Decemberlekkers! Nu te bestellen!

Een prachtige nieuwe versie van de eerder verschenen feest editie. 

In 2013 gaf ik in eigen beheer een leuk boekje uit, met daarin 50 recepten speciaal voor de feestdagen. ( sint Nicolaas, kerst en oud en nieuw)

Dit boekje was een megagroot onverwacht succes. Toen ik later eindelijk een uitgeverij had gevonden die mijn boeken uit ging geven, stond een nieuwe verfrissende versie van dit boekje al in de planning. 

Helaas trok de uitgeverij de stekker uit het uitgeven van culinaire boeken en stond ik op straat. Daarmee verdween het idee voor een nieuwe versie ook naar de achtergrond. 

Toch heb ik het weer opgepakt en ben gaan rondkijken naar andere mogelijkheden om dit boek uit te brengen. Ik had inmiddels al een prachtig manuscript klaar, en vond het té zonde om dit in de kast te laten liggen terwijl de oude editie nogal aan vernieuwing en verbetering toe was. 

Zo kwam ik weer terecht bij PUMBO, de uitgever waar ik mijn eerste boeken in eigen beheer heb uitgegeven. Zij vonden het zo’n goed plan, dat zij het aandurfden in mij/het boek te investeren. Daar ben ik hen uiteraard ontzettend dankbaar voor, want dankzij hen kan ik nu een geheel nieuw boek aanbieden! 

WAT KUN JE VERWACHTEN?

De nieuwe versie bevat 50 vernieuwde, verbeterde en geheel nieuwe recepten. Daarnaast vind je recepten om bijvoorbeeld zelf gekonfijte schillen te maken, of stemgember. Je vind meest populaire traditionele feestrecepten terug zoals kruid en pepernoten voor Sint nicolaas, stollen, plumpudding en gingerbread voor kerstmis, en de traditionele oliebollen ( meukvrij) ontbreken ook niet. 

Daarnaast vind je vele nieuwe verrassende feestelijke recepten, zoals haver beignets en oliebollen voor oud en nieuw, of een “ sint en pietenberg” taart die je op 5 December op tafel kunt zetten.  De recepten zijn 100% meukvrij:

– Vrij van suiker, geraffineerde suiker, dadels en agavestropen

– Vrij van gluten*

– Vrij van koemelk/lactose

– Vrij van on-natuurlijke/kunstmatige E nummers

– Vrij van chemische en andere kunstmatige toevoegingen

– Vrij van vlees/vleeswaren/dierlijke vetten ( uitgezonderd eieren)

Ik werk zo nauw mogelijk samen met de natuur zelf. Dit maakt, dat mijn recepten zeer toegankelijk zijn voor veel mensen. Omdat ik alleen met zuivere stevia en erythritol werk, zijn veel recepten geschikt voor diabeten. Omdat ik glutenvrij* werk, kunnen mensen met Coeliakie ook gewoon lekker genieten van alle feest lekkernijen. Ook mensen met een koemelk/lactose allergie kunnen lekker mee snoepen. 

Ik hoop, dat ik met mijn boek vele mensen blij kan maken op deze manier 😉

Decemberlekkers is te bestellen via:

www.puurmieke.nl

www.pumbo.nl

www.ahealthylife.nl

Daarnaast zal het boek in verschillende winkels verkrijgbaar zijn. Het boek gaat 17.95 kosten, en heeft een harde omslag. DIRECT BESTELLEN? Klik hier ! 

Ik wens iedereen ontzettend fijne en lekkere feestdagen vol gezonde lekkernijen! 

* In sommige recepten maak ik gebruik van gluten uit biologisch/dynamisch speltmeel. Deze kun je vinden in de biowinkel. Dit staat altijd aangegeven bij een recept en wordt er tevens een glutenvrij recept aangeboden om het recept glutenvrij te maken als dit gewenst is. 

SAMSUNG CSC

Verrukkelijke mijter koeken! 

SAMSUNG CSC

Prachtige kersttaart om op tafel te zetten! 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Van glutenvrij ( links) tot spelt: een banketstaaf smaakt 100% meukvrij nét iets lekkerder! 

SAMSUNG CSC

Dit jaar meukvrije kerstkransjes in de boom!

img_2962

Verras jouw liefje( s) dit jaar met je eigen homemade chocolade letter! 

img_2957

Onvervalst lekker….cinnamon buns! 

11 Reacties op “Decemberlekkers! Nu te bestellen!

  1. Hoi Monique, je gebruikt geen dadels in je recepten las ik. Ik gebruik ze zelf wel in eigen baksels zoals cake en energierepen. Ik weet dat ze fructose bevatten maar ik denk dat, als je je er niet aan overeet, het wel meevalt met de negatieve effecten. Er zitten ook gezonde mineralen en vezels in. Wat is jouw idee hierover?

  2. Hoi Monique,
    Maak je (veel) gebruik van gist bij deze recepten?

    groetjes, Sandra

  3. Hoi Monique,

    Ik kan echt niet wennen aan de smaak van Stevia en Erithrytol (alle vormen uitgeprobeerd) Ik wil graag het december boek bestellen, maar dat bevat recepten met Stevia Heb je voor mij een alternatief?

  4. hmm ik denk dat ik toch maar even ga sparen december lekkers zal ook in maart ofzo wel smaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *