Appel-kaneel havermoutcake

Supersnel wat lekkers in elkaar draaien? Zoek niet verder, haal je airfryer uit de kast en get started!

Dit heb je nodig:

  • drie middelgrote appels, gewassen en in de schil, klokhuisverwijderd, in zeer kleine stukjes gesneden
  • twee eetlepels ceylon kaneelpoeder
  • twee eetlepels greensweet stevia sweet Xtra
  • 15 gram ( wijnsteen) bakpoeder
  • 250 gram havermout ( droog)
  • 400 ml water

SAM_1116

Zo maak je het:

Roer alle ingrediënten in een kom goed door elkaar. Bekleed een vierkante vorm die in je baklift past, met bakpapier. Stort de massa erin en druk stevig aan. Zet de airfryer op 185 graden en bak 10 minuten. Zet de temperatuur vervolgens op 165 graden en bak 15-20 minuten bij. Blijf tussentijds controleren. Laat afkoelen.

SAM_1118

2 Reacties op “Appel-kaneel havermoutcake

  1. Heerlijk, snel en eenvoudig. Ik heb er nog wel een eitje aan toegevoegd voor de cohesie.

  2. Vraagje

    Ik wil graag weten waar ik de stevia door kan vervangen
    Kan dat door honing?

    Ik woon in Turkije daar verkopen e nog geen stevia?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *