Crispy chocolade brokken ( vegan)

Chocolade….wie wordt daar nu niet vrolijk van? Het kan altijd en overal en het is op iedere feesttafel een graag geziene gast. Chocolade is gelukkig helemaal niet zo ingewikkeld om te maken. Als je zelf chocolade maakt, skip je ontzettend veel suiker en andere meuk die we in chocolade tegenkomen. Het is dus niet alleen een veel gezonder idee, maar ook is zelf je chocolade maken onwijs leuk om te doen! Ik word er altijd erg blij van 😉

Ik heb inmiddels al heel veel lekkere chocolade recepten op mijn website gepubliceerd. En ik denk dat ik voorlopig nog niet klaar ben 😉 want het leukste blijft natuurlijk het proeven!!!  HAHAHA! Onlangs bedacht ik weer een nieuwe topper: deze crisp chocolade brokken. Lees snel verder hoe eenvoudig je deze maakt!

Dit heb je nodig:

  • drie flinke brokken cacaoboter
  • 10-15 druppels mo’s favorites chocolade stevia
  • twee flinke eetlepels biologische magere cacaopoeder
  • een koffiekopje kasha ( geroosterde boekweit korrels)

Zo maak je het:

Laat de cacaoboter au bain marie smelten. Zet een  kleine vierkante schaal of kom klaar. Roer de cacao en stevia door de vloeibare cacaoboter en schenk dit in de kom of schaal. Roer de kasha erdoor. Laat dit enige uren hard worden en breek de brok tot slot in kleine brokjes.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *