Review Alpha Biotech magnesium ampullen

Zoals velen weten, ben ik nogal druk 😉 En alhoewel ik mijn voeding hierop zeer goed aanpas, slik ik al jaren supplementen om mijn tekorten aan te vullen. Ik ben al sinds 1987 vegetariër, en daarnaast ben ik erg actief. Ik vraag iedere dag behoorlijk veel van mijn lichaam. Als ik niet zorg voor de essentiële vitaminen en mineralen zal ik dit leven niet kunnen volhouden. Voor mij zijn de aanvullingen dus erg belangrijk, en ik ben zeer selectief en kritisch te werk gegaan om tot de juiste dagelijkse aanvullingen te komen. Ik slik al jaren supplementen van één bepaald merk, en deze werken prima voor mij. Ik slik ook in tijden dat ik extra actief ben ( drukte met werk bijvoorbeeld) extra magnesium bij, omdat ik erachter ben gekomen dat mijn lichaam dit in drukke tijden waarbij ik veel van mijn lichaam vraag, opslurpt en ik mogelijke tekorten kan oplopen. Dit merk ik vrijwel direct aan verzuurde spieren, vermoeidheid en prikkelbaarheid. 

WAT IS MAGNESIUM?

Om dit review vooral gericht te houden op de beoordeling van de ampullen, verwijs ik jullie door naar het zeer duidelijke en overzichtelijke artikel van mijn collega Juglen Zwaan. Hij schreef er dit artikel over, wat zeer goede uitleg geeft over de belangrijke functie van magnesium in ons lichaam, en hoe essentieel het is. Klik hier om direct naar het artikel te gaan. 

Kort geleden begon ik een fijne nieuwe samenwerking met www.keltischzeezout.com. De spil achter deze website is Pascal , een echte Fransman met een onvervalst Frans accent. Pascal doet alles met passie en hart en ziel, en spreekt over “ zijn zout” . Hij mag dit ook gerust claimen, want hij haalt zijn zuivere zout uit Frankrijk, bij zijn eigen broer. Geen tussenkomsten dus van fabrieken, wat er verkocht wordt komt direct uit Frankrijk naar Nederland. Ik werd al direct blij van de producten die ik kreeg toegestuurd om te beoordelen. Pascal vertelde ook, dat hij druk was met het lanceren van nieuwe verrassende producten. Waaronder gerookt keltisch zeezout, keltisch zeezout verrijkt met spirulina ( ideetje van Juglen Zwaan overigens! 😉  )  en keltisch zeezout verrijkt met zeewieren. Al deze nieuwe producten ga ik ook binnenkort reviewen. Ik kreeg ook twee dozen ampullen toegestuurd, waaronder deze met magnesium. Wat voor Pascal zeer belangrijk is, is dat alles wat hij aanbiedt loepzuiver blijft. Daarom kiest hij voor de moeilijkste wegen en ontwikkelt zijn producten liefst zelf of hij maakt zich verzekerd van de afkomst en zuiverheid van de producten die hij daarnaast aanbiedt in zijn webwinkel. Laat dit voor mij nu ook de meest belangrijkste speerpunten zijn 😉 

Pascal vertelde mij zeer enthousiast over dit nieuwe product. Hij wilde dit graag in zijn webwinkel gaan aanbieden. En of ik het dus even kon testen? Maar natuurlijk! 😉 Ik ben altijd blij met producten die nog zuiverder kunnen dan de producten die ik reeds gebruik. Een review! 

SAM_4165

WAT IS HET?

Het gaat om een flinke doos, met daarin 20 x 10 ml drinkampullen. Het merk komt uit Frankrijk ( de bron) en heet Alpha Biotech. Dit merk is lid van de organisatie “ produit en Bretagne” ( geproduceerd in Bretagne) en is streng gecontroleerd op alle vereisten op het gebied van oorsprong. Ook op kwaliteit en traceerbaarheid. Ze leveren naast zuivere magnesium ook andere ampullen met spirulina ( deze ga ik ook reviewen) De ampullen bestaan uit loepzuiver geconcentreerd zeewater uit de zoutpannen van de Guérande. Even kort wat info hierover:

De zoutpannen van het schiereiland Guérande zijn één van de allerlaatste plekken, waar het zout nog op ambachtelijke wijze wordt gewonnen. Tijdens de zéér lange en zeer vertraagde route door een doolhof van bassins, concentreert het zeewater zich tot het zogeheten “ Eaux Méres”, Nederlands vertaald naar geconcentreerd onbewerkt zeewater. Nadat het zoutwinningseizioen heeft plaatsgevonden, wordt het resterende geconcentreerde zeewater gewonnen. Van oudsher wordt het zeewater vanwege de rijkheid aan magnesium gebruikt voor verzorgingsproducten, maar vanwege de enorme behoeften aan magnesium tegenwoordig ook in supplementen. Het zeewater is naast magnesium zeer rijk aan minerale zouten en sporenelementen uit de oceaan. 

Het geconcentreerde zeewater wordt op natuurlijke wijze gefilterd om zoveel mogelijk natrium te verwijderen. Dit wordt “ ontzilting” genoemd, een koude techniek waarbij absoluut geen chemische kunstjes bij komen kijken. Anders gezegd wordt er weinig tot niets weggenomen, maar ook niets toegevoegd. De magnesium uit het geconcentreerde zeewater is op natuurlijke wijze geconcentreerd door de zon en de wind. Dit maakt het een ruw onbewerkt zee extract dat een natuurlijke bron van biologisch opneembare magnesium biedt. 

WAT ZIT ERIN?

Over dit ingrediëntenlijstje kan niemand bezwaren hebben want het bestaat uit één ingrediënt: natrium arm zeewater! Daar word ik al meteen spontaan blij van! Wat is de samenstelling per dagdosering?

Ingrediënten: Natriumarm zeewater uit de zoutpannen van Guérande.

Samenstelling per dagdosering

Voedingswaarde

2 ampullen

% RI *

Magnesium

150 mg

40 %

Natrium **

< 24 mg

Eiwitten

Koolhydraten

Lipiden

Energie

0 kcal

* Referentie-inname voor een volwassene (2000 kcal)

** Kan worden toegevoegd aan de dagelijkse hoeveelheid natrium zoals voorgeschreven door de arts

Aangeraden wordt, om per dag twee ampullen op te drinken. Nu zou ik dat niet zo hup uit het ampul de keel ingieten, grote kans dat je alles meteen weer uitspuugt, Het is nog altijd  wat sterk van smaak. Het advies is dan ook om de inhoud te verdunnen met water. Op de doos staat een Nederlandse beschrijving, wat wel prettig en noodzakelijk is, want de tekst op de doos is in het Frans. Op de verpakking staat ook af te lezen dat de ampullen geschikt zijn voor kinderen, zwangere vrouwen, en sporters met een verhoogde magnesium-behoefte. Er wordt ook netjes gewaarschuwd dat het een supplement betreft, en dit gaat om een aanvulling. Ook moeders die borstvoeding geven, of mensen die medicaties slikken, worden geadviseerd vooraf even te overleggen met de huisarts. Er wordt ook gewaarschuwd dat het product een natuurlijk jodium bevat. Uiteraard moeten we de aanbevolen doseringen niet overschrijden. 

IS HET WAT?

Ok, de test. Ik besloot de ampullen 7 dagen lang te gebruiken. Ik los iedere morgen een ampul op in een glas water, en iedere namiddag om een vast tijdstip. De ampullen zijn gemakkelijk in gebruik. Er staat een duidelijke beschrijving op de verpakking in beeld gebracht, wat het voor iedereen duidelijk maakt. Je breekt het puntje zeer eenvoudig van het ampul en je kunt de inhoud zeer gemakkelijk in je glas gieten. 

SAM_4198

Mijn eerste glas……Laat ik beginnen, dat ik een mega-zoute smaak verwachtte.  Nu ben ik op dit gebied goddank niet zo’n “ watje”. Ik kan veel achterover gieten 😉 Zo drink ik al jaren iedere morgen een glas water met een flinke eetlepel kurkuma/zwarte pepermix en dat ben ik inmiddels zo gewoon geworden dat ik het af en toe nog lekker vind ook 😉  Ik ben er vast eentje met “ afwijkingen” . Al meteen bij de eerste slok kwam ik van een koude kermis thuis, want het is verre van zout! Het smaakte dus gewoon naar water! Waar ik blij mee ben, omdat een zoute smaak in mijn mond zo lang blijft hangen. 

De eerste twee/drie dagen merkte ik niets. Ik ben wel erg gevoelig op wat ik inneem, en mijn lichaam reageert hier vrijwel altijd direct op. Dit keer bleef een reactie uit en ik begon de hoop een beetje op te geven dat dit wat voor mij ging doen. Toch begon het de dagen daaropvolgend wel op te vallen dat mijn vreselijke spierkrampen s’nachts in bed zodanig verminderde dat ik er niet wakker meer van werd. En ik had ondanks mijn drukte op dit moment in mijn leven  minder last van mijn moeheid. Verrek…zou het dan toch? 

Ik ben nu 14 ampullen armer en ik voel me fitter en ook zijn de krampen zo goed als verdwenen. Ik ben het water ook over de gehele dag gaan drinken, ik vul mijn bottle met water en een ampul en slurp de dag door. Ik ben om! Wat een heerlijk product, en een top resultaat. 

VOORDELEN EN NADELEN

Laten we beginnen met de voordelen:

– ontzettend makkelijk in gebruik, geen irritante flesjes met vies wordende schroefdoppen, geen pillen, geen potjes, maar direct pure extract door het verbreken van het ampul. 

– puur, zuiver, meer zuiver dan dit vind je het niet, mits je zelf uit de zee gaat drinken 😉 maar dat zou ik niet doen.

– natriumarm, ds ook zeer geschikt voor mensen met een zoutarm dieet

– erg goed opneembaar door het lichaam

Nadelen:

– het is ( nog?) niet erg goed verkrijgbaar, het is in NL nog erg uniek. Voorlopig kun je het alleen nog via enkele webwinkels bestellen.

– Het is best een duur grapje. Je doet 10 dagen met een doos. Je kunt uiteraard ook kiezen om één ampul per dag te gebruiken, dit scheelt in kosten.

EINDOORDEEL:

Ik kan niets negatiefs vinden. Ik vind het geweldig spul, zeer zuiver en ook merk ik echt verschil. Tja, als ik dan toch een nadeeltje mag benoemen, is de prijs best aan de hoge kant: per doos betaal je gemiddeld 18,95. Zeker als je twee ampullen per dag gebruikt, kan dit aardig oplopen. Ik kies er dus voor om één ampul per dag te gebruiken. En naar behoefte. Dit product krijgt van mij niet tien, maar twintig dikke thumbs upp!!!!!!!!!!

WAAR KAN IK BESTELLEN?

De dozen zijn te bestellen via www.keltischzeezout.com, Klik hier, om direct naar de bestelpagina te gaan! 

81 Reacties op “Review Alpha Biotech magnesium ampullen

   • ik wacht ook met smart op de link, waarschijnlijk ( hopelijk!!) vandaag nog 😉

  • ik vind jullie producten echt wel interessant, maar gerookt zeezout ,nee, eerst en vooral ontstaan er , heterocyclische koolwaterstoffen, die op zich al carcinogeen zijn, daarenboven gaat eer een chlorering ontstaan op deze paks , met als gevolg dat ze nog toxischer zijn dan voordien, en bovendien ook genotoxisch, nee dit product , is echt niet aan te raden integendeel, graag had ik een antwoord van u verwacht. beste groeten jan anton gilles

 1. Interessant wil het graag een keer gaan proberen. Monique je schrijft in je artikel dat je ook andere supplementen gebruikt. Mag ik vragen wat je gebruikt en van welk merk. Ik vind het namelijk lastig om te bepalen wat nu goede supplementen zijn.

  • Hai!
   Ik gebruik alles van het merk Solgar. Mijn aanvullingen zijn niet relevant om te noemen, omdat jouw behoeften anders zijn dan mijne, en jij daarin ook de juiste aanvullingen moet zoeken. Mijn persoonlijke voorkeur gaat echter al jaren uit naar Solgar. Warme groet!

  • ik ben erg enthousiast over de perfect health producten, dit is alleen online te bestellen.
   De supplementen zijn op elkaar afgestemd, daardoor slik je niet per ongeluk te veel van iets
   waardoor de boel toch weer uit balans gaat. Ik vind het heel prettig dat ze verschillende programma’s hebben, bijv alleen voor je hersens of je spijsvertering. Uiteraard kun je ook
   naar eigen inzicht producten kopen. De verkoper geeft goede adviezen.

   Maar ook hier geldt: ieder lichaam is anders.

 2. Ik dacht altijd dat magnesium beter werd opgenomen via de huid dan oraal. Ik heb daarom zoutwn gebruikt in voetenbad vorm. Ik ben erg benieuwd naar het verschil.

 3. Wauw klinkt heel goed zoals je het beschrijft ik heb sinds ik magnesium slik minder last van een skiblessure!!! Zou geweldig zijn als dit nog meer effect zou hebben.

 4. Wat zou ik dit graag willen uit proberen en winnen, hopende dat mijn vermoeidheid zal verdwijnen ( heb een hartspierziekte).Voordeel is ook nog dat het natriumarm is.

 5. Leuke actie! Ik ben heel benieuwd . Die krampen herken ik heel erg. Ik ben ook echt opzoek naar een oplossing. Groet Marieke

 6. Dolgraag wil ik een setje van deze ampullen winnen…ik gebruik al jaren magnesium, maar ik heb niet altijd het idee dat het ook doet wat het zou moeten doen….
  dat gevoel hoop ik bij deze ampullen niet te hebben.

 7. Klinkt super interessant, was nog op zoek naar iets natuurlijks nu in de laatste weken van de zwangerschap, want al die magnesium bruistabletjes met aspartaam die de verzekering vergoed… Daar beginnen we niet aan! k Heb het bereicht gedeeld!

 8. Zo het ook graag willen proberen, op het moment sport ik erg veel en Let goed op mijn voeding in de hoop dat er wat kg van af gaan. Er is mij aangeraden Door de sportschool om magnesium te gaan gebruiken.

 9. Ik gebruikte deze wel op vakantie in Bretagne, super! Ik heb veel last van pijn in mn spieren en chronische vermoeidheidsklachten en zou erg blij zijn met de ampullen! Zal de review ook delen.

 10. Ik gebruik ook magnesium en maak vaak magnesiumolie. Door het vele sporten kan ik ook niet meer zonder.na het lezen van jou post werd ik gelijk enthousiast.
  Ik zou deze Ampullen Graag Willen Winnen Zeker Nu Ik In voorbereiding Ben Op Weg Naar Mijn 2e Halve marathon.
  Groetjes Karen

 11. Graag! Ben gek op magnesium! Voor mijn spieren en vooral rug waar ik vaak last van heb.

 12. Ik zou het heel graag willen proberen. Ben vorig jaar van de éne blessure in de andere terecht gekomen en kom dus tekort, ook met 1200 mg magnesiumcitraat. Tel daarnaast erbij op dat ik ijzer stapel (hemachromatose) in mijn spieren en de verkramping is compleet. Magnesium zou kunnen helpen de verkramping wat tegen te gaan zodat ik de ijzers uit mijn spieren kan gaan afvoeren. Dit is een lagere dosering, maar wellicht omdat het zo puur is wordt het beter opgenomen in mijn lijf?

  Ik ben heel nieuwsgierig of dit me zou kunnen helpen!

 13. Wow wat zou ik dit graag winnen. Ik ben al lange tijd op zoek naar een goede magnesium die goed opneembaar is. Ik heb lipoedeem en dat zorgt dat stoffen niet goed opgenomen worden in mijn bloed maar ook dat afvalstoffen juist in mijn lijf blijven zitten. Ik heb vaak kramp ’s nachts op de raarste plekken en dan breekt het koude zweet mij uit en zit soms een potje te janken van de pijn. Ik slik magnesium en probeer voedsel te eten met magnesium maar dit heeft niet altijd het gewenste resultaat.

 14. Zou het heel graag proberen. Tot nog toe geen supplement gevonden wat afdoende helpt tegen mijn kramp en vermoeidheid. Binnenkort word mijn blaas verwijderd en zou graag fit de operatie in gaan. Ik ga duimen…zou er heel blij van worden ????

 15. Actief leven , deze maand een keer goed de griep gehad en merk dat mijn lichaam extra oppepper nodig heeft . Ben zeer benieuwd naar resultaten, daarom wil ik graag als proef de ampullen winnen.

 16. Ik heb heel veel baat bij Metarelax waar het hoofdbestanddeel uit magnesium bestaat. Ik gebruik het vanwege fibromyalgie. Ik heb regelmatig spuerklachten in schouders en nek en heel moet. Ik laat me graag verrassen!

 17. Hoi Monique!

  Wat een heerlijk epistel weer.
  Over 3 weken word ik alweer 36 en ja, ik heb ook vaak last van stijve spieren, moeheid en prikkelbaarheid, meestal alledrie tegelijk tussen 6.00 en 9.00 uur…. Al zou dat ook kunnen liggen aan die 3 brakken van ons.
  Enfin, omdat ik fervent gebruiker ben van magnesium van buitenaf (smeren, bad, voetenbad) mogen jij en Alpha Biotech mij overtuigen van blijvend gebruik en de smaak van de (inhoud van ;)) magnesium ampullen.

  Brabantse groet, Jeanine Oomen-Vroegrijk.

 18. Dit zou ik heel graag winnen!
  Omdat ik al jarenlang geplaagd wordt door extreme vermoeidheid.

 19. Tja, waarom ik dit wil winnen… Omdat ik geld maar 1 keer kan uitgeven en het inderdaad vrij prijzig is. Jij geeft aan dat je met 1 week verschil merkte dus wanneer ik dit win, kan ik dit uitproberen en voor mijzelf afwegen of het product het geld waar is!

 20. Actieve vrouw,sport iedere dag vanwege reuma. Kan een opkikker gebruiken. Als vegetarier kom je magnesium tekort en moet je dit aanvullen. De inhoud van deze ampullen lijken mij snel opneembaar en gemakkelijk te gebruiken.
  Zou ze graag willen winnen.

  Groet,
  Leentje

 21. Sinds september gebruik ik geen antidepressiva meer, het was heel zwaar om dit succesvol te stoppen na jaren geslikt te hebben. Om dit minder zwaar te maken sporte ik 3-5 x per week waardoor ik een enorme peesblessure heb opgelopen waar ik nu nog mee kamp, 4 maand verder.Ik had vernomen dat o.a. magnesium slikken heel belangrijk is maar deze slik ik al vrij lang en in combinatie met magnesiumolie smeren zet het nog niet veel zoden aan de dijk. Ik zou heel graag het setje willen winnen om te kijken of dit voor mij werkt.

 22. Magnesium baden zijn heerlijk, maar ik verheug mij op het drinken van vloeibare magnesium uit ampullen.
  Hetcwordt nog sneller opgenomen dus snel en beter resultaat.

 23. Dit zou ik wel heel graag zelf willen ervaren. Ik eet nu een jaar meukvrij. Heb net als jij ook vaak last van kramp en vermoeidheid. Dus ben heel erg benieuwd!
  Uiteraard heb ik je review gedeeld!

 24. Dat is een top product. ..Mijn man heeft als grondwerker …zwaar lichamelijk werk….en neemt dagelijks magnesium….toch nog veel kramp in zijn spieren…ook super vermoeid…..Dit zou zeker welkom zijn….Hoop dat hij het mag uitproberen……dat zou echt fantastisch zijn….Groeten Monique

 25. Ik gebruik nu magnesium via de huid maar zou graag een alternatieve weg vinden.
  Leuke datum voor de actie. 25 feb is mijn verjaardag. Ik zal duimen voor het leuke cadeau!

 26. Gisteren ook al enthousiast gemaakt door Juglen Zwaan over dit product dus zou graag dit product willen winnen, zodat ik het kan proberen en aan mijn patiënten kan aanbevelen. Wat een leuke actie 😉

 27. Ik ben hier terechtgekomen dankzij de nieuwsbrief van Juglen. En ik ben blij dat ik jouw review heb mogen lezen. Ik reageer ook sterk op supplementen en ben ook kritisch op wat ik in mijn lijf stop, dus ik hoop dat de magnesium ampullen mij net zoveel mogen brengen als dat jou gebracht heeft.
  Ik ben herstellende van chronische Lyme en heb veel magnesium nodig. Nu slik ik malaat en citraat, maar zou deze vorm het dolgraag uitproberen! Op naar een pijn- en krampvrije nacht ☺

 28. Zo komen we steeds verder met alle geheimen die in de natuur verborgen zitten, ik gebruik magnesium (bisglycinaat) maar ik ga die ampullen zeker proberen! Monique, jij schreef over kurkuma met zwarte peper wat je innam twee keer per dag, ik hoorde een ayurvedische arts zeggen dat kurkuma het beste werkt als je er mee kookt en meerdere kruiden toevoegt zoals koriander, fenegriek, kummel, enz.enz. peper is volgens hem niet genoeg, geen idee of hij gelijk heeft.

 29. Ik zou heel graag deze magnesium willen proberen. Ik heb nu magnesium die je op je huid moet smeren. Maar werkt niet zo heel goed. Ik heb ontzettend veel last van mijn spieren. Ze lopen altijd vol met afvalstoffen. Wat ik ook probeer ik lijk niet uit die cirkel te komen. Ook ben ik altijd moe. Ook al heb ik een goede nacht gemaakt ik kom moe wakker. Hoop dat ik deze ampullen kan proberen .

 30. Wow, wat een review. Ik voel me allerminst fit, ondanks alle maatregelen. Dit superspul wil ik dus dolgraag uitproberen. En als ik het me in de toekomst enigszins kan permitteren, ga ik het dan ook standaard gebruiken. Mocht ik tot dezelfde ervaringen komen, uiteraard.

 31. Klinkt goed! Zou deze ampullen ook graag eens proberen. Ben vanuit een burn-out/bijnieruitputtig al jaren op zoek naar meer energie. Stapje voor stapje lukt dat, maar ben er nog iet helemaal.. Maar ik vergeet ook nog al eens dat ik geen 20 jaar meer ben.. ???? Zou dat het misschien zijn?? ????

 32. Ben enorm nieuwsgierig hiernaar, neem normaal elke avond magnesium in voor kramp en om beter te kunnen slapen! Ben er altijd voor in om alles uit te proberen! En Monique volg ik al erg lang en vertrouw zeer op haar oordeel! Dus ik wil eigenlijk de ampullen wel winnen????????…..

 33. Wauw wat een mooi product.
  Ik slik elke dag magnesium en smeer het geregeld.
  Ik heb het nodig sinds ik de ziekte van Hashimotho heb (ik vernietig mijn eigen schildklier).
  En sinds ik magnesium heb ik daardoor minder spierverkramping/verzuring en slaap daardoor beter.
  Dus hoe puurder Hoe beter…
  Groet Sophie

 34. Ja dat lijkt me een geweldig product.
  Wil het graag uitproberen.
  Nachtelijke maar ook dagelijkse krampen heb ik ook en hoe vervelend is het dat je er niet van kan slapen.

 35. Sinds ongeveer 1,5 maand gebruik ik magnesium en ik merk duidelijk verschil. Vooral inderdaad, wat jij ook zegt, in vermoeidheid. Maar ook in overbelaste zenuwen; ik was overgevoelig voor prikkels en stress. De kramp in m’n tenen is nagenoeg weg, mijn spieren voelen meer ontspannen. Maar vooral dus de energie die ik weer heb vind ik zó fijn en maakt mij erg blij! Het product wat ik gebruik is synthetisch en ook best prijzig. Natuurlijke producten zijn altijd beter en dit klinkt als een gewèldig mooi en zuiver product! Leuk dat je ook verteld over Pascal! En jouw review is super enthousiast…dus JA! Ik zou de ampullen héél graag willen proberen!
  Hartelijke groet, Carina

 36. Beste Monique,

  Daarnet heb ik je review gelezen over de magische magnesium ampullen, de link naar je website zag ik in de nieuwsbrief van Juglen, die ik al jaren lees.

  Zelf ben ik ook erg met gezondheid en natuurlijke producten bezig, omdat ik een aantal chronische aandoeningen heb, o.a. reuma en CRPS. Met mijn huisarts lig ik vaak in de clinch, omdat ik zijn pillen niet wil eten ! En ook niet wil betalen, ik ben door mijn aandoening mijn werk kwijtgeraakt een aantal jaren geleden. Nu heb ik een bijstandsuitkering, en het weinige geld wat ik heb, besteedt ik liever aan gezonde dingen !

  Zou de pure magnesium uit de zee mij helpen met mijn klachten en stijfheid van mijn ledematen ? Ik neem dagelijks magnesium in tabletvorm, dit help wel tegen beenkrampen ‘s nachts in bed.

  Ik zou heel graag eens de ampullen willen proberen, dus hierbij geef ik me op ! Superleuk trouwens, dat je dit doet. Ik heb net je e-book gedownload en ga eens lekker kijken wat er allemaal in staat,

  Veel groetjes,
  Kim

 37. Hoi Monique, wat een mooi enthousiast verhaal. Ik kwam via Juglen, wiens oordeel ik zeer hoog heb zitten, op jouw site terecht en omdat ik graag een doos wil winnen om zelf maar vooral ook cliënten mee over de streep te kunnen trekken door dit uit te proberen, bericht ik jou 🙂 Tja, de kosten zijn behoorlijk maar als je het omrekent is het een €2 per dag voor 2. Moeten we dat onszelf niet gunnen?
  Hoop van je te horen, maar in ieder geval voor nu een fijne zondag.
  Groetjes,
  Maureen Story
  Voeding voor de Geest

 38. Hi Monique,

  Zelf gebruik ik al jaren magnesium in verschillende vormen voor mentale en fysieke vermoeidheid door spanning en lichamelijke activiteiten. Ik ben dan ook benieuwd naar het resultaat van deze ampullen die uit zeewater gehaald zijn.

 39. Nou Ben erg benieuwd. Gebruik nu pillen van orthica. Maar bij nader lezen van de ingrediënten toch minder blij. Dus ben op zoek naar iets anders

 40. Via de nieuwsbrief van Juglen kwam ik hier terecht en zou heel graag in aanmerking komen voor de magnesium ampullen! Bij Juglen las ik dat er jodium in zit maar hier zie ik dat bij de ingrediënten niet staan… Maar er zit wel jodium in? Ik hoop dat ik de (over-)gelukkige winnaar word!!

 41. Mijn vreselijke spierspasmen en spierkrampen in m’n benen ’s avonds in bed, heb ik bedwongen door de gal – en leverreinigingen te doen uit het boek van Andreas Moritz.
  Niet dat dat de opzat was hoor om die kuren te doen. Dat deed ik omdat ik dacht: “hmmm…dat ook eens proberen.” Ik ben daar vervolgens ruim twee jaar mee bezig geweest. Elke drie weken een kuur en uiteindelijk vele vele honderden stenen , groot en klein, kwijt geraakt. Doorgegaan totdat er geen steentje meer uitkwam.
  Een jaar later de kuur nog eens herhaald, nog steeds geen steentjes.

  Ik had nooit buikpijnklachten. Wanneer ik die kuren niet gevolgd zou hebben zou ik die vast en zeker gekregen hebben op een bepaald moment. Hoeveel stenen kan je lijf aan??
  Wat gebeurt er als je bij de dokter met dergelijke klachten komt en het blijkt dat je galstenen hebt??? Huppetee, galblaas verwijderen. En al die stenen dan die zich nog wel in je lever bevinden???
  Ook mijn ijs en ijskoude handen en voeten zijn daarmee verdwenen.

  Magnesium en jodium zijn ook nuttig denk ik. Dus daar richt ik nu mijn aandacht op.

 42. Opvallend bijna alleen vrouwen die zich interesseren/reageren op magnesium te korten. Terwijl het in Nederland een algemeen probleem is.
  De moeite waard is het boekje van Dr. Marianne Mousain-Bosc (kinderarts) te lezen. Zij legt verbanden met ADHD, Elepsie, Autisme en Depressie. Mijn vrouw gebruikt, ter voorkoming van spierkramp, Mg bis-Glycinaat met taurine. Het werkt (100mg/dag). De capsule hier besproken is ook de moeite van het proberen waard.
  Groet Arend

 43. Hoi Monique,
  Jouw verhaal heb ik meteen gedeeld op FB, mooi hoe je beschrijft wat het met je doet ten opzichte van jouw activiteiten. Ook zijn de klachten herkenbaar, waarvoor ik zelf magnesiumcitraat en spirulina+chlorella gebruik. Ik ga heroverwegingen maken op mijn financiële prioriteitenlijstje. 🙂
  Hartstikke bedankt voor deze tip.
  Liefs en groetjes,
  Caroline Cossee

 44. Heel helder en duidelijk. Ben er erg benieuwd naar. Tot nu toe hebben we heel veel uitgeprobeerd tegen de verschrikkelijke spierkrampen van mijn vriend, helaas nog altijd niets gevonden, dus ja, ik zou deze doos ampullen heel graag willen winnen zodat mijn vriend ze goed kan testen!

 45. Hoi Monique,

  Waarom ik graag mee wil loten: ik ben overgevoelig voor de magnesium opname zoals die op dit moment gebruikelijk zijn.
  Ik heb verschillende merken w.o. ook die van Solgar gebruikt, olie, Zechsal zout en bij alles kreeg ik zo’n diarree dat ik dacht darmkanker te hebben. Na een darmonderzoek, een supplementen onderzoek kwamen wij er achter dat magnesium de boosdoener was.

  De eigenaar van Zechsal benaderd en die vertelde mij dat overgevoeligheid voor magnesium inderdaad bestaat, maar slechts sporadisch voorkomt.

  Dus: dit is misschien wel de oplossing! Hoop ik. Heb genoeg klachten die aan een magnesiumtekort gerelateerd zijn.

  Vriendelijke groet, Laetitia

 46. Hallo Monique,

  Dat lijkt mij wel wat, slik al jaren magnesium omdat ik fibromyalgie heb.
  Dus vaak moe. Magnesium helpt wel maar van de een hoor je dit- en van de ander dat je weer een ander merk moet hebben.

  Heel verwarrend allemaal .
  Hoop dat het met die ampullen echt beter word en mijn dagen weer kan vullen met leuke dingen.
  Mijn werk heb ik twee en half jaar op moeten geven, dat ging niet meer….
  Hoop van je te horen!!!

  Groetjes Rikie

 47. hallo,
  Ben heel enthousiast om een natuurlijke magnesium te vinden die gemakkelijk door het lichaam op te nemen is!
  Via de nieuwsbrief van Juglen ben ik op jouw site terecht gekomen…
  ben benieuwd…

  groeten uit Belgie!
  Serena

 48. Hallo Monique,

  Review gelezen, heel interessant………drink dagelijks de soul van keltisch zeezout en begin de dag met uitgeperste citroen met wat lauwwarm water. Daar ik ook wel moeheid en prikkelbaar ervaar wil ik graag in aanmerking komen om de magnesium ampullen te ervaren ????.
  Heb ook heel veel aan de wekelijkse nieuwsbrief van Juglen Zwaan ????.

  Met vriendelijke groet, Lida

 49. heb het gelezen en ben enthousiast. Ja, ik zou ook graag een doosje winnen en dan dagelijks een ampul gebruiken.
  dank en groeten,

 50. heb het gelezen en ben enthousiast. Ik zou ook graag een doosje winnen en dan iedere dag een ampul gebruiken en me energieker voelen.
  dank en groeten van AnneMarie

 51. Hoi Monique,
  Ik wil het wel graag winnen. Ben 45 en heb net te horen gekregen dat ik artrose heb in mijn heup (komend door een skiongeluk 15 jaar geleden. Las vanochtend de nieuwsbrief van Juglen . Door de nieuwsbrief en jouw review ben ik enthousiast over het product. Wil het graag uitproberen. Ben benieuwd of mijn pijnklachten en mijn vermoeidheidsklachten hierdoor minder worden.
  Gr. Marion

 52. Oh geweldig. Klinkt erg goed. Ik gebruik een magnesium supplement en olie. Benieuwd of dit een toevoeging zou zijn. Het klinkt absoluut veelbelovend en erg zuiver .het mooie vind ik dat er met hart en ziel over Nagedacht is om een mooi en waardevol product neer te zetten. Lof aan Pascal in deze.

 53. Weer een enthousiast makende review Monique! Zoals jij in het laatste gedeelte van de blog schrijft dat je minder last van spierkrampen s’nachts hebt en vermoeidheid ook afneemt dat zijn exact de klachten die ik al tijden ook ervaar en waarom ik graag mee ding naar deze prijs???? Zo’n puur product kan alleen maar voordelen bieden, dus een gokje waard.

 54. Wat hoopvol, deze ampullen.
  Al jaren slik ik magnesium en gebruik ook magnesiumolie.
  Mijn klachten zijn inderdaad verminderd, maar ik vind het geweldig dat het nog beter kan en ik eindelijk van de krampen in mijn benen, handen en rug verlost ben.
  Ik ga ze uitproberen!

 55. Hoi Monique,
  Sinds anderhalf jaar heb ik nog maar een dunne darm van 1.5 m.
  De opname via voeding is beperkt krijg daarom nog sonde voeding s’nachts. Het is een hele puzzel om de energie en kracht te houden voor de verzorging van mijn vijf paardjes aan huis. Zelfs bij het uittrekken van laarzen kramp in kuiten. Momenteel gebruik ik magnesiumolie op mijn voeten, daar is het nog te verdragen. Ben heel nieuwschierig naar de ampullen of die meer energie en spierconditie leveren.
  Met vriendelijke groet Anita

 56. Ik kom magnesium tekort en helaas neemt mijn lichaam niet elke magnesiumsoort in. Ik zou dit graag willen uitproberen om tehopen dat het wel helpt.

 57. Zou een uitkomst zijn!
  Mogelijk kan ik dan de chemische troep verminderen die ik slik voor m’n RLS

 58. Hi Monique,
  Ik wordt “magnetisch” aangetrokken door de goede effecten die jij beschrijft; dat zou mij helpen om weer voluit te kunnen fietsen. Ik houd me aanbevolen!

 59. Doe graag mee met de winaktie, gebruik wel magnesium zout in voetbaden en in opgeloste vorm in spray. Dat is bitterzout en niet te drinken.

 60. Dat wordt een goede aanvulling bij het sporten en de krampen in kuit en onder de voet. Bedankt voor deze review

 61. Ik heb de ampullen al in huis, was gegrepen door het artikel van Jurgen Zwaan en ben er heel verwachtingsvol over. Ik bestelde ook de zouten met ziewier.. Ik denk dat het me gaat helpen bij min spierkrampen, ontspanning van spieren in mijn lichaam die makkelijk krampen en daardoor galsteentjes niet makkelijk doorlaten.. Wie weet…

 62. Slapeloosheid en daardoor een beetje down…ik kom echt NIET in slaap!
  Heb een baby die ook heel slecht slaapt,al 9 maanden lang…
  Al veel geprobeerd…deze unieke kans laat ik zeker niet voorbij gaan!

  Ik wil genieten van mijn kindje,en wil er voor haar zijn! Een fitte uitgeruste moeder wil ik zijn.

  Duimen dus!

 63. Ik doe mee voor mijn lieve dochter die echt wel wat ontspanning kan gebruiken met een hooggevoeligkindje! Wat een moeilijke start hebben ze….

  Geweldige actie! En nu maar hopen…!!!

 64. Zou het graag proberen aangezien ik een vermoeidheidsprobleem heb waarvan de oorzaak maar niet gevonden wordt. Ook last van de spieren. Ik heb magnesium wel eens geprobeerd maar de hulpstoffen waren een probleem voor mij. Nu dit product zo zuiver is vind ik het zeker de moeite waard om te proberen.

 65. Je beschrijft dat het uiteindelijk uit de oceaan komt. Is de vervuiling van de oceaan terug te vinden in dit product?

 66. Je hebt gelijk; voedingssupplementen zijn essentieel, zeker in deze tijd waarin “voedsel” producenten er op gebrand zijn zo veel mogelijk geld te verdienen, met zo weinig mogelijk inhoud, ook als dat betekent “geaccepteerde” hoeveelheden vergif toe te dienen.

  Het is “bijna veilig” om te stellen dat iedereen een magnesium tekort heeft. Het is echter wel een goedje om voorzichtig mee te zijn, omdat het effect heeft op alle spieren en dus ook het hart. Een overdosis met de dood tot gevolg is dus mogelijk!!!

  Het is raadzaam om iemand te bezoeken die een Core of Asyra systeem heeft, om zo te testen wat de gewenste dosis is voor specifiek elke persoon apart. Daar kan namelijk precies getest worden hoe je op welk middel reageert en of het geen negatieve bij effecten heeft. In magnesium land zijn nogal wat verbindingen te verkrijgen zoals chloriet en citraat. Niet alles werkt voor iedereen hetzelfde.

  Daarmee kun je dus ook mogelijk kosten besparen omdat je van het ene merk citraat veel minder hoeft te nemen dan het andere merk chloriet bijvoorbeeld.

  Voorzichtig dus, en jarenlang hetzelfde middel gebruiken kan zijn effect verliezen, dus regelmatig meten is belangrijk, zodat je altijd op een verantwoorde manier de juiste dosis van het juiste middel neemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *