SUPER STUNT BOEKEN ACTIE!!!!!!!

Ik kan nog altijd vol trots door mijn twee bestsellers bladeren. Ik spreek ze regelmatig aan om weer eens een lekker recept eruit te gaan maken. Het zijn twee onmisbare boeken geworden in de Meukvrije keuken. Ik ben er ect mega trots op, zeker ook gezien het werk wat erachter zit. Wat was dat een groot avontuur, en wat heb ik daar, ondanks dat het ontzettend zwaar was, van elke seconde genoten. 

In mijn artikel over het basiskookboek kun je alles lezen over mijn boek en kun je een filmpje bekijken om een indruk te krijgen van het werk voorafgaand. 

Mijn allergrootste trots is denk ik toch wel NATUURLIJK LEKKER BAKKEN. Dat betekende min of meer mijn doorbraak op gebied van boeken. In dit artikel kun je alles lezen over dit unieke, bijzondere boek. 

WAANZINNIGE STUNT KORTINGSACTIE

Alhoewel velen de boeken al in huis hebben, zijn er nog heel veel mensen, die deze nog niet in hun kast hebben staan. Daarom heb ik mijn best gedaan, om een duizelingwekkende kortingsactie op touw te zetten, die je gewoonweg niet kunt weigeren. 

Je kunt tot 29 Maart 2019 mijn twee boeken bestellen voor….20 euro!!!!! Ja, knipper maar even met je ogen, het staat er echt: 20 euro! Normaal betaal je voor de twee boeken 55 euro, dus je ontvangt een fikse korting van maar liefst 35 euro! Dat is anderhalve boek GRATIS! 

Zolang de voorraad strekt. 

Ik heb ervoor gezorgd dat je de boeken bij www.puurmieke.nl kunt bestellen voor deze bijna-weggeef-prijs. Dit is super handig, omdat je dan meteen vele benodigdheden mee kunt bestellen. In mijn boeken maak ik bijvoorbeeld veel gebruik van:

– greensweet-stevia

– diverse glutenvrije meelsoorten

– kokosolie

– noten, zaden en pitten

– havermout

– cacaopoeder

– wijnsteen bakpoeder

….en nog veel meer. Door alles onder één dak te bestellen scheelt dit jou weer verzendkosten! 

Ik hoop jullie een plezier te kunnen doen met deze waanzinnige stunt actie! Gun jezelf dit jaar eindelijk mijn boeken onder de kerstboom, of verras een ander ! 

IMG_0769

IK WIL BESTELLEN!!!!!

Om de boeken te bestellen, ga dan direct naar de bestellink.

Vragen over verzendingen? Neem contact op met de klantenservice van puur mieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *