Contact/zakelijk

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt deze mailen naar: info@moniquevandervloed.nl. Ik streef ernaar, om mijn mail binnen 24 uur te beantwoorden.

saffraan muffins 1

Uw eigen exclusieve recepten op uw website/Facebook-pagina?

Ik verzorg graag uw recepten, die ik exclusief ontwikkel voor uw product. Dit kan geheel worden aangepast op uw wensen. En hoeft dus niet geheel 100% meukvrij te zijn of enkel met ingrediënten waar ik enkel mee werk. Uiteraard gebruik ik echter ook geen geraffineerde suikers, en kunstmatige additieven. Voor meer informatie, kunt u mailen: info@moniquevandervloed.nl.

IMG_0787

Uw product reviewen?

Ik schrijf mijn reviews onafhankelijk, en volgens geheel eigen wijze. Ik wil geen geld ontvangen, maar in ruil voor uw product. Ik beoordeel vooraf, of ik het product geschikt vind voor een review. Het is mogelijk, dat ik een product niet geschikt vind, en zal ik het niet gaan beoordelen. Ik geef een eerlijk en oprecht oordeel. Het review wordt mooi verzorgd, met alle mogelijke informatie, en duidelijke fotografie. Wilt u meer informatie? Mail naar info@moniquevandervloed.nl.

 

Uw banner op de homepage?

De website wordt dagelijks druk bezocht. De unieke bezoekers  stijgen dagelijks en er wordt veel gedeeld. Wilt U ook uw bedrijf beschikbaar maken onder mijn bezoekers met één muisklik? Meld U dan aan voor een banner op mijn homepage. Prijzen op aanvraag. Belangrijk detail: uw bedrijf moet affiniteit hebben met mijn visie. Ik hanteer bijvoorbeeld geen WC eend, of een bakkerij die gevulde koeken verkoopt 😉 Voor meer informatie: info@moniquevandervloed.nl