Review VAN DER PIGGE aloë Vera gezichtserum

Nu ik dit jaar de 49 aan hoop te tikken, merk ik dat de tand-des-tijd ook een loopje met mij is gaan nemen. Het hoort bij het leven en ik zal het dan ook niet tegenhouden met botox of andere plastische griezelige behandelingen. Soms denk ik wel eens: “ pppfffff……” als ik in de spiegel kijk en ja….eerlijk = eerlijk, dan vliegen er wel gedachten door mijn hoofd als “ kan ik mijn ogen niet laten liften?” Maar ik hoop, dat het niet zo erg nodig is om het daadwerkelijk uit te voeren. 

Ik gebruik 100% natuurlijke, meukvrije verzorgingsproducten. Ik ben daar sinds twee jaar ongeveer, volledig op overgestapt en mijn huid is er erg blij mee. Vooral mijn gelaat is zeer overgevoelig, neigt zeer snel naar droog, en rood. Er hoeft maar één verkeerd ingrediënt in een product te zitten en ik lijk al op een geëxplodeerd mijnlandschap. Ook natuurlijke producten kunnen dit effect hebben en ik ben daarom extra voorzichtig met wat ik op mijn gezicht smeer.
DSC_0556

GEZICHT-VERZORGING

Ik heb daarom een zeer kritisch bij elkaar geraapt assortiment aan gezichtsverzorging. Ik gebruik verschillende merken. Ik ben wat betreft merken niet erg honkvast. Tenzij ik werkelijk iets heb gevonden waar ik nooit meer vanaf wil wijken, maar over het algemeen genomen wil ik erg graag blijven variëren met verschillende gezichtscrèmes. Dit heb ik ooit eens gehoord van een natuur-schoonheidsspecialiste. Zij vertelde mij dat je je huid een beetje moest blijven “ uitdagen” door verschillende crémes te blijven gebruiken en niet jarenlang honkvast op één créme moet blijven steken. Ze lag mij uit dat onze huid een levend orgaan is en ook verandert met de jaren. Net als ik geloofde zij ook niet in specifieke crémes ( dag-nachtcriémes, anti-ging, crémes met wondermiddeltjes om rimpels te voorkomen ) maar dat je vooral naar je huid moest luisteren. Het vertelt namelijk vanzelf, of iets wat je erop smeert echt fijn is of niet.
Een van de vele pure en natuurlijke ingrediënten waar zij mee werkte was aloë Vera. Dit maakte ze zelf uit de planten. Zij zweerde daarop en ook ik heb nooit trammelant met producten op basis van aloë Vera. Wil je meer lezen over aloe Vera? KLIK DAN HIER
DSC_0562
Ik heb zelf ook twee aloë Vera planten. Deze gebruik ik zelf regelmatig voor bijvoorbeeld gezichtsmaskertjes. De gel die vrijkomt uit het blad is werkelijk medicinaal te noemen. Het werkt in elk geval perfect op mijn huid. Ik was daarom enorm benieuwd naar het gezicht-serum, wat ik onlangs kreeg toegestuurd van VAN DER PIGGE in Haarlem. Onlangs pas ontdekt, maar ze hebben er nu al meteen een super-fan bij en ik ben echt oprecht enorm gelukkig met hun producten. Ik hoop dat ik niet al te enthousiast overkom, maar ik kan er gewoon echt niets aan doen…..hun producten zijn hemels. Alles wat ik tot nu toe heb geprobeerd / getest/ gereviewd is door mij super-enthousiast ontvangen. Of nou ja, da’s niet helemaal waar, op één product na, de wolvet. Daar kreeg ik enorme uitslag van. Mijn huid kan hier vermoedelijk niet goed tegen.
Maar ik dwaal af, ik had het dus over de aloë Vera gezichtserum van VAN DER PIGGE. Ik ben het een aantal weken gaan gebruiken en het leverde verrassende resultaten op….

WAT IS EEN SERUM PRECIES?

Een serum is een huidverzorgingsproduct die je na je reiniging aanbrengt op je huid. Het serum breng je aan voordat je een crème aanbrengt. Het doel hiervan is dat de krachtige ingrediënten die een serum bevat nog dieper in de huid kunnen doordringen. Een serum klinkt een beetje bijzonder, en dat is het in mindere mate ook. Een serum betekent meestal dat iets één zelfde bestanddelen heeft als zeg even een “ gewone” créme, maar dan geconcentreerd. Je hebt er dan ook veel minder van nodig.
De samenstellingen van serums zijn vaak gezuiverd en daardoor behoorlijk licht. Dit geeft een zeer prettig gevoel bij het aanbrengen. De vloeibare texturen worden razendsnel opgenomen door de huid en laten geen laagjes achter op de huid 
De technologie waarmee serums worden samengesteld , maakt in de meeste gevallen een hogere concentraat aan actieve bestanddelen mogelijk die daardoor meer beschikbaar zijn dan in een gewone créme. Het geeft als ware een extra boost. Of een wat intensiever verzorging. Mensen met een extreem droge huid, een rijpere huid of een overgevoelige huid hebben veel profijt aan gezicht-serums. 

DSC_0554

VAN DER PIGGE ALOË VERA GEZICHTSSERUM

Dit serum van VAN DER PIGGE is gebaseerd op biologische pure aloë Vera, biologische Calendula olie , Cederhout en kamille. Het is in het bijzonder geschikt voor een vermoeide huid. De natuurlijke gel is werkzaam op celniveau en houdt de huid elastisch. De liposomen in de gel voegen celbeschermende antioxidanten en vochtcomponenten toe. Dit helpt bij verlies aan vitaliteit. Het serum bevat geen vet-componenten. Dit betekent dus dat het alleen een extra intensieve verzorging / boost geeft maar niet de algehele verzorging voor zijn rekening neemt, wat bijvoorbeeld een dagcréme wel doet. Het is dan ook het beste om nadat de gel is ingetrokken, een beetje van je dagcréme na te smeren. Doe dit echter nooit andersom ( dus eerst dagcréme en dan de gel) want een serum wordt dan niet opgenomen in de huid en smeer je voor jan-doedelzak 😉 Wat ook erg belangrijk is: reinig je huid grondig voordat je het serum inbrengt. Doe dit liefst met een reinigingsmelk en een lotion 
Het serum bestaat uit bovengenoemde basisgrondstoffen o.a uit bestanddelen uit aroma-oliën en extracten. Het serum komt in een fijn flesje van 50 ml met een pompje. Dit werkt erg hygiënisch en schoon, en ook gebruik je precies voldoende met één pompje. Het serum kost € 15,95. Het is geschikt voor ieder huidtype. Het kan ook verlichting bieden bij een geïrriteerde of beschadigde huid. Het is erg zacht voor de tere huid onder de ogen en geeft de oogopslag een frisse look. 
Zoals we van VAN DER PIGGE gewend zijn, bevat dit serum geen agressieve, irriterende, synthetische en / of chemische ingrediënten. Het is 100% puur en natuurlijk en voor het grootste gedeelte bestaan de ingrediënten uit biologische teelt.
DSC_0559

DE TEST

Ik was, zoals eerder gezegd, enorm benieuwd. Ik heb zelf zeer fijne resultaten met pure aloë Vera uit mijn plant, en ik was erg nieuwsgierig of dit serum éen zelfde effect zou geven. Ik heb het serum dagelijks zo’n drie weken gebruikt. Ik heb het zo langdurig gebruikt omdat ik wilde ontdekken wat het op korte maar ook lange termijn deed met mijn huid. Ik heb het serum iedere avond na het reinigen aangebracht, dit heel even laten intrekken en daarna nog een klein likje dagcréme aangebracht. Na deze drie weken heb ik een week lang het gebruik gestaakt om te bekijken of dit ook verschil maakte. 
IMG_5514
 
Ik merkte al direct na één keer gebruiken een verschil. Om te beginnen trekt de gel supersnel in, en geeft het een lekker zacht tintelend gevoel. De gel werkt lekker verkoelend. Gebruik maar één pompje, als je teveel gebruikt gaat je huid wat plakkerig aanvoelen en het is echt niet nodig om meer dan één pompje te gebruiken. Mijn huid was na één behandeling al merkbaar frisser en meer doorbloed. Mijn huid voelde fluweel-zacht aan en ik vond het algehele gevoel ook zeer prettig. Geen trekkerige toestanden. 
IMG_5541
 
De gel smeert razendsnel uit, en trekt echt heel vlug in, ik zeg zelfs onder je vingers. Mijn huid was na een week echt veel “ sprankelende” en oogde minder vermoeiend. Na drie weken heb ik het serum weggelaten in mijn dagelijkse gezichtsverzorging en mijn huid was direct zichtbaar minder “ fit”. De blauwe kringen onder mijn ogen werden ook meer zichtbaar. Na 7 dagen ben ik opnieuw begonnen met smeren en warempel: de blauwe kringen vervaagden weer na zo’n twee dagen….
Ik ben het serum nu weer dagelijks aan het gebruiken en mijn huid “ straalt” echt. Ik ben erg blij verrast. Het geeft geen irritaties, rode vlekken of andere ellende. Het ruikt overigens ook lekker. Niet te overheersend maar heel subtiel. EEN TOPPER! 
 

WAAR KAN IK HET KOPEN / BESTELLEN?

Je kunt dit serum kopen in de winkel in Haarlem. Deze winkel vind je aan de Gierstraat 3 in Haarlem. Je kunt ook via de webwinkel bestellen. KLIK HIER OM NAAR DE BESTELPAGINA TE GAAN. Je kunt het serum ook telefonisch bestellen en afhalen in de winkel. Bestel je on line, en je bestelt bijvoorbeeld meer producten mee tot € 50 euro, dan betaal je ook geen verzendkosten. Op de website vind je alle informatie. Wil je overigens meer weten over dit serum, of deskundig advies, dan kun je ook contact opnemen met VAN DER PIGGE. Er loopt deskundig personeel rond die hun diploma’s niet gratis bij een Big Mac hebben gekregen 😉 Ook ik vraag regelmatig advies aan deze mensen. Er lopen o.a gediplomeerde natuurgeneeskundige therapeuten rond. Hun adviezen zijn gratis en voor niets. Een mooie service! 
Notificatie: Ik kreeg dit serum gratis toegestuurd. Er zijn géén commerciële doeleinden mee gemoeid. Dit review is op geheel eigen initiatief geschreven. Er zijn geen enkele bronnen van inkomsten mee gemoeid, ook niet via kortingsacties. Dit review is 100% onafhankelijk geschreven. 
IMG_5544

SUPER KORTINGSACTIE!

Ik mag van VAN DER PIGGE van 18 Oktober tot 23 Oktober 2018 een korting aanbieden op dit serum van 20% Je betaalt dus geen € 15,95 maar € 12,76!!!!!

  • Zolang de voorraad strekt
  • Alleen geldig met de kortingscode ” serum2018″
  • Lukt het bestellen niet? Neem contact op met de klantenservioce van VAN DER PIGGE
 
 

2 Reacties op “Review VAN DER PIGGE aloë Vera gezichtserum

  1. Aloe vera is idd. heerlijk voor de huid.

    Monique, voor je leeftijd heb je nog een mooie huid hoor!

  2. Ik mis een kritische noot over de verpakking, zowel van die 50 ml produkt alsook van de transportverpakking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *