Schattig cadeausetje van INIKA, met mascara en eyeliner! Ik heb het getest!

Qua make up ben ik nooit zo’n “ mode-popje” geweest. Het trok mij nooit, en ook kon ik er maar slecht tegen. Toch vind ik een mooie, subtiele make up erg mooi, en nu dat ik wat ouder ben, zijn bepaalde dingen storend geworden. Dit kun je dan perfect verdoezelen met de juiste make up. Sinds dat ik de 100% natuurlijke en biologische make up heb ontdekt gebruik ik make up. Nog steeds niet te dol maar ik vind het erg leuk om mij met zeer weinig make up “ op te pimpen”. Want dat verschil zie je.

Wat bij mij altijd een probleem was en is gebleven is mascara. Dat pikken mijn ogen gewoonweg niet. Ik krijg geïrriteerde ogen, ga tranen , mijn ogen beginnen te jeuken, en binnen de kortste keren lijk ik op een soort Droopy die net een heftige regenbui op zich heeft gehad. Totdat ik dus de natuurlijke en biologische make up ontdekte. En mascara vond, waar mijn ogen genoegen mee namen ???? Voor mij het EUREKA moment, want ik vind mascara echt heel mooi. Maar kon het nooit dragen. Tot ik dus de mascara van INIKA tegenkwam…..

100% NATUURLIJK

Tussen 100% natuurlijk en 100% natuurlijk zitten erg grote verschillen, niet alleen in ons voedsel, maar ook op gebied van natuurlijke cosmetica. Er zijn maar weinig fabrikanten die volledig 100% puur en natuurlijk zijn. Laat staan 100% biologisch. Als we naar het hoogst haalbare kijken, zou de cosmetica 100% puur, biologisch, zuiver en vrij van dierlijke ingrediënten moeten zijn, maar eigenlijk komt dit dus zelden voor omdat veel verzorgingsproducten en make-up bepaalde ingrediënten nodig heeft om iets verkoopbaar te maken ( ook wettelijk gezien) Kiest een fabrikant dus voor de moeilijkste weg, dan kiest deze voor 100% zuiver, puur, natuurlijk, en biologisch. Dit is naast onwijs moeilijk ook een risico in een wereld vol make up. Toch zijn er enkele fabrikanten die dit aandurven en het ook daadwerkelijk lukt om door te breken. Zo’n merk is INIKA.

WAT IS INIKA?

INIKA is in 2006 ontstaan en is sindsdien op de markt gezet als een zeer vertouwelijk biologisch en vegan make-up merk. Een pionier in biologische make-up
met gezonde ingredienten die goed zijn voor mens en dier. Kwaliteit is het belangrijkste. Alle ingredienten zijn etisch verantwoord, natuurlijk en vervaardigd van botanicals en mineralen.
INIKA is een australisch merk, met AWARD winnende producten, geliefd door vrouwen van over de gehele wereld.De producten van Inika zijn gecertifieerd biologisch, 100% natuurlijk, op basis van mineralen, vegan, cruelty free en gifvrij!. De filosofie van Inika is
dat zij uitsluitend de meest prachtige, gezonde, high end make-up producten willen creeren voor een natuurlijke uitstraling. Beauty komt voort uit gezondheid, vindt INIKA.
“Mooi zijn is meer dan alleen maar hoe je eruit ziet. Het is holistisch, van de voeding die jij consumeert tot de zuurstof die jij in ademt” . INIKA omschrijft het als volgt:
“Met INIKA, kun jij met veel zelfvertrouwen de dag beginnen, jezelf blijven, op je best zijn zonder enige compromis te moeten stellen.
De boodschap mag duidelijk zijn, de belofte van Inika is simpel.  Het gehele assortiment van Inika is gezond en veilig. Mooi is gezond! “
Klinkt goed en veelbelovend. Hoe zit het met de ingrediënten?  Voor zover ik kan zien, zien deze er prima uit. Ze bevatten:
 • Geen petro chemicalien, syntetische substanties of minerale olien
 • Geen dierlijke ingredienten en geheel veganistisch
 • Geen talk of bleek oxychloride
 • Geen parabenen
 • Geen syntetische geuren en kleuren
 • Geen gluten of lactose
 • Geen polyethyene glycol (PEG)
 • Geen polysorbate 20
 • Geen sulfaten (SLS, Sodium Coco Sulfate, Ammonium Lauryl Sulphate
 
INIKA beweert 100% veganistisch te zijn. Dat is zeker voor de groter groeiende groep veganisten een fijne bijkomstigheid. Veel natuurlijke en biologische merken werken bijvoorbeeld wel met bijenwas.

INIKA FLUTTER EYES MAKE UP CADEAU SET

Onlangs kreeg ik van www.biocareonline.nl een super-schattig tasje thuisgestuurd. Daarin vinden we een long lash mascara en een liquid eyeliner, beiden van INIKA. De mascara kon ik. Daar heb ik eerder over geschreven ????  KLIK HIER om naar mijn review te gaan. Daarin kun je lezen dat deze mascara MIJN TOPPER is geworden en nog steeds ben ik er zo enorm gelukkig mee! Deze mascara is veganistisch, en geeft mijn wimpers een enorm mooie krul. Dus toen ik deze mascara in het tasje tegenkwam werd ik erg blij! Daar kan ik niet anders dan enthousiast over zijn. Leuk weetje is trouwens, dat deze mascara in 2018 de GLAMOUR AWARD heeft gewonnen, voor beste product op gebied van natuurlijke make up.
 Er zat ook een eyeliner bij. En dat is voor mij nieuw. Ik gebruik oogpotlood, en ik heb nog nooit eerder een vloeibare eyeliner gebruikt. Ik vind die prachtige strepen op het ooglid echter wel altijd onwijs mooi, maar ik zag mezelf er nu niet zo snel mee stuntelen. Bovendien kan ik echt niet goed tegen vloeibare make up. Ik herinner mij nog goed dat ik ooit een vloeibare foundation op mijn gezicht smeerde en mijn gezicht een half uur later leek op een geëxplodeerd slagveld. Ook latere andere merken foundation lukten bij mij nooit. En werd vloeibare make up voor mij sowieso een “ no go”. Ik heb wel eens met zo’n vloeibare eyeliner in mijn handen gestaan. Maar ik durfde het niet aan. Toch blijf ik het mooi vinden, zo’n streepje eyeliner, het maakt je oogopslag zo krachtig en sprekend.
Goed, terug naar de eyeliner in dit leuke toilettasje. Ik heb opeens de kans om het te gaan uitproberen. Ik heb mijn moed bij elkaar verzameld en ben gaan stuntelen…..????
Want met deze van INIKA durfde ik dit aan. Ook deze eyeliner bevat namelijk 100% natuurlijke, biologische ingrediënten en is veganistisch. Het bevat zeer hoogwaardige minerale pigmenten. Daardoor vlekt het niet en blijft het de hele dag goed zitten. Het bevat verder gecertificeerde biologische Aloê Vera en zwarte theebladeren-extract. Dit zijn twee ingrediënten waar mijn huid erg goed op reageert. Het bevat geen snel drogende alcoholen.
Het flesje is zo ontwikkeld, dat je het makkelijk kunt vasthouden tijdens het aanbrengen. Het heeft een ergonische houvast, waardoor het zeer fijn in je hand ligt. Je moet het flesje goed en flink schudden voor gebruik.En laat de eyeliner 15 seconden drogen op het ooglid.
Ik ben eerst even op you tube gaan kijken hoe je nu zo’n streep aanbrengt. Want …ik ben geen visagiste en heb daar ook geen talenten voor. Daar ontdekte ik “ de wing” ???? Het streepje naar boven richting de slapen, wat je ogen “ opliften”. Dat gaat mij voor de eerste keer nog iets te ver, maar dit ga ik komende tijd zeker even oefenen. Voor dit review beperk ik mij tot het eerste lijntje.
Volgens de uitleg van het you tube filmpje moet je zorgen dat je hand / arm stabiel is, bijvoorbeeld je elleboog op tafel zetten. De streep zet je op je wimperrand, net boven de wimper zelf. Omdat bijna niemand het lukt om één streep te trekken kun je het beste in stukjes de streep aanbrengen. Zo ben ik ook begonnen…..
Nou…voor de eerste keer niet verkeerd! Mijn ooglid bibberde wel enorm, zonder dat ik hierover controle had, ik moet echt nog leren om mijn ooglid te ontspannen. Maar mijn allereerste streep vind ik niet onaardig!

DE CADEAUSET

Goed, terug naar het schattige tasje waarin de long last mascara en eyeliner in zitten. Dat tasje is werkelijk TE SCHATTIG. Het is niet zomaar een tasje, nee, het is een duurzaam tasje wat is gemaakt van hennep. Alles bij inika is 100% natuurlijk, dus ook hun cadeauverpakkingen.
Het tasje heeft een goudkleurig ritje met een trek label, zodat je niet hoeft te pulken. Dit tasje is een limited edition. Dus best uniek. Het wordt echt geleverd als cadeautje. De mascara en eyeliner zitten verpakt in een luxe papiertje ( ook meukvrij uiteraard) zodat de krijger echt een cadeaugevoel krijgt.
Het tasje kun je bovendien gebruiken als DUTCH ( een avond tasje) Het is prachtig gevoerd van binnen. Dit tasje heeft een waarde van € 49 euro. Maar de verkoopprijs is € 30 euro. Dat is dus een voordeel van maar liefst  € 19 euro. Hoe leuk is dit om te geven? Of om te krijgen? Onder de kerstboom? Of jezelf mee te verwennen? Ik vind het echt zo leuk!!!!!!!!  ???? Beetje verliefd op dat tasje geworden! Zeker als je net als ik de make up altijd moet uitproberen is dit een zeer voordelige kans., Ik kan werkelijk geen nadelen vinden. De eyeliner vind ik ook een echte hit! Kijk mij eens stoer zijn met een gaaf streepje op mijn wimper rand!

Waar kan ik bestellen?

Deze cadeau sets zijn zeer exclusief en daarom nauwelijks in winkels verkrijgbaar. www.biocareonline.nl verkoopt het als één van de weinigen. KLIK HIER OM NAAR DE BESTELPAGINA TE GAAN 

SUPER KORTINGSACTIE! 

Het lieve cadeau setje is al erg voordelig, maar….ik mag het nog voordeliger maken door er nog eens een korting van 20% bovenop te knallen!!!!!!! Je betaalt dus geen € 30 euro, maar € 24 euro! Ja …. je leest het goed, dat is gewoon even een korting van € 25 euro!!!!!!

 • Zolang de voorraad strekt. Vanwege de verwachte storm adviseer ik je niet te lang te wachten met bestellen om teleurstellingen te voorkomen
 • Alleen geldig met de kortingscode ” kerst”
 • Kortingsactie is geldig van 12 tot 17 november 2018
 • Lukt het bestellen niet? Neem dan even contact op met de klantenservice van biocare on line

KLIK HIER OM DIRECT TE BESTELLEN

 

2 Reacties op “Schattig cadeausetje van INIKA, met mascara en eyeliner! Ik heb het getest!

 1. Hallo Monique

  Heb het setje gisteren besteld, vandaag binnen gekomen.
  Was een leuke prijs voor deze producten.
  Inika is een heel mooi merk, heb eerder van hen besteld, en ben zeer tevreden er over.
  Is niet goedkoop , maar is het wel waard .
  Bedankt voor delen van deze actie.

  met vriendelijke groet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *