SUIT MATTERS behandeling bij natuur-beautysalon COSMIC BEAUTY….mijn ervaring!

Ik heb een druk leven. Daar mopper ik niet over, integendeel. Het werk wat ik doe is namelijk mijn passie, mijn hart en ziel, mijn leven. Iedere dag is weer een feestje om te mogen meemaken, zo sta ik in het leven. En natuurlijk is het niet altijd jonkie-doedel. Maar sterk blijven is mijn motto. Dit heb ik ook op mijn pols laten tatoeëren. “ STAY STRONG”.

Nu is dat sterk blijven niet altijd gemakkelijk, zeker niet in mijn werk. De boog staat in mijn werk eigenlijk altijd 24 uur gespannen, mijn hoofd staat altijd “ aan”. Rust kan ik maar moeilijk vinden, hoe hard ik ook probeer of mijn best doe om wat “ me-time” te pakken. Ontspannen kan ik maar moeilijk, ik vind het enorm lastig. Gelukkig heb ik een paar manieren gevonden om te ontspannen maar in een echte relax-modus? 😕 Eerlijk? Nee….dat lukt me niet. Een té vol hoofd, een té vol programma, teveel om mij heen om los te laten , al is het maar voor eventjes.
Daarom was ik onlangs méér dan onder de indruk van mijn bezoek aan natuur-beautysalon COSMIC BEAUTY.  ( KLIK HIER ) Aanvankelijk ging ik, om te ervaren hoe een 100% meukvrije schoonheidsbehandeling in zijn werk gaat en wat de verschillen t.o.v een gangbare beautysalon zijn. Naast dat ik ervoer dat het echt even andere koek was, ervoer ik nog iets opmerkelijks. Ik kwam in een relax-modus. Iets wat nog geen enkele andere specialiste is gelukt. Ik kwam in een 100% volledige ontspanning bij Nancy. Geen idee wat ze doet, wat ze heeft, hoe ze het doet, maar het lukt haar wel om mij volledig in ontspanning te krijgen, mijn hoofd even leeg te maken en in te gaan op wat ik voelde.
Dit was absoluut een nieuwe ervaring voor mij en deze houden we er dan ook in. Ik heb het grote geluk dat Nancy met haar salon niet ver bij mij uit de buurt zit, in Berkel en Rodenrijs, wat palbij Rotterdam ligt. Naast dat Nancy bizarre schoonheidsbehandelingen geeft, is ze ook een pedicure. En ook deze behandelingen ( laten we eerlijk zijn, toch vaak best pijnlijke en on-aangename) weet ze om te buigen naar iets ontspannends. Dus ja. Ik ben méér dan onder de indruk van haar kunde, haar skils en de manier waarop zij haar salon “ durft” te runnen. Werken met 100% meukvrije, natuurlijke, pure producten is nu niet iets wat je in beautysalons tegenkomt, al helemaal niet werken met 100% milieuvriendelijke materialen. Nancy werkt zelfs met bamboe wattenstaafjes. In haar salon vind je dan ook nauwelijks tot geen plastic meuk. I like this 😀 Voor mij alleen al meer dan genoeg redenen om in haar salon binnen te stappen in plaats van andere.
En weet je wat het mooiste is? Nancy heeft sinds kort de producten van SUIT MATTERS in haar salon opgenomen en ze heeft een heerlijk “ onderhoudsbehandeling” ontwikkeld met alleen het gebruik van deze producten. Waarom vind ik dit mooi? Wel, om daar achter te komen stuur ik je graag door naar mijn artikel over SUIT MATTERS. Je begrijpt dan meteen waarom ik mijn merk in huidverzorging helemaal heb gevonden. Toen ik wist van haar exclusieve SUIT behandeling kon een tweede afspraak niet uitblijven. Ik MOEST deze behandeling ervaren! En…..bovendien kon ik best wel weer wat ontspanning gebruiken. Zou het dit keer opnieuw lukken om in volledige ontspanning te gaan? En wat houdt zo’n SUIT behandeling in?

DE SUIT MATTERS TREATMENT

Het voelde een klein beetje als thuiskomen, toen ik de salon van Nancy binnen stapte. Alles vertrouwd. Ook de ontvangst van Nancy was weer heerlijk. Alles wordt je direct uit handen genomen, om je comfortabel te maken. Haar “ stoel” lijkt meer op een zacht bed waar je nooit meer uit wilt stappen. De stoel wordt volledig naar jouw lichaam gezet, je knieën in de juiste positie waardoor je rug ook volledig ontspant. Er wordt een zeer ontspannend muziekje opgezet. LET THE FUN BEGIN!😄
Wat houdt deze behandeling in?
– gezichtwassing  en reiniging met decolleté  
– intensieve reiniging, van poriën / gerstekorrels
– ontharing met suikerhars van wenkbrauwen en bovenlip
– lichte scrub
– Quik-fix voet-behandeling + eventueel nagels lakken met 100% meukvrije nagellak ( flesje moet je aankopen, Nancy werkt strikt hygiënisch )
– diepe detox reinigend gezicht en decolleté masker
– rug / nek massage , diepe intense spier- massage
– mooie make up van INIKA 
De behandeling dit anderhalf uur. Je kunt wat extra’s bij boeken zoals een extra boost masker. Dit kun je door Nancy laten opbrengen, maar je kunt het masker ook mee naar huis nemen. Dit kost € 5 euro extra. Je krijgt een fijne APK ( zoals ik het noem .. ) voor je voeten. Deze behandeling ziet er voor iedereen anders uit, omdat iedereen weer andere probleem-zones en behoeften heeft.
Mijn voeten waren bijvoorbeeld wel toe aan wat extra aandacht voor mijn nagels. Nancy heeft deze “ gefreesd” zoals ze dit schijnbaar noemen, en mijn overtollig eelt weg gesneden ( voelde ik niets van ) Ze heeft ook mijn nagels gelakt met NAILBERRY nagellak. Dit is meest meukvrij, voor zover nagellak meukvrij geproduceerd kan worden. De kleur mag je uiteraard zelf uitzoeken. Nancy verkoopt de flesjes los, en als je een flesje koopt, lakt Nancy ook je nagels. Dit doet ze zeer zorgvuldig. De nagels worden eerst met een meukvrije coating voorbehandeld, daarna gelakt, en daarna afgewerkt met een speciale olie om de nagels en riemen zo mooi mogelijk te laten “ shinen”. 😎 Ik heb normaal gesproken altijd rode nagellak ( Little Odine ) op mijn teen-nagels, ik liet Nancy het kleurtje uitkiezen. Dat pakte leuk uit!
De rug-massage was wel even intens. Mijn nek en schouders zitten vrijwel altijd vast. Dikke kabels en knopen, ik heb er een beetje mee leren leven. En smeer alles in met mijn HULPTROEP zodra de pijn weer niet te harden is. Nancy smeerde mijn rug in met een heerlijk geurende meukvrije pure massage olie. Iets met eucalyptus, hhhmmm, één van mijn favoriete geuren uit de natuur. Daarna begon ze mijn rug flink te kneden. Onderwijl vertelde ze over de afbraak en opbouw van het spierweefsel. En wat ze weg aan het kneden was, om af te voeren. Na de pittige kneed-partij ( het zat flink vast) kreeg ik van Nancy een glas water. Daar had ik best behoefte aan na de massage. Alles voelde heerlijk, los, ontspannen.
Verder met het gezicht. Ik kreeg o.a het TALASSO masker opgebracht. Ik was niet bang, want ik gebruik dit masker thuis ook, en alhoewel mijn huid er aanvankelijk rood en vlekkerig uit komt, trekt dit na 10 minuren weg. Het is dus geen irritatie, maar een teken dat het masker iets doet.
Ik kreeg nog een goede tip. Door het poeder niet met water maar met het gezichts-serum  van SUIT te vermengen verkrijg je een zeer intensief masker. Deze ga ik thuis voortaan ook uitvoeren! Mijn gezicht was behoorlijk ZWART 😁😁 Maar geen zorg, Nancy verwijdert dit zorgvuldig.
Tijdens het intrekken van dit masker, werkt Nancy door aan je voeten. En brengt ze je via een voetmassage in de complete relax-modus. En ja hoor,….ook deze keer flikte ze het weer! Monique in de complete relax modus……🤤🤤 Wat een fijn gevoel. Iets wat ik echt moet koesteren while it happens!
Na het hele programma door te zijn gelopen , werd ik prachtige en subtiel opgemaakt met mijn vertrouwde INIKA merk make up. Ik vertrouw hier volledig op, geen angst om nog dagen lang met een gehavende huid rond te meten lopen. Het eindresultaat was een compleet ontspannen Monique, met een heerlijk aanvoelende huid, heerlijke “ verlichte” voeten en een volledig losse schouder en nek-partij. Dit is wat je noemt echt een opknap-beurt.
Er zijn ook unieke meukvrije boost-maskers bij Nancy verkrijgbaar. Deze ga ik ook nog zelf testen. Als je wilt, kun je voor € 5 euro extra dit masker ( éénmalig gebruik ) bij kopen, en als je wenst kan Nancy dit als extra booster in je behandeling verwerken, maar je kunt het masker ook gewoon mee naar huis nemen. Dit heb ik gedaan, omdat ik mijn huid al voldoende voelde tintelen 😉 Er zijn verschillende boost-maskers, uiteraard 100% meukvrij en voor ieder huidtype of probleem-huid is er een masker.

EINDOORDEEL:

Opnieuw verliet ik rossig en in een heerlijke ontspannen roes de salon. Dit was dus geen toevalstreffer of een één-dagsvliegje, deze salon is echt uniek te noemen. Niet alleen vanwege de meukvrije aanpak, maar ook om de daadwerkelijke resultaten. Ik zie deze SUIT MATTERS treatment als een pure oplader, een boost, een “ me-time-moment” waarin je anderhalf uur even de tijd compleet vergeet ( die vloog om ) en je in een heerlijke relax-bubbel komt te zitten. Of je nu wilt of niet. Of je nu de allergrootste stress-kip bent of niet. Nancy heeft iets “ dwingends” waardoor je je gewoonweg moet overgeven aan haar handen. Ik vind dit indrukwekkend. Omdat niemand dit eerder bij mij voor elkaar kreeg. De volgende dag waren de sporen nog duidelijk. Ik had veel lekkerder geslapen, stond fit op, en mijn huid zag er nog steeds uit om door een ringetje te halen. Vooral mijn voeten en teen-nagels zijn er vreselijk door opgeknapt. Er zijn gewoonweg dingen die je zelf niet kunt. Daar zijn deze speciale pedicure-behandelingen er eentje van. Mijn voeten voelden echt verlichtend, heel rare ervaring voor mij. Mijn voeten zijn namelijk altijd wel pijnlijk. Van likdoorns tot pijnlijke drukplekken, van winter-voeten tot gort-droge huid. Voor mijn voeten was dit dus echt een feestje al deed het af en toe flink pijn . Wat ik zo leuk vind aan Nancy, is dat ze je tussendoor erg nuttige en bruikbare tips geeft. Ze bekijkt je klacht en adviseert. Geen bijkomende kosten, gewoon gratis goede en vooral zeer nuttige tips. Zo ontdekte ik eerder dankzij haar tip, dat de oog-créme van SUIT ook perfect is om te gebruiken op je lippen. Deze tip levert mij tot nu toe goed gehydrateerde lippen op, die erg mooi doorbloed zijn. Een gouden tip dus, net als de tip om het serum door het masker-poeder te vermengen in plaats van water. Ik vind dat echt geweldig, deze bruikbare tips waar je als klant echt wat aan hebt en wat mee kunt. Wat ik ook kan waarderen is haar strikte hygiëne . Zo gebruikt ze geen aangebroken flesje nagellak voor jouw nagels om zo eventuele schimmel-infecties te voorkomen. Ze werkt heel steriel, met pure alcoholen die zijn gemaakt op basis van graan. Als je toch erg graag gelakte teen / vingernagels wenst, kun je je flesje nagellak ( Nailberry ) aankopen en zal Nancy gratis je nagels lakken op een zeer effectieve verzorgende manier. Je neemt je eigen gebruikte flesje dus lekker mee naar huis. Een flesje is niet goedkoop, maar wel zo-goed-als meukvrij. ( flesje kost € 19,95 )
Zijn er nadelen? Ik heb echt goed opgelet, met een zeer kritisch oog Nancy in haar handelingen gevolgd, maar eerlijk…nergens laat zij een steek vallen, laat niets aan het toeval over en zorgt er optimaal forma voor dat jij als klant de koningin  van je eigen gereserveerde feest bent. Ze laat je ook niet aan je lot over. Geen eenzame minuten terwijl je masker of iets anders intrekt. Ze benut je gekochte tijd met iedere minuut, ze masseert onderwijl iets moet intrekken, of gaat verder aan je voeten. Waar voor je geld? ABSOLUUT. 

WAT KOST DIT?

Deze behandeling is zeer exclusief, Nancy heeft ALS ENIGE beautysalon deze unieke behandeling in haar aanbod. Het is niet alleen zeer exclusief vanwege SUIT MATTERS, maar ook de milieuvriendelijke en meukvrije manier waarop deze behandeling wordt uitgevoerd. De behandeling, die 90 minuten duurt, kost € 65 euro. WHAAAT? 😮 Ja, je leest het goed, dit alles kost je maar € 65 euro. Dit is echt mega goedkoop te noemen. Maar let op: deze unieke behandeling is alleen geldig in SEPTEMBER EN OKTOBER 2019. 
In deze maanden kun je tevens de SUIT MATTERS producten inkopen met 20% korting! Dus als je na deze behandeling nét zo enthousiast bent geworden over SUIT MATTERS kun je bij Nancy meteen erg voordelig je eerste producten inkopen. Uiteraard met deskundig advies van Nancy.
Na Oktober is deze behandeling ook te boeken, alleen met minder extra’s en 60 minuten durend. KLIK HIER voor meer info. Je zou dus gek zijn om niet te boeken!

WAAR IS COSMIC BEAUTY GEVESTIGD?

Cosmic Beauty is gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Dit kan voor velen een brug te ver zijn, maar je kunt het ook anders zien. Als een verwen-moment voor jezelf, wat je jezelf kunt gunnen. Boek het bijvoorbeeld  samen met je beste vriendin, je familieleden en/ of kennissen, maak er een superleuk uitje van. Berkel en Rodenrijs is een ontzettend leuk dorpje waar je erg leuke winkels vindt. Je vermaakt je daar opperbest. Maak er gewoon eens een VERDIEND uitje van. Want de beloning is echt overweldigend, geloof mij!
Wil je direct boeken? KLIK DAN HIER of maak een telefonische boeking via  06-12029344 of 010-511 1192

Een reactie op “SUIT MATTERS behandeling bij natuur-beautysalon COSMIC BEAUTY….mijn ervaring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *