Mijn favoriete merken

Wat mij meest wordt gevraagd, is welke merken en producten ik gebruik. Dat is logisch, omdat ik merken en producten zeer kritisch bekijk. Ik heb zelf verschillende merken, die bij mij al jaren hoog in mijn top 10 staan. Dit noem ik zelf mijn grootste favorieten. Ze kloppen wat mij persoonlijk betreft van Tot Z en voldoen aan al mijn persoonlijke eisen. Sommige merken gebruik ik jaren. Om het allemaal overzichtelijker te maken heb ik een aparte categorie op mijn website aangemaakt waarin ik al mijn grote favoriete merken bespreek, uitleg waarom zij tot mijn meest favoriete merken behoren, en geef ik eventuele tips . Ik hoop op deze manier iedereen op weg te helpen in de zoektocht naar 100% meukvrij!

SUIT MATTERS 1 december 2022 - Ik kwam in aanraking met SUIT MATTERS in 2019. Ik werd door een fan/ volger getipt op dit merk, wat destijds hun eerste stappen zette in de markt. Ik besloot het merk te benaderen, om hen te vragen of ik wat producten mocht gaan...