Herfst dish met pompoenpuree

Herfst…..pompoen…..de perfecte combinatie! Deze maaltijd is enorm snel klaar, voedzaam en ont-zet-tend lekker! Geschikt voor twee personen.

Dit heb je nodig:

  • een flespompoen ( middelgroot(, gewassen en in de schil, in stukken, gekookt en uitgelekt
  • 100 gram kastanje champignons
  • een rode ui, gesnipperd
  • een verse teen rauwe knoflook, gesnipperd
  • een tomaat, in blokjes gesneden
  • twee eetlepels kerrie masala
  • 100 gram geitenkaas, in stukjes
  • een scheutje tamarisaus
  • 50 gram taugé
  • een kleine prei, in dunne ringen gesneden
  • enkele takjes peterselie, fijn geknipt
  • enkele takjes basilicum, fijn geknipt

Zo maak je het:

Pureer de stukken pompoen in de keukenmachine tot een puree. Meng alle andere ingrediënten in een kom door elkaar. Laat in een wokpan een klein beetje kokosolie smelten en roerbak de massa in de wok op middelhoog vuur tot het goed is gegaard. Serveer over twee borden en schep de puree ernaast.

sam_8085

sam_8086

Een reactie op “Herfst dish met pompoenpuree

  1. Hoi Monique,

    Geweldig recept, maar wat een raar gezicht die 2 “billen” achter het bord op de 2e foto, hahaha

    m.v.g.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *