Contact/zakelijk

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt deze mailen naar: info@moniquevandervloed.nl. Ik streef ernaar, om mijn mail binnen 24 uur te beantwoorden.

Uw eigen exclusieve recepten op uw website/Facebook-pagina?

Ik verzorg graag uw recepten, die ik exclusief ontwikkel voor uw product. Dit kan geheel worden aangepast op uw wensen. En hoeft dus niet geheel 100% meukvrij te zijn of enkel met ingrediënten waar ik enkel mee werk. Uiteraard gebruik ik echter ook geen geraffineerde suikers, en kunstmatige additieven. Voor meer informatie, kunt u mailen: zakelijk@moniquevandervloed.nl 

Uw product reviewen?

Ik schrijf mijn reviews onafhankelijk, en volgens geheel eigen wijze. Ik wil geen geld ontvangen, maar in ruil voor uw product. Ik beoordeel vooraf, of ik het product geschikt vind voor een review. Het is mogelijk, dat ik een product niet geschikt vind, en zal ik het niet gaan beoordelen. Ik geef een eerlijk en oprecht oordeel. Het review wordt mooi verzorgd, met alle mogelijke informatie, en duidelijke fotografie. Wilt u meer informatie? Mail naar info@moniquevandervloed.nl.

Uw banner op de homepage?

De website wordt dagelijks druk bezocht. De unieke bezoekers  stijgen dagelijks en er wordt veel gedeeld. Wilt U ook uw bedrijf beschikbaar maken onder mijn bezoekers met één muisklik? Meld U dan aan voor een banner op mijn homepage. Prijzen op aanvraag. Belangrijk detail: uw bedrijf moet affiniteit hebben met mijn visie. Ik hanteer bijvoorbeeld geen WC eend, of een bakkerij die gevulde koeken verkoopt 😉 Voor meer informatie: zakelijk@moniquevandervloed.nl 

PROMOOT UW PRODUCT MET EEN LEUK ( RECEPTEN) BOEK!

Wilt U graag een leuk boekje en / of receptenboek uitbrengen ? Wilt U uw producten graag uitgelicht zien in een handig naslagwerk? Of wilt U graag vertellen over de bijzondere aspecten van uw product?

Ik verzorg prachtige boeken, folders, naslagwerk, recepten, en alles daar tussenin.
….folder / boekje…

MEUKVRIJ EN GEZONDE RECEPTEN

Mijn specialiteit zijn recepten op basis van natuurlijke ingrediënten. Afgelopen jaren is de vraag naar recepten geschikt voor vele doelgroepen sterk gegroeid. Denk daarbij aan het veganisme, glutenvrij, lactose en caseïne vrij. suikervrij, vrij van kunstmatige E nummers, enzovoort. Mijn recepten sluiten hier perfect op aan. Daarnaast kan uiteraard aan iedere wens worden voldaan. Uw product ( en) zal ( zullen) in ieder recept  centraal staan. U kunt uw eigen wensen in de recepten verwerken.
Ik verzorg tevens losse recepten, bijvoorbeeld voor uw website en / of blog.
…pocketversie boeken…

BOEKEN

De druk van de boeken en folders enz wordt gedaan bij www.pumbo.nl. Dit is een zeer hoog aangeschreven bedrijf die zich specialiseert in het drukken van prachtige boeken en ander drukwerk. Hun kwaliteitseisen zijn hoog, waardoor U altijd een prachtig resultaat in handen krijgt. De keuzes zijn ruim. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een pocketversie, of een hardcover variant. Daarnaast zijn er allerlei formaten mogelijk. Uw boeken worden bij PUMBO met de grootste zorg en kritisch oogpunt verzorgd.

FOTOGRAFIE

De fotografie en styling is overal bij de prijzen inbegrepen. Wilt U afzonderlijke foto’s van uw product? Ook deze kan ik voor U verzorgen. Ik maak sfeerfoto’s en promotiefoto’s. Hieronder enkele voorbeelden:

PRIJZEN

Prijzen op aanvraag. Stuur een mail naar : zakelijk@moniquevandervloed.nl
U kunt dit mailadres ook gebruiken voor meer informatie en / of vragen, of gebruik voor algemene vragen info@moniquevandervloed.nl 

U kunt mij ook telefonisch bereiken op werkdagen van 14.00 tot 15.00 op telefoonnummer 010-4117119 LET OP: Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor zakelijke contacten / informatie. Heb je een algemene vraag? Stel deze mij dan via een mail : info@moniquevandervloed.nl

Wilt u een artikel ?

Ik schrijf boeiende, heldere en duidelijke artikelen over voeding, diëtiek en gezondheid. Wilt U een mooi naslagwerk / artikel over uw product op uw website? Ik verzorg artikelen op aanvraag.  Ik verzorg research, achtergrondinformatie en fotografie. Meer info over prijzen en mogelijkheden : zakelijk@moniquevandervloed.nl 

 

IK DOE NIET AAN:

  • link-ruil. Mijn website is 100% ” me” en ik ben dan ook de enige die op deze website werkt. Ik maak geen gebruik van andere websites die linkjes willen ruilen voor publiciteit te vergroten via Google, waar ik erg hoog in scoor.

  • gast-blogs. Ik hou mijn website 100% exclusief.

  • kortingsacties tegen vergoeding. Ik doe alleen kortingsacties waar de consument van profiteert, en niet ik.

Verder wil ik erop wijzen, dat mijn teksten en fotografie auteurs-gerechtelijk zijn beschermd. Als er gebruik gemaakt wenst te worden van mijn teksten en foto’s, neem dan contact met mij op.