Nog even…..en de ADVENT DECEMBER KORTINGS-MAAND gaat weer van start!

Nog drie weekjes weg ( schrijven begin November 2021 ) en het is zover! De ADVENT DECEMBERMAAND gaat dan weer van start bij Puur & Fit! Vorig jaar kwam ik op dit idee en hebben we dit als proef-experiment uitgevoerd. Dit was zo’n weergaloos succes dat we deze speciale maand voortaan ieder jaar gaan organiseren, 1 December aanstaande gaat de tweede ADVENT maand van start! Dit keer hebben we ruim de tijd genomen om alles kort te sluiten, want al hebben jullie er vorig jaar niets van gemerkt, het was achter de schermen kunst en vliegwerk. Omdat dit voor allemaal nieuw was, maar ook kreeg ik het idee vrij laat in het jaar waardoor we alle zeilen bij moesten gaan zetten om al die vakjes te vullen met kortingen. We wilden het dit jaar beter gaan organiseren en zijn daarom al in de zomermaanden begonnen met de voorbereidingen. We hebben dit jaar dan ook echt mega toffe kortingsacties achter de vakjes !!!!

HOE WERKT HET ?

Als je het allemaal gemist hebt vorig jaar, een kleine opsomming van wat het is en hoe het werkt. We starten 1 December aanstaande met onze ADVENT MAAND. De gehele ( feest) maand December krassen we iedere dag een vakje open op onze ADVENT KORTINGS- KALENDER en kun jij 24 uur lang gebruik maken van deze korting. Iedere dag maak ik op mijn socials een vakje open en stuur ik iedere dag een extra ADVENT nieuwsbrief rond. Wil je dus echt niets missen, meld je dan gratis en vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief, die twee x per week verschijnt. Daarin kun je overigens iedere woensdag exclusieve kortingsacties in terugvinden! Het is dus sowieso erg leuk om je aan te melden. Je ontvangt bovendien meteen een gratis E book cadeau. Wil je je meteen aanmelden? Ga dan naar www.moniquevandervloed.nl en klik op de homepage op de grote banner rechtsboven ( desk-computers + laptops ) of scroll naar beneden op mobiele telefoons + iPads.
Iedere dag kun je een zeer fijne korting verwachten op producten die jij graag gebruikt, die nuttig zijn tijdens de feestdagen, die je leuk cadeau kunt geven aan jezelf of een ander, kortom producten die echt waardevol zijn. Vorig jaar hebben we prachtige kortingen kunnen regelen op bijvoorbeeld meest gebruikte supplementen, velen waren daar echt heel erg blij mee omdat ( natuurlijke ) supplementen behoorlijk prijzig zijn. Maar ook gaven we hoge kortingen op apparaten als blenders, airfryers, slowjuicers en koffiemachines. Ook dit jaar  hebben we zoveel als mogelijk geanticipeerd op de wensen van jullie, onze fans, volgers en klanten.
Dit jaar hebben we echt onze eigen verwachtingen overtroffen. Want naast zeer bijzondere producten hebben we ook zeer unieke apparaten kunnen fiksen! Ik zal bij deze eentje gaan verklappen…….we gaan de prachtige DUALIT HANDMIXER ( zwart) met korting achter een vakje zetten! Het is nog maar het topje van de gigantische lekkere snoep-taart die we voor jullie hebben gevuld met heel veel lekkers!
Maar dat niet alleen. Dit jaar gaan we nog iets bijzonders doen. Zoals onze trouwe fans en volgers weten, gaat Puur & Fit binnenkort verhuizen, de enorme groeispurt heeft ons nu al in de volgende groei-fase doen belanden. We hebben een gigantisch groot pand gekocht, waar we komende maanden hard aan gaan verbouwen om zo snel mogelijk onze eigen producties op gang te kunnen brengen. EIGEN producties? 😮 Ja. EIGEN producties in de breedste zin van het woord. We willen zoveel als mogelijk zelf gaan produceren, of dat nu gaat om bestaande producten of nieuwe producten die ik heb bedacht en ontwikkeld. We zijn het beu om naar de pijpen te blijven dansen van veel fabrikanten en leveranciers. Bovendien zijn we van mening, dat het BETER kan wat betreft ingrediënten, kwaliteit en vooral duurzaamheid. Door alles in eigen productie te nemen houden wij onze eigen regie.
We willen daarnaast mensen die om welke reden dan ook buiten de maatschappij vallen, helpen aan een stabiele toekomst met vast werk + inkomen. Deze mensen zijn wat ons betreft goud waard. En verdienen  ook een kans. Door meer werkgelegenheid te creëren met eigen producties, kunnen we veel mensen die anders nergens meer aan-de-bak komen weer toekomstperspectief geven. Ook blijven we een leer-bedrijf, wat betekent dat we jongeren met een rugzakje ook een plek bieden waar zij kunnen leren. Ambitieuze plannen, dat weten we, maar we weten zeker dat het ons gaat lukken. SAMEN STERK!
We zijn zo gedreven, dat we al bezig zijn met het ontwikkelen van eigen producties. We gaan er in de December maand maar liefst VIER lanceren! 😀 Nee…ik ga ECHT NIET verklappen wat…🙄😬🤐🤐🤐🤐….al ligt het op de puntjes van mijn vingertoppen om jullie alles te vertellen….We vinden dit zo mega spannend! Dus alleen daarom al zou je de ADVENT MAAND niet willen missen! Er gaat zoveel leuks komen! OOOOH!!!!  Zelfs IK kan niet wachten! 😩 Ik ben aan het aftellen!

DE OPSPAAR OPTIE

Ook dit jaar gaan we weer de populaire optie bieden, om al je bestellingen op te sparen. Hoe werkt dat? En waarom zou je? De opspaar actie is er voor twee fijne redenen:
– het bespaart verzendkosten + verzendingen wat het milieu bespaart ( transportatie + verpakkingsmaterialen )
– jij krijgt eind December je volle opgespaarde doos vol met verrassingen in 1 x binnen , en betaal maar éénmalig de verzendkosten
Het werkt zeer eenvoudig, je kunt bij iedere ADVENT BESTELLING die je in de maand December bij ons plaatst, kiezen voor de optie OPSPAREN. Dat vink je aan en gaat verder met de betaalprocedure. Aan het eind van de ADVENT MAAND gaan wij aan de slag om alle bestellingen de deur uit te werken. Er is uiteraard ook mogelijkheid om te doos op te halen in onze winkel in Schiedam.Woon je in de buurt? Dan kun je ook een bestelling plaatsen en “ OPHALEN “ aanvinken. Je kunt je bestelling dan gewoon direct ophalen in de winkel als je liever niet wilt wachten.
De verdere details worden in de gehele maand december met jullie gecommuniceerd.

ZIN IN?

Begint het bij jullie al net zo te kriebelen als bij ons? MOOI! 😄 Dat betekent dat we iets leuks hebben om naar uit te kijken in deze zeer zware tijden. Een lichtpuntje brengen is wat we hopen te kunnen doen! Ik ben aan het aftellen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *