Kanelly’s ( vegan )

Eenvoudig en snel te maken, 100% veganistisch, meukvrij , vrij van meuk-suikers, vrij van gluten, lactose, en fruit. En…VERRUKKELIJK!

Wat heb je nodig?

  • 500 gram 100% glutenvrij havermout, in de blender tot meel vermalen
  • vier eetlepels biologische erythritol + 4 druppels zuivere stevia
  • vier eetlepels ceylon kaneelpoeder
  • warm water

Voor de topping:

Zo maak je het:

  1. verwarm de oven voor op 185*C, bekleed een bakplaat met een bakmat of een vel bakpapier
  2. Roer de kaneel + erythritol door de havermeel en voeg steeds beetjes warm water toe terwijl je goed door roert tot de massa stevig is. Stort uit op de bakplaat en druk zo ver mogelijk uit tot een platte plak.
  3. snij vierkante stukjes in het deeg. Bak de plak in het midden van de oven gaar in ongeveer 30-35 minuten, blijf tussentijds controleren.
  4. laat de chocolade au-bain-marie smelten en besmeer de stukjes met wat chocolsde
  5. meng de kaneelpoeder door de erythritol en bestrooi de stukjes royaal met de kaneelsuiker. Laat dit verder drogen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *