Review Van der Pigge duizendblad beengelei

Ik ben onlangs nogal ongelukkig gevallen. Ik heb een flinke smak gemaakt waarbij ik frontaal op mijn knieën terechtkwam. Vooral mijn linkerknie heeft het flink moeten verduren, en is zwaar gekneusd geraakt. Naast bont en blauw , en schaafwonden zijn de omliggende spieren en pezen ook flink uit zijn verband gerukt. Helaas is het een kwestie van tijd om te genezen en het kan volgens de huisarts ook nogal lang gaan duren. De pijn is te dragen, maar soms even “ too much”. Het is niet anders, ik zal de tijd uit moeten zitten. 

 

Er zijn duizenden middeltjes op de markt, om op mijn pijnlijke knietjes te smeren. Van zalven tegen het verergeren van bloeduitstortingen, tot spierbalsems. Ik heb besloten daar niet aan mee te doen en voorlopig op mijn lichaam te vertrouwen. Wat ik wel gewoon door ben blijven gebruiken is de beengelei van VAN DER PIGGE. Mijn kuiten ( de plekken onder de aangedane knieën) deden ook behoorlijk zeer en waren ook een beetje blauw geworden. Ook heb ik vrij veel last van stijfheid. Na een beetje bewegen verdwijnt dit gelukkig wel weer, maar het kan behoorlijk pijnlijk zijn.
De beengelei gebruikte ik voor mijn val al een poosje met heel veel tevredenheid. Ik sport veel, en daardoor kunnen mijn benen soms erg vermoeid raken. De beengelei werkt niet alleen ontspannend, het zorgt ook voor een verbeterde bloedsomloop. Nu dat mijn knieën zijn geblesseerd, is een goede bloedsomloop belangrijk. Dit voorkomt sowieso erg veel pijn. Een goede doorstroming zorgt tevens voor een versneld herstel. Daarom dacht ik meteen aan mijn beengelei om rondom de pijnlijke delen te smeren en de rest van mijn benen. Dit heeft tot nu toe enorm goed uitgepakt ! Ik was daar best van onder de indruk. En vond het een beetje jammer, dat dit minder bekend is. Ik heb daarom spontaan besloten om deze bijzondere beengelei te gaan reviewen. Deze beengelei ontving ik enkele maanden geleden gratis van VAN DER PIGGE om gewoon vrijblijvend uit te proberen. Er zijn dus géen commerciële doeleinden mee gemoeid en ook krijg ik niets betaald. Ook niet via kortingsacties.

WAT IS HET PRECIES?

De beengelei is gemaakt op basis van 100% puur en natuurlijk biologisch duizendblad extract. Het is een soort gel, dus geen olie of crème, wat minder prettig smeert op de benen. De gel heeft als groot voordeel dat het direct intrekt en je je kleding meteen weer aan kunt trekken, De beengelei is bedoeld voor een intensievere verzorging voor je onderdanen. Onze benen dragen ons iedere dag en brengen ons van A naar Z. Dit hebben we niet zo in de gaten, totdat je wat aan je benen gaat mankeren. Daar kan ik nu ook over meepraten.
De beengelei geeft een intense verzorging . Zijn je benen zwaar, vermoeid, en een beetje pijnlijk en stram, dan zorgt deze gel direct voor verlichting. De gel bevat biologische aroma-oliën. Deze zorgen er o.a voor dat deze diep in weefsels doordringen. Het maakt, dat deze gel ook zeer geschikt is voor de cosmetische verzorging van spataderen en ontsierde blauwe bloedvaten. Daarnaast zorgt de gel voor soepele aderen en heeft het een zeer gunstige werking op de bloedsomloop, wat ik echt gemerkt heb afgelopen dagen. De gels zorgt tevens voor sterkere vaatwanden.

WAT ZIT ERIN?

Naast de biologische duizendblad bevat deze beengelei, zoals we van VAN DER PIGGE gewend zijn, alleen pure en natuurlijke ingrediënten. VDP werkt volgens de normen van de keurmerk-instanties wat inhoudt dat alle ingrediënten 100% natuurlijk zijn en meest biologisch. Er is nogal eens wat verwarring over het ingrediënt ALCOHOL. Logisch, want dit staat nu niet bepaald bekend als natuurlijk en gezond. De reden waarom VDP het wel in hun ingrediënten lijsten als “ alcohol” vermelden is wettelijk bepaald. De wet schrijft voor dat ieder onderdeel van een grondstof vermeld moet worden. De alcohol die VDP gebruikt is gemaakt van kruidenextracten, dus gewoon 100%  natuurlijk. Wat zit er nog meer in deze beengelei?
– Latchenkiefer olie
– Cypres
– Eikenbast
– Hamamelis
– Katanjeblad
– Macadamia olie
– Kokosolie
De beengelei kun je het beste meerdere keren per dag gebruiken voor een optimale werking. Afhankelijk van de behoeften. Heb je bijvoorbeeld best veel last van vermoeide en zware benen, dan is drie x per dag zachtjes incasseren wel aan te raden. Je kunt de gelei ook preventief gebruiken. Dat deed ik voor mijn val al, en daar ga ik nu dus gewoon mee door. Mijn kuit onder de meest aangedane knie is in enkele dagen extreem geslonken in dikte en voelt heel erg soepel.
De fles hou je na opening 12 maanden goed. Een fles bevat 150 ml en kost € 15,50.

HOE RUIKT EN SMEERT HET?

Het ruikt echt ontzettend lekker. Daar was ik meteen al erg van gecharmeerd. Het ruikt kruidig en fris. Omdat het een gelei betreft smeert het fris uit en voelt het heerlijk verkoelend. Het trekt direct in. Je kunt dus meteen na het smeren je broek aantrekken. Ik wacht echter altijd heel even, zodat de gelei goed in kan trekken. Door het licht in te masseren voel je het echt zeer goed intrekken. Het geeft echt een onwijs lekker gevoel. Ik neem ook altijd meteen mijn voeten mee 😉 Die voelen super soepel.

WAAR KAN IK HET KOPEN / BESTELLEN?

Je kunt de beengelei kopen in de beroemde winkel in Haarlem. Die zit gevestigd aan de Gierstraat 3. Woon je niet in de buurt, dan kun je alles via de webwinkel bestellen. KLIK HIER om direct naar de bestelpagina te gaan.

KORTINGSACTIE!!!!!!

Van maandag 28 Januari 2019 tot 1 Februari 2019 ontvang je 20% korting op de beengelei!

  • Zolang de voorraad strekt
  • Allen geldig met de kortingscode ” Fittebenen”
  • Alleen geldig in de webwinkel van VAN DER PIGGE
  • Woon je in de buurt van de winkel in Haarlem? Dan kun je de gelei ook met de korting on line bestellen en afhalen in de winkel.
  • Lukt het bestellen niet? Heb je vragen? Neem dan contact op met VAN DER PIGGE.

KLIK HIER OM DIRECT TE BESTELLEN

3 Reacties op “Review Van der Pigge duizendblad beengelei

    • als iets niet bij je werkt, neem dan even contact op met de klantenservice van VDP, of probeer hert opnieuw. Het werkt gewoon, want de bestellingen stromen binnen 😉 Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *