Zoete kokos-haver rotsen

Kan het eenvoudiger? Deze heerlijke rotsen maak je met maar DRIE ingrediënten in nog geen kwartiertje tijd in de airfryer! Je hebt wel een hydrofiele doek of kaasdoek of schone theedoek nodig. Als je dit niet hebt, kun je ook een goede fijne zeef gebruiken.  De poedersuiker is gemaakt van 100%  zuivere stevia en erythritol. Deze kun je bestellen bij www.greensweet-stevia.nl   Heerlijk, gezond en vooral verantwoord smullen!

SAM_1085

Dit heb je nodig:

Zo maak je het:

Roer ongeveer drie eetlepels warm water door de kokosmeel. Het moet een papje worden. Drapeer het doek of de zeef op een kom, giet het papje erop en knijp goed uit. De kokosmelk kun je lekker opdrinken! Roer de kokos door de havermout en het water en maak de massa homogeen. Bekleed de baklift met een stukje bakpapier en stort alles erop. Zet de airfryer op 180 graden en bak de plak 10 minuten. Controleer of het gaar is, zo niet, geef het dan nog wat extra minuten.

SAM_1087

Trek de plak uit elkaar in stukjes, en boetseer er rotsen van. Strooi wat poedersuiker in een kom, en haal steeds een rots royaal door de poedersuiker. En dan smullen maar!

 

 

 

Een reactie op “Zoete kokos-haver rotsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *