Eigen receptenboek voor uw bedrijf? Dat kan!

Ik verzorg naast mijn eigen boeken ook ( recepten) boeken voor bedrijven en ondernemingen op het gebied van meukvrije voeding. Er zijn al drie succesvolle boeken van mijn hand uitgebracht, en omdat ik het enorm uitdagend en leuk vind om dit te doen, heb ik besloten mijn dienst graag aan te bieden aan andere bedrijven en ondermeningen.

WAT HOUDT HET IN?

Heeft u een goed en meukvrij product waarmee u graag op de markt wil komen? Dan kan een leuk receptenboek daarbij erg goed helpen. Veel mensen zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om met een product meer te kunnen doen dan het bekende. Leuke, gezonde ( meukvrije) recepten zijn een erg leuke aanvulling op uw product. Ik bedenk zeer unieke en bijzondere recepten. Deze maak en test ik vooraf. Ik verzorg verder de tekst, de styling en de fotografie. Omdat ik alles zelf verzorg, kunnen de kosten ook laag blijven.

aap knapperige koekjes 1       aap oaty coconuts 2

Vooraf bespreken we wat uw wensen zijn. De recepten worden daarop volledig aangepast. De verdere voortgang verzorg ik ook: van het redigeren ( tekstverwerken) tot de drukker. Het drukwerk gebeurt bij www.pumbo.nl. Deze drukkerij biedt de laagste prijzen met de hoogst mogelijke kwaliteit en service. Feitelijk hoeft u verder niets te doen. Alles wordt vanaf de eerste letter in het manuscript tot aan de drukker verzorgd. U heeft alle inbreng in het boek, het wordt tenslotte uw ” visitekaartje”.  In het boekje komt een voorwoord, waarin ik beknopt, kort maar krachtig vertel over het product en de gezonde voordelen. Daarnaast is er de mogelijkheid om zelf een stukje te verzorgen in uw boekje. In dit stukje kunt u bijvoorbeeld kort wat vertellen over uw bedrijf en product. Het geeft op een luchtige manier een prettige kennismaking met uw product. U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden voor uitgave. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooie hardcover of pocketversie of ringband. Meer informatie over de verschillende mogelijkheden kunt u vinden op www.pumbo.nl

WAAR KUNT U HET BOEK VOOR INZETTEN?

Het receptenboek kunt u voor meerdere doeleinden inzetten. Denk aan een mooi relatiegeschenk, leuke extra inkomsten via verkoop op beurzen, boekhandels en via uw eigen website. Ook zal ik op mijn website het boekje presenteren met een directe bestellink. Met een receptenboek kunt u uw klanten op een prettige manier kennis laten maken met uw product. Via de recepten wordt getoond dat er veel mogelijkheden zijn met uw product. De receptenboeken bevatten gemiddeld 50 recepten. Ook dit bepaalt u geheel zelf.

IMG_9138

U kunt ook kiezen voor een dunner boekje met bijvoorbeeld 10 of 15 recepten, en wat meer informatie over uw product. Ik verzorg de tekst ook volledig. U kunt het boekje geheel naar uw wensen samenstllen, de mogelijkheden zijn wat dat betreft oneindig.

SAM_6368

Wilt u meer informatie over de prijzen? Neem dan contact met mij op via [email protected] of [email protected] Ik vertel u dan graag meer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *