Sperzie krokantjes

Heerlijke krokante versnapering! Ter vervanging voor patat, chips en andere zoutjes! Je maakt ze in een half uurtje klaar, inclusief kooktijd vooraf! Lang leve de airfryer!
Dit heb je nodig:
- 400 gram sperziebonen, uiteinden verwijderen
- een eetlepel tapiocameel
- twee flinke eetlepels Italiaanse kruiden
Zo maak je het:
Kook de sperziebonen in ruim water gaar, giet af. Voeg de tapiocameel en kruiden toe en hussel flink door elkaar. Bekleed de baklift met een stukje bakpapier. Stort de sperziebonen in de baklift en verdeel. Zet de airfryer op 180 graden en laat 9 minten draaien. Hussel de sperziebonen opnieuw om, en zet de temperatuur op 190 graden, bak ze nog 6 minuten na.
Bewaar ze in een schaaltje op kamertemperatuur.
Heeeerlijk ! Ik heb ze net gemaakt. Heb ze wel wat langer in de AF gedaan. Dat bewaren op een schaaltje…dat gaan ze niet redden ben ik bang ????
Ooh dat lijkt me lekker!
Zou ik de tapiocameel ook kunnen vervangen? Door Arrowroot bijvoorbeeld?