Pure spier / massageolie van Tisserand…werkt dat echt?

Ik sport intensief. Vooral duursport, als fietsen en hardlopen. Ik vraag daarom erg veel van mijn lichaam. En soms voel ik ook dat ik weer wat te ver ben gegaan. Mijn spieren verzuren, en worden hier en daar pijnlijk. Vooral s’nachts kan ik dan plots van het ene op het andere moment spierpijnen en krampen krijgen. Ik hoef niet uit te leggen hoe onwijs vervelend dat is, ik denk dat iedereen wel eens een zeer pijnlijke spierkramp en pijn heeft ervaren. Zeker s’nachts is dat een bak vol ellende, want slapen kun je wel vergeten. 

Uiteraard is het 9/10 keer mijn eigen schuld. Ik kan soms erg fanatiek zijn en de randjes opzoeken, zo ook in sporten. Sporten is mijn uitlaatklep, ik ben misschien wel een beetje verslaafd. Het ontspant mij, terwijl ik mij juist inspan. Het maakt mijn hoofd even leeg, het laadt mijn batterij weer op. Een rondje “ biken” want gewoon fietsen kun je het niet noemen 😉 ) in het bos geeft me heel veel rust in mijn hoofd. Sporten is jarenlang “ a way of life” voor mij.
Maar goed, soms werkt het ook tegen mij. En lig ik s’nachts weer “ te creperen” van de pijn. Alles wat ik dan kan doen is masseren, en stretchen, en hopen dat de kramp en de pijn verdwijnt. Overdag blijf ik de gekwetste spieren ook nog voelen. Daarnaast zijn de spieren erg vermoeid.
Nu kun je de gekste middeltjes kopen bij het kruidvat. Smeersels, zalfjes, balsem, oliën…het is er allemaal. Maar het probleem blijft bij mij de ingrediënten. Zeker betreft dit soort smeersels kan mijn huid vreselijk heftig gaan reageren, en daarbij helpen 9/10 smeersels niet. Als ik naar de ingrediënten kijk van al die smeersels wordt ik net als mijn huid ook niet zo vrolijk, erg veel agressieve stofjes en heel veel chemische hulpstofjes. Dus deze smeersels gebruik ik nooit. Scheelt me trouwens onwijs veel geld, want weet jij hoeveel een simpel tubetje spierbalsem kost? PHOE!
IMG_5139

SPIEROLIE

In mijn zoektocht naar pure, natuurlijke en biologische verzorgingsproducten stuitte ik op een spierolie van, een voor mij niet onbekend merk, TISSERAND. Dit merk heeft een enorme goede naam als het komt op pure, zuivere, etherische en essentiële oliën. Ik gebruik veel essentiële olie van dit merk. Ik heb onlangs een flesje van deze spierolie gratis toegestuurd gekregen om uit te proberen. Ik gebruik het nu ongeveer een maand, en…nou ja, lees maar verder!
IMG_5123

WAT IS HET?

Het merk TISSERAND is dus geen onbekende in de wereld van pure oliën. Ze zijn hun assortiment steeds weer aan het uitbreiden en komen met bijzondere producten. Deze “ MUSCLE EASE MASSAGE & BODY OIL ( spier-verlichtende massage en lichaamsolie) hoort absoluut in dat rijtje thuis. Het is een rijke en 100% pure olie, om de spieren in het bijzonder te “ vertroetelen”. Het heeft een verzachtende werking, het ondersteunt en verkwikt vermoeide, gekwetste en overwerkte spieren EN gewrichten. Dus ook als je last hebt van overbelaste gewrichten, is deze olie ideaal.
Dankzij een mix van pure essentiële oliën heeft de olie:
– een zeer huidverzorgende werking
– een basis van sesam en jobobaolie, die zeer rijk zijn aan voedende vitaminen, antioxidanten, en omega 3 en 6 zuren
– een vitamine E toevoeging
– een verwarmende  en stimulerende uitwerking dankzij gember
– een verfrissend gevoel dankzij citroengras
– een stimulerende en kalmerende werking dankzij rozemarijn
– een zeer ontspannen werking op de geest ( het ruikt echt hemels)
– een herstellende werking op gekwetste spieren
– een verwarmend effect op de huid
Verder is de olie samengesteld uit lavendelolie, bergamot olie, marjoleinolie, pepermuntolie, en fruitolie. Alles 100% puur zoals we van dit merk gewend zijn. Tisserand adviseert, om de olie ritueel dagelijks te gaan gebruiken, of als de behoefte groot is ( als je dus spierpijn of krampen hebt, of gewrichtspijnen) Ritueel kan de olie zeer ontspannend werken na een zeer hectische dag, of als je uren achter een beeldscherm hebt gezeten en je nek pijnlijk en stijf is geworden. De olie werkt ook perfect bij het verlichten van pijn en kramp bij “  muis-handen” of “ smartphone duimen” Na een bad of douche laat je een pompje olie warm worden tussen je handpalmen, en smeer je dit langzaam en met zachte, vegende bewegingen op de gewenste plekken. Uiteraard is het nog meer ontspannen als iemand anders het voor je doet 😉
IMG_5124
Het flesje heeft een zeer fijn pompje. Dit is niet alleen zeer hygiënisch, maar het werkt ook zuinig en precies goed afgepast. Het flesje is donker, om de kwaliteit van de olie zo lang mogelijk te waarborgen. Het flesje is echt heel erg prettig in gebruik.
Het flesje bevat 100 ml. Dit is aardig wat en omdat je het zeer spaarzaam moet / kunt gebruiken ( dankzij het pompje) doe je er heel erg lang mee. Het kost € 14.95

MIJN GEBRUIK

Ik heb de olie inmiddels een dikke maand dagelijks gebruikt. Ik ben echt ontzettend enthousiast. Want ik gebruik het eigenlijk voor mijn hele lichaam. Het flesje staat bijvoorbeeld bij mijn computer. Als ik uren aan het werk ben geweest achter mijn scherm, masseer ik mijn handen, vingers en nagelriemen in met een druppeltje olie. Een WELDAAD. Mijn huid wordt er superzacht van, ik krijg door de heerlijke geuren die vrijkomen een geestelijke boost, en mijn handen en vingers voelen niet meer zo vermoeiend aan.
Ik masseer altijd mijn nek ook even kort mee, echt heerlijk verwarmend.
Mijn verzuurde en verkrampte spieren dan. Twee weken geleden was het weer eens zover en werd ik wakker van enorme kramp in mijn kuit. Strekken en opstaan maar. En meteen de spierolie  in gemasseerd. Dit werkte enorm goed tegen de krampen, die verdwenen eigenlijk binnen 5 minuten. De pijn verminderde zodanig dat ik de slaap weer kon vatten. De volgende dag heb ik de kwetsende plekken op mijn kuit 2 x opnieuw gemasseerd met de olie. In de avond leek het ergste verdwenen. Echt superfijn.
IMG_5138
Vorige week had ik erg veel last van een stijve nek, omdat ik waarschijnlijk te lang in één positie voor een ventilator heb gezeten. Dit duurde echter wel wat langer eer ik verbetering ervoer, maar binnen twee dagen 2 x per dag masseren met de olie was de ergste stijfheid verdwenen. Wat ik ook erg fijn vind, is dat de olie vrij snel intrekt. Dit is echt fijn als je naar bed wilt gaan na een massage.

VOOR / NADELEN?

Ik heb echt goed gezocht, maar nadelen kan ik niet vinden. Wel heel veel voordelen:
– het ruikt echt ONWIJS LEKKER
– het werkt zeer verwarmend op de huid in de spieren
– het geeft ontspanning en verlichting
– zeer fijn en prettig en vooral zuinig in gebruik, je hebt echt weinig nodig
– voor dagelijks gebruik, geschikt voor het gehele lichaam
IMG_5127

WAAR KAN IK DE OLIE BESTELLEN?

Tisserand is een premium merk, wat wil zeggen dat het zeer selectief zijn verkooppunten uitkiest. Je vindt deze producten dan ook nauwelijks in winkels. Ze worden zeer selectief aangeboden door zeer hoogstaande en hoog aangeschreven webwinkels. Ik ontving mijn spierolie van www.mygreenuniverse.eu.
Je kunt deze spierolie daar ook bestellen. KLIK HIER OM DIRECT NAAR DE BESTELPAGINA TE GAAN
 Notificatie; ik kreeg de spierolie gratis toegestuurd voor dit review Er zijn géén commerciële doeleinden mee gemoeid, ook geen enkele bron van inkomsten, ook niet uit kortingsacties. Het review is onafhankelijk geschreven. 
 

KORTINGSACTIE!!!!!!

Tot 20 Mei 2019 mag ik 20% korting bieden op deze spierolie, maar ook op de GEHELE nieuwe massage en body olie varianten van Tisserand!!!!! Ga naar www.mygreeenuniverse.nl

 • zolang de voorraad strekt
 • alleen geldig met de kortingscodeMONIQUEin hoofdletters
 • lukt het bestellen niet? Neem even contact op met de klantenservice van my green universe

 

3 Reacties op “Pure spier / massageolie van Tisserand…werkt dat echt?

 1. Dank je wel Monique voor de review. Helaas is de Muscle Ease van Tisserand uitverkocht in de webshop. De actie duurt tot 30 augustus. Dat gat helaas niet meer lukken.

  Misschien een andere keer……

  • mail naar mygreen universe, ik denk dat je dan een pre order kunt plaatsen 😉 komt goed hoor!

 2. Hallo Monique
  even een reactie op de spierolie, ik gebruikte al jaren de oerolie van Bloem dat was de enige die hielp voor mijn spierpijn voor mijn rug

  die is er helaas niet meer omdat de man die het recept had in Thailand is overleden en het geheime recept heeft meegenomen in zijn graf, ik heb nu al van alles geprobeerd maar deze olie is niet te evenaren voor mij dit wilde ik je even melden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *