dit net zo slecht als tafelsuiker voor de lijn.
  Jouw visie en kijk op dingen is erg inspirerend,
  van jou kan ik zeker nog veel leren!

 56. Hoi Monique,

  Ik wil dit boekje! Want ik ben tot nu toe geen fan van Stevia maar zou vanwege mijn insulineresistentie beter met stevia kunnen bakken dan met kokosbloesemsuiker of honing. Je andere boek Natuurlijk lekker bakken vind ik geweldig alleen heb ik nog nooit iets gebakken daaruit met stevia. Ik zou het wel willen proberen met de groene stevia (heb nu alleen pure witte). Ik hoop dus dat ik de groene stevia wel lekker ga vinden 🙂

 57. Ik wil dit boekje winnen, want eten uit de natuur en gezondheid gaan voor mij samen hand in hand.

 58. …ik wil dit boekje! Want….. Ik ben dol op lekker en ongekunsteld eten.
  Een steviaplantje heb ik nog niet, want ik weet niet waar ik dat allemaal voor kan gebruiken en hoe ik dit dan moet doen.

 59. Ik wil dat boekje want …….
  Met Goene Stevia houd mijn energie langer stand!
  Het is veelzijdig en gemakkelijk in gebruik!
  En last ,but nog least…………. het is een NAATUURLIJK KRUID !

 60. ….ik wil dit boekje! Want het geeft me de kans om nu eindelijk eens met de echte stevia lekkere recepten uit te proberen!

  Monique, je bent een topper om ons telkens weer van die verrassende en uitdagende recepten te schenken. Superfijn!!

 61. ………..ik wil dit boekje, want het is een geweldige verrijking van mijn gezonde voedingswijze. Ik kan hier alleen maar enthousiast van worden. Super.

 62. Ohhhh jaaa, ik wil dit boekje, want ik wil mijn internist bewijzen dat ik mijn bloedsuikerspiegel omlaag kan krijgen, maar wel heerlijk kan blijven smikkelen en smullen dankzij groene stevia. Een topkruidje en alle recepten die ik voorbij heb zien glijden zijn een feestje voor het lijf. 🙂

 63. Ik wil dit boekje! Want..
  Dan kan ik het aan mijn moeder geven. Ze word binnenkort 65 en is sinds een jaar bezig met helemaal meukvrij eten. Sindsdien is ze al heel veel afgevallen, na meer dan de helft van haar leven diëten heeft ze nou eindelijk iets gevonden dat werkt, goed is vol te houden en echt gezond is. Ik ben heel erg trots op haar en zou haar graag dit boekje willen geven om haar extra te motiveren zo door te gaan. Zou een mooi verjaardagscadeau zijn 😉

  • Gefeliciteerd met je mooie nieuwe boek
   Ik zou deze graag willen winnen en de lekkere recepten maken en van smullen onder genot van een bakkie thee

 64. Ja, ik wil graag het boekje hebben. Het busje met stevia heb ik in huis maar de maaksels zijn nog niet lekker. Dat gaat met het boekje vast veranderen!

 65. Ik wil het boekje! want met het gebruik van groene stevia ben ik onbekend en de recepten van Monique staan garant voor veel kook- bak-, bereid- en eetgenot 🙂

 66. Ik zou het boekje heel graag willen winnen, ik heb al jaren steviaplanten in de tuin staan, die ik braaf elk najaar oogst en droog en dan de koffiemolen erop los laat. Maar voor het gebruik kom ik niet veel verder dan in de yoghurt en smoothies. Meer recepten zijn dan ook van harte welkom.

 67. Ik wil dit boekje want dan kan ik me weer eens lekker uitleven in de keuken. De gewone stevia heeft een nasmaak en is niet geliefd in huis, dus nu wil ik weer aan de slag. Je recepten zijn altijd zo lekker en mooi gefotografeerd!

 68. ” …ik wil dit boekje! Want…..”
  Sinds ik bezig ben met suikerbewust eten en Monique van der Vloed volg is er een wereld voor mij open gegaan. En ik wil graag mijn wereld vergroten om ook natuurlijk lekker met groene stevia te gaan koken en bakken : )

 69. Ik wil heel graag het groene Stevia boekje want:

  Ik vind het geweldig dat er nu zo’n boekje bestaat!
  En dan wordt het zo’n succes dat Nederland besluit alle geraffineerde suikers eruit te zwiepen en Steviaplantages aan te leggen en Bio -niet- lichtvervuilende kassen met Stevia te vullen… En dan kan je binnen no time aan de tweede druk beginnen .. en de derde, vierde etc… en dan wordt je boekje het verplicht lesmateriaal op scholen en dan…

 70. Ik wil dit boekje, want dan kan ik lekker de keuken induiken met de recepten bij de hand.

 71. ik sinds een paar weken de Spaanse groene stevia in huis heb en heel benieuwd ben wat ik er allemaal nog meer mee kan doen! De smaak bevalt me prima, en hoe meer lekkere gezonde dingen ik mezelf en mijn gezin voor kan zetten hoe beter!!

 72. Ik zou heel graag dit boekje willen winnen, omdat onze verjaardagen er weer aankomen en juist dit momenten zijn waarop het foute zoet toch weer langzaamaan binnen sluipt. Door dan lekkere gerechten op tafel te zetten hoop ik eindelijk een definitieve omslag te kunnen maken…

 73. Hallo Monique, Ja, ik zou het boekje graag willen. Ben op dit moment veel aan het experimenteren met suikervervangers. Dit om te kijken of ik zo mij diabetes beter onder controle kan krijgen. Het gaat steeds beter, maar wie weet met dat boekje nog beter.
  Dus het boekje is zeer welkom. Trouwens gefeliciteerd met de uitgave van je boekje.

 74. ….ik wil dit boekje! Want hart en vaatziekten komen in mijn familie voor en door gezonde lekkernijen met behulp van groene stevia te maken kan ik en mijn familieleden genieten van al dat lekkers zonder ons meteen zorgen te maken of schuldig te voelen. Daarnaast lijkt het mij ook gewoon heel leuk om eens een keertje iets te winnen :-).

 75. Ik zou dit pakket dolgraag willen hebben. Ben pas begonnnen met zoveel mogelijk meukvrij te eten. Van deze groene stevia hebt ik al eerder gehoord door jou Monique maar met een receptenboek daarover en de producten zal het een feestje zijn om alle recepten uit te proberen.

  Kan niet wachten! 🙂

 76. Ik wil dit boekje graag omdat ik dan weer verder kan gaan in mijn zoektocht voor gezonde voeding (bezig met Hormoonbalansdieet) en heb alle boeken van Suikervrij. Dit boekje is weer een andere goede insteek om weer wat variatie in het eten te krijgen, blijft tenslotte lastig met een gezin welke bepaalde voeding gewend is. Ben nieuwsgierig! Dank je wel.

 77. Want ik doe nog niet veel met Stevia en het zou voor mijn gezin een super stap zijn naar nog bewuster en gezonder eten.

 78. Ik wil hééélllll graag dit boekje, want mijn dochtertje heeft “zieke” darmen en mag naast veel andere producten ook geen suiker. Dit is erg moeilijk voor haar en ik zou haar daarom erg graag blij maken met af en toe een lekkernij die ze wel kan en mag eten. Dit boekje zou (mij en) haar enorm helpen om ondanks alles toch te kunnen genieten van het leven!!!

 79. ” …ik wil dit boekje! Want…..” hier op Aruba is het onmogelijk zoiets te krijgen. Alle meuk komt zo’n beetje uit de US en daar heb ik totaal geen vertrouwen in, of het is ongelofelijk duur…. Ik heb gehoord dat het hier zou moeten groeien, dus als ik het boekje niet win, heeft misschien dan iemand zaad over?

 80. ik wil graag dit boekje! Want…het is weer een stapje dichter bij een gezond leven!

 81. Ik zou graag dit boekje willen winnen, omdat ik 2 potjes groene stevia in de kast heb staan, maar ik niet goed weet wat ik hiermee kan maken. Kan dus wel wat inspiratie gebruiken :-).

 82. Omdat het ‘groen’ is én soms is zoet gewoon lekker. Maar dan wel verantwoord zoet. Het groene zoet 🙂

 83. Ik wil dit boekje! Want met goede gezonde producten en lekkere recepten van Monique komen we de feestdagen wel door… Van taart tot en met toetjes is het met familie en vrienden alleen maar dubbel genieten. En daar ga ik voor…. Xxxxxx

 84. ….ik wil dit boekje want, ik wil van de suiker (en van allerlei klachten) af en vanaf nu alleen maar puur natuur.
  (ps alleen reactie via pb !)

 85. Ik wil graag dit boekje winnen want, op de eerste plaats is mijn budget niet toereikend op dit moment. En ik ik al enige tijd bezig ben met het verbeteren van mijn voedingspatroon en graag zo gezond mogelijk wil eten.
  Dit ook met name om gezondheidsklachten.
  Dus ik zou hier super blij mee zijn.

 86. Ik wil dit boekje, dan eet nooit meer een “verkeerd” koekje!

  Alleen iets koekje-achtig bij de thee vind ik lastig meukvrij. Dit potje groene stevia met de recepten gaat er hopelijk voor zorgen dat ik op dat gebied ook meukvrij word.

 87. Graag zou ik zo een boekje hebben omdat ik veel bak en nooit goed weet hoeveel stevia ik kan gebruiken in een recept.
  Ik zal daar heel gelukkig van worden. En mijn visite ook.

 88. Ik wil dit boekje heeeeeeel graag winnen om groene stevia te leren kennen en gebruiken. Ik ben heel benieuwd naar de receptjes en mogelijkheden die je bedacht hebt in dit boekje!

 89. Ik wil dit boekje, want dan kan ik niet alleen mezelf, maar ook mijn familie overtuigen van deze supergoede suikervervanger! Ik houd ontzettend veel van koken en bakken, maar wil dit zo gezond mogelijk doen.

 90. Zou heel blij zijn met dit boekje en start-up aangezien ik nog echt wel minder suiker wil binnenkrygen en dit zou helpen om toch de zoete smaak te kunnen hebben. En….ik vertrouw jou expertise in deze en vind bakken superleuk en meditatief om te doen.

 91. wil graag het boekje winnen dan kan ik optimaal mijn steviaplant gaan gebruiken,en niet alleen als zoetstof voor de thee

 92. Beste Monique
  Wat zou het fijn zijn om dit boekje straks( januari) als verrassing mee te kunnen nemen voor onze zoon in Kisumu Kenya..hij is daar bezig om trainingen te geven aan kenyaanse boeren op landbouwgebied..hij is nu bezig om oa.stevia te verbouwen een hele uitdaging omdat het nu voor het eerst is. Om zo te kunnen laten zien wat er allemaal mee mogelijk is. We lezen met aandacht steeds je onderzoekingen en volgen je op de voet…succes ermee Ans Spits

 93. Ik wil dit boekje want: als ik in het nieuwe jaar mijn nieuwe vergrotings Computer heb kan ik eindelijk alle recepten van Monique uitproberen, hoe gaaf zou het zijn, als dit unieke exemplaar ook aanwezig mag zijn, om er heerlijke recepten uit te proberen, en daad werkelijk ook te proberen 🙂
  Erlijk gezegd ik kan niet wachten…

 94. Ik wil ontzettend graag dit boekje met het starterspakket om mijn kleinkinderen te leren meukvrije voeding klaar te maken.

 95. Beste Monique
  Proficiat met je boekje!
  Wat zou het een leuke verassing zijn voor onze zoon Freek die in Kisumu Kenya een trainingscentrum heeft op landbouwgebied…nu momenteel zijn ze stevia aan het verbouwen…hopelijk lukt het want dit is voor de eerste keer…mochten en dan ook nog goeie recepten bij zijn kunnen ze meteen aan de slag!

 96. Zou graag dit boekje willen winnen omdat ik graag bewust en gezond wil koken voor mijn dochter van 1.5 en de baby in mijn buik die binnenkort op de wereld komt.

 97. Ik wil graag dit boekje, omdat ik jaren heb gewacht tot Stevia ‘vrij’ kwam en nu eindelijk eindelijk eindelijk fijne toepassingen gebundeld zie.

 98. Zou het boekje best graag willen winnen. Mijn man heeft diabetes en met stevia kan ik best veilig lekkere dingen maken.

 99. Groene Stevia, een mooi natuurlijk product waarmee ik toch nog lekkere dingen kan maken die mijn vriend ook gewoon kan eten. Hij weet nu sinds een jaar dat hij diabetes heeft en heeft het er nog altijd moeilijk mee dat hij niet zomaar meer alles kan eten dat ie lekker vind. Als ik zou winnen zou ik het pakket aan mijn moeder geven, dan kunnen we samen bakken voor onze wekelijkse familie brunch. Zo kunnen we iedereen, en vooral mijn vriend, lekker gezond laten genieten van al dat lekkers.

 100. Ook ik zou het pakket graag willen winnen! Waarom….omdat het nu eindelijk echt tijd wordt om het suiker probleem aan te pakken.
  En dit lijkt me een perfecte start voor mij en mijn gezin!

 101. Ik wil het boek graag winnen omdat mijn blikje groene stevia dan NOG sneller leeg kan, ben benieuwd wat ik er nog meer mee kan maken!!

 102. I l????ve het Steviasblikje ! Ik gebruik al een tijd Groene Stevia, maar wil er meer mee doen ! Omdat ik het lastig vind om het goed te doseren , zou ik dus heeeeel graag het boekje willen winnen .
  Als (natuurlijke) thee leut ben ik ook benieuwd naar de Steviathee!

 103. Groene stevia, niet door iedereen gewaardeerd.
  Omdat men het juiste gebruik nooit heeft geleerd.
  Gelukkig is daar Monique die het allemaal heeft uitgevogeld.
  Wat resulteert in een gezondere levensstijl waarmee ik inmiddels ook anderen heb bekogeld.
  Graag ga ik dan ook voor dit prachtig pakket,
  Zodat al dit heerlijks ook op 5 december aan mijn kids kan worden voorgezet! ????

 104. Groene stevia maakt blij,
  groene stevia, dat willen wij!
  Bakken en koken hiermee
  maakt iedereen weltevree…
  Dus doe ik heel graag mee!

 105. Graag zou ik dit pakket willen winnen om voor mijn kleinkindertjes een leven ZONDER suiker te kunnen bieden. Ze hebben diabetes in de genen en ik wil heel graag voorkomen dat zij ook diabeet worden.
  Het boekje zou me wat houvast kunnen geven. (Heel mooi met de feestdagen voor de deur!)

 106. Groene Stevia is voor mij een pure noodzaak,
  dus gebruik ik het met plezier.
  Hopelijk schiet ik nu eens raak en
  win ik dit mooie pakketje hier!

 107. Bezoek al een poosje je website. Ik probeer steeds wat uit. Zeker nadat ik het artikel las over peperkoek. Nu bak ik elke week daarvoor een vervanger. Wel leuk want ook mijn gasten keuren dan het baksel. Ik koop geen koek of snoep meer. Leuk om het boekje te mogen winnen.

 108. “Sinds twee jaar doe ik mijn best om suikervrij te leven, Groene stevia intrigeert mij enorm, ik heb de stap om het aan te schaffen nog niet gezet maar zou het graag willen proberen.
  Verder ben ik een echte ‘bakmuts’ én theeleut dus dit winpakket zou fantastisch terecht komen en tot op de laatste korrel, slok en letter worden geconsumeerd!

 109. Groene stevia zorgt ervoor dat ik eindelijk zoetigheid kan maken en zelf ook eten! Mijn buik verdraagt geen suiker en zoetstoffen zijn me te chemisch.
  Groene stevia = happy belly!! ☺

 110. Ik zou dit pakket graag winnen omdat ik het kan gaan gebruiken bij mijn leerlingen in 6 VWO en 5 HAVO die ik iedere maandagochtend bewust probeer te maken over de keuzes die ze kunnen maken op het gebied van meukvrije voeding.

 111. Weer iets nieuws om uit te proberen en lief te hebben, want lief hebben dat doe ik tegenwoordig met voeding en aanvullingen zoals dit die goed voor me zijn. Vanuit liefde voor voeding zal ik mijn enthousiasme over groene Stevia verspreiden als mij dit net zo goed bevalt als jou.

 112. Ik wil graag dit pakket winnen omdat ik al van alles geprobeerd heb met Stevia (ook met de plant zelf) maar niet goed weet wat ik er mee moet doen. Ik zou er helemaal blij van worden.

 113. Ik wil zo graag dit pakket winnen, omdat ik sta te springen om met groene stevia aan de slag te gaan. Ik heb net deze week groene stevia poeder besteld. Een kookboek met de correcte verhoudingen, leuke receptjes en zoveel meer zou dus een godsgeschenk zijn! Fingers crossed!

 114. Omdat ik groene stevia zo gezond en lekker vind,
  zou dit receptenboekje een mooi cadeautje zijn voor de Sint.

 115. Groene stevia… is nog heel nieuw voor mij
  Maar na dit super start pakket heb ik er vast weer een nieuwe favoriet bij

 116. Groene stevia heb ik als biologische plant in de tuin en groeit als kool! Met dit verrassingspakket vooral het receptenboekje kan ik aan de slag met groene stevia, ik kom er graag voor in aanmerking!

 117. Groene stevig is als een ZOEN voor mijn keuken.
  -Zacht en niet overheersend,
  -Open en makkelijk te combineren,
  -Eerlijk, 100% meukvrij,
  -Nieuwsgierig naar nieuwe gerechten.
  Daarom zou het starters pakket zo goed in mijn keuken passen.

 118. Komt er dan eindelijk licht aan de Stevia-horizon?
  Ik heb een grote plant in de tuin en weet ook niet goed wat ik ermee moet doen behalve een blaadje in de thee. Bang dat ik een baksel verknoei met een bittere smaak. Erg hè.
  Jou inspanningen zullen dus veel mensen plezieren en mij zeker.
  Top dat je er zo mee bezig bent, Monique.

 119. Ik win graag het boekje zodat ik eindelijk wat kan doen met de twee zakjes die ik 5 jaar geleden illegaal gekocht heb!

 120. Ik win graag het boekje zodat ik eindelijk wat kan doen met de twee zakjes groene stevia die ik 5 jaar geleden (toen nog illegaal) gekocht heb!

  • Lijkt me hartstikke leuk om mee aan de slag te gaan en van alles uit proberen met Stevia .
   Gezond en toch lekker !

 121. Het starterspakket met Groene stevia zou een mooie plek krijgen in mijn nieuwe keuken! En een boost geven aan mijn hervonden kook- en bakplezier.

 122. Groene stevia daar ga ik van zingen,
  Omdat je vele toepassingen kan doen
  Met alle blaadjes groen
  Alleen daarom al, stevia gewoon doen !

  • Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt.
   Daar wordt aan de deur geklopt. Wie zou dat zijn ?
   Wees maar gerust mijn kind.
   monique is een goede vrind.
   Want al ben ik groen als gras,
   “k Raak in mijn sas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *