Vegan chocolade dubbeltjes

Wil je gewoon eens iets lekkers, iets wat je zelf snel kunt maken? En iets wat ook nog eens veganistisch is, vrij van gluten, koolhydraat-arm, meuk-suikervrij is en ook nog eens makkelijk is om mee te nemen? Dan zijn deze chocolade-dubbeltjes  HET  recept voor jou om te gaan maken!

Wat heb je nodig?

Zo maak je ze:

  1. Verwarm de oven voor op 170 *C, bekleed een bakplaat met bakpapier of gebruik een bakmat 
  2. Kneed de bananenpuree, citroenschil, stevia en erythritol door het amandelmeel en kneed dit tot een spijsbal
  3. Halveer de spijsbal en kneed door een helft de cacaopoeder
  4. Maak platte ronde koekjes uit beide spijsballen, maar de chocolade spijskoekjes iets kleiner dan de naturel
  5. Leg steeds op een naturel spijskoekje een chocolade spitskoekje, leg dit op de bakplaat
  6. Bak de koekjes in het midden van de oven gaar en goudbruin in ongeveer 20-25 minuten, blijf controleren. Laat kort afkoelen
  7. Besmeer de buitenste randen van de koekjes met citroensap en bestrooi deze met wat erythritol suiker

 

Een reactie op “Vegan chocolade dubbeltjes

  1. Ik ga ze maken! Dankjewel! Leuke traktatie voor kleine kinderen van mijn vriendin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *