Een bijzondere vakantie in Portugal, met korting te boeken!

Onlangs besteedde ik aandacht aan een wel heel bijzondere olijfolie. KLIK HIER om mijn review te lezen. De olijfolie wordt nog op de echte traditionele manier gemaakt door een Nederlands echtpaar die in 2020 besloten hun droom waar te gaan maken, en emigreerden naar het mooie en authentieke Portugal. Daar zijn zijn een logeer-boerderij begonnen waar zij tevens zelf biologisch dynamisch verbouwen. Manda en Jassper hebben inmiddels een prachtige boerderij op weten te bouwen waar de lucht nog echt schoon is en het water nog helder. Omdat zij deze, voor hen magische plek, graag wilden delen besloten zij zes kamers te gaan verbouwen om deze te verhuren. Ik kan wel in kleuren en geuren vertellen over deze plek, maar ik ben er zelf ( NOG! ) nooit geweest en daarom dacht ik dat het leuk zou zijn om Manda en Jasper zelf aan het woord te laten :

“ …Het was maart 2020, en het was tijd voor iets nieuws… om het leven nog een keer op te schudden en te kijken wat eruit valt! We wilden terug naar een natuurlijke omgeving met schoon water en schone lucht. Gelukkig hebben we deze plek gevonden en sinds februari 2021 wonen we in het UNESCO-natuurpark Serra da Estrela in Portugal. Onze boerderij is gelegen in de vallei van de rivier de Mondego met een heel bijzonder microklimaat. Het is vruchtbaar en spectaculair mooi. We boeren hier biologisch en op een biodynamische manier, zoals het ooit bedoeld was. Onze olijfbomen, die honderden jaren oud zijn, worden bemest door onze Bordaleira schapen. 

De zes kamers die wij verhuren hebben een privé badkamer, een gezamenlijk terras met prachtig uitzicht op de bergen van de Serra da Estrela. Het familiehuis, met twee verdiepingen, heeft twee slaapkamers, een badkamer met ligbad, een goed uitgeruste keuken en een open haard. Wij verhuren onze kamers en het familiehuis inclusief een uitgebreid biologisch ontbijt, met eieren van onze eigen kippen. Ook kunt u gebruik maken van de gezamenlijke keuken voor het zetten van koffie of thee en het koud houden van uw boodschappen. Bij de buitenbar is een klein zwembad waar je even kunt afkoelen met een drankje en een hapje (wij serveren kleine snacks en eigengemaakt ijs.)

Drie keer per week koken wij een biologische driegangen maaltijd met groenten en fruit uit onze eigen moestuin. Ook maken wij jams, roomijs en waterijs. En natuurlijk biodynamische amandelen, olijven en olijfolie. We hopen dat u elke dag net zoveel van uw verblijf bij ons zult genieten als wij van ons boerenleven. Door bij ons te verblijven, steun je onze boerderij én de natuurlijke biodiversiteit van de Mondego-vallei. Een grote dank voor deze steun!….een knuffel van BROER ( onze boederijkat en inspiratie voor onze naam + logo van de olijfolie! ) Hij staat jullie graag met zijn twee zee-blauwe ogen op te wachten om jullie met kopjes te verwelkomen! …”

 

Ik vind dit zo’n mooi en vrij uniek project dat ik al snel dacht aan een leuke en unieke kortingsactie exclusief voor mijn volgers en fans. Wellicht ben je nog op zoek naar een leuke vakantiebestemming, of wil je er echt even helemaal uit zijn , of heb je behoefte aan rust en kalmte in de meest natuurlijkste omgeving…..of zoek je een leuke familie vakantie….er is denk ik altijd een reden te bedenken waarom jij ook deze bijzondere plek graag wilt bezoeken.

Ik ben dit eens met Manda gaan bespreken en zij vond het meteen een leuk plan. Sterker : door mijn review waren er al spitsvondigen die via mijn informatie de boerderij al reeds hebben weten te vinden en meteen een kamer zijn gaan boeken 😁 Wat leuk om te weten!

Dus ….daarom dacht ik aan een leuke korting, en zijn Manda en Jasper iets leuks gaan verzinnen! Het zijn er twee geworden!  Komen ze!

ZEVEN NACHTEN BOEKEN , VIJF NACHTEN BETALEN IN DE MAANDEN JUNI EN SEPTEMBER!!!!

Heb je nog vakantie-dagen over in Juni en / of september ? Dan kun je bij Manda, Jasper en dieren-en-co  terecht in een zeer mooie kamer! ( Zie foto’s)  Je betaalt dan voor vijf nachten, maar mag twee dagen gratis en voor nop extra lang blijven genieten van de natuur, de omgeving, en al het lekkere eten en drinken!

 

Lukt het je niet meer in deze maanden, dan hebben Manda en Jasper in het hoogseizoen ook nog wat leuke korting te vergeven! In de hoogzomer-maanden Juli en Augustus kun je voor zes nachten boeken, en mag je zeven nachten blijven! Meteen zin in ? Boek dan echt snel, want de plekken zijn uiteraard niet altijd beschikbaar en vol is vol. En Broer wil trouwens ook soms een kamer voor zichzelf! 😸😸😸

 

HOE BOEK IK ??? 😃😃😃😃

– Je kunt direct je reservering plaatsen VIA DEZE LINK

– Voor de maanden Juni en September gebruik je de kortingscode “ MONIQUE7=5” in hoofdletters

– Voor de maanden Juli en Augustus  gebruik je de kortingscode “ MONIQUE7=6” in hoofdletters.

LET OP :

– deze actie is in geen enkele vorm onderdel van Puur & Fit. Het heeft geen enkele zin om naar Puur & Fit te mailen / bellen over deze actie. Ik verzoek iedereen dit ook niet te doen omdat het erg veel tijd kost die volstrekt zinloos wordt verspild. Heb je vragen omtrent reservering, de kamers, de plek enzovoort, Neem dan contact op met Manda en Jasper, zij zitten voor jullie klaar :

Quinta da Portela

6300-095

Faia-Guarda

Tel: 00316 514 80053

[email protected]

www.quintaportela.com

– de korting betreft een vol = vol actie. Plaats daarom TIJDIG je reservering om zo teleurstelling te voorkomen en om nog keuze te hebben in kamers e datum.

– wil je meer lezen over de boerderij en de omgeving ? Over de kamers en de service ? Kijk dan op de website , KLIK HIER 

Rest mij nog te zeggen, dat ik hier NIET voor betaald krijg, en ik verder niets aan enige andere vormen van inkomsten ontvang. Ik doe dit voor Manda, Jasper , Broer en JULLIE!! Ik hoop zelf ook eens die kant op te kunnen. Want het lijkt mij een stukje hemel op aarde ! Veel succes, graag gedaan en heel veel plezier!  Hieronder nog een korte impressie van de boerderij / kamers en omgeving :

 

 

 

3 Reacties op “Een bijzondere vakantie in Portugal, met korting te boeken!

  1. Tijdens onze reis door Portugal heb ik het stukje van Monique over de olijfolie van Manda en Jasper gelezen, het bracht ons meteen op het idee om een extra stop te maken bij hun boerderij. Gelukkig voor ons was er nog plek vrij en wat hebben we genoten!
    Het prachtige landgoed, de dieren, de gastvrijheid, het heerlijke ontbijt. Alles top!!
    Ook hebben we ter plekke van hun heerlijke olijfolie mogen genieten, en uiteraard een fles meegnomen voor thuis.
    Manda en Jasper heel veel succes, jullie hebben echt een juweeltje in handen.
    Monique bedankt voor de nieuwsbrief, zonder deze waren we niet op quinta da Portela terrecht gekomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *