Zoete aardappel/haver-fryer koeken
OOOOH! kan het nog simpeler? Alles wat een beetje tijd kost is het kort koken van de zoete aardappelen, daarna is het nog een kwestie van minuutjes in de fryer!
ZOOOOOOOOO DELICIOUS!
Dit heb je nodig:
- een grote zoete aardappel, gewassen en in de schil, kort gekookt en in stukken gesneden
- 150 gram havermout ( droog)
- 5-8 druppels greensweet stevia chocolade of andere smaak naar keuze
- 125 ml water
Zo maak je ze:
Roer het water en stevia door de havermout tot een papje. Bekleed de baklift met een stukje bakpapier. Bedek steeds een stukje aardappel met de havermout en leg deze in de baklift. Zet de tempoeratuur op 185 graden en bak 10 minuten. KLAAR! SMULLEN MAAR!
Poehee, het werd één grote kliederbende; ik had de aardappel gepureerd en dat was geloof ik niet zo’n goeie actie ????