Review Van der Pigge repair olie

Laatst had ik een zeer geïrriteerde huid op mijn hiel. Pijnlijk, rood, kortom, zwaar irritant, zeker in mijn schoen gestoken. Ik sprak bij toeval Pamela van VAN DER PIGGE en zij vertelde mij dat de “ repair olie” mogelijk verlichting kon bieden. Ze stuurde mij direct een flesje toe. Ik ben er direct mee aan de slag gegaan, en het resultaat was verbluffend.

Na een dag gebruik was de huid zo goed als hersteld. Wauw. Daar wil ik het mijne van weten. Een review.

 

WAT IS HET?

De repair olie van VAN DER PIGGE is aanvankelijk ontwikkeld geweest voor verzorging na piercings / gaatjes in de oren. De olie zorgt ervoor dat de beschadigingen aan de huid zeer snel herstellen. Maar later bleek uit vele ervaringen, dat deze olie gewoonweg overal goed voor lijkt. Het herstelt en verzorgt niet alleen piercings , maar ook andere geïrriteerde huid. Denk aan uitslag, droge huid, gebarsten huid, en andere huidproblemen, die behoorlijk pijnlijk kunnen zijn. De olie is bijvoorbeeld ook zeer geschikt voor kloofjes in de vingers.  De olie is 100% natuurlijk en puur. Door de bijzondere bestanddelen wordt de huid gestimuleerd op het herstellenen geeft het directe verzorging bij een geprikkelde huid. Daarnaast zorgt het voor een goede flora van de huid.
De olie is 100% biologisch, en bevat bestanddelen uit aroma-oliën. Het bevat o.a:
– tarwekiem olie
– theeboom olie
– geranium olie
– zonnebloem olie
– vitamine E
De olie wordt gedoseerd d.m.v een pipet. Dit is echt heel fijn in gebruik. Het zorgt er ook voor, dat je niet teveel in 1 x gebruikt, want het is de bedoeling dat je een zeer dun laagje op je huid aanbrengt. Een druppel olie is daarom voldoende voor een smeerbeurt. De olie is zuinig in gebruik, en eigenlijk hoort dit gewoon in iedere meukvrje EHBO kast te staan. Een flesje ( overigens van glas) bevat 10 ml en kost € 9,95.

WAAR VOOR TE GEBRUIKEN?

De olie bleek dus niet alleen geschikt voor naverzorging na het zetten van piercings, maar ook nog voor veel meer doeleinden:
– Kloofjes in de vingers
– Rode, schrale huid
– Zeer droge huid
– Gebarsten huid
– Voor de rode randjes onder de neus bij verkoudheid
– Voor droge huid tussen de vingers en tenen
– Huiduitslag
– Schuurplekken op de huid

MIJN TEST

Zoals geschreven had ik vrij veel last van mijn hiel. Dit kwam opeens opzetten “ als kakken” , waarschijnlijk is de huid rondom mijn hiel door droogheid wat geïrriteerd geraakt. Ik heb daar wel eens vaker last van, als ik vergeet mijn voeten goed in te smeren…Vooral in mijn schoen gestoken kan dit echt vreselijk pijnlijk zijn bij het lopen. Ik heb meteen nadat ik de olie in ontvangst had genomen, de hiel ingesmeerd met een druppel olie. Mijn huid werd meteen blij, want het werd heel erg zacht. Later op de dag nog een keer een druppel olie ingemasseerd. Dat leek wonderen te doen, want de pijn en irritatie verdween. Ik heb nu nog een beetje last van lichte roodheid, maar verder is de pijn verdwenen en kan ik weer normaal in mijn schoen komen. Ik ben echt heel blij verrast met het resultaat. Alweer een topper uit de VAN DER PIGGE collectie……

Waar kan ik het kopen?

Van der Pigge zit al sinds 1849 gevestigd aan de Gierstraat 3 in Haarlem. De winkel is in Haarlem een begrip. Je kunt daar alle producten kopen, ook deze repair olie, maar je kunt het ook via de webwinkel bestellen. KLIK HIER om naar de bestelpagina te gaan.

 

MEGA KORTINGSACTIE!

Van donderdag 6 December tot maandag 10 December 2018 krijg je op deze repair olie maar liefst 20% korting! Je betaalt dus geen € 9,95 maar € 7,96!!!!!!

  • Zolang de voorraad strekt
  • Alleen geldig met de kortingscode ” Olie2018″
  • De korting is niet geldig in de winkel. Wel kun je via internet een bestelling plaatsen met de korting en deze ophalen in de winkel
  • Lukt het bestellen niet of heb je vragen? Bij van der Pigge loopt deskundig personeel rond. Je kunt je vragen via de website stellen.

KLIK HIER OM DIRECT TE BESTELLEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *