Peer taartje

Hoe zo simpel en eenvoudig, zo verrukkelijk lekker kan zijn! Zo gemaakt en een geniet-momentje om te eten!
Dit heb je nodig:
Voor de taart:
- twee handperen, gewassen en in de schil, in stukken
- een banaan of een ei
- 15 gram bakpoeder
- een eetlepel stevia sweet Xtra
- een theelepel ceylon kaneelpoeder
- 200 gram havermout ( droog)
- 100 gram amandelmeel of boekweitmeel
- eventueel indien nodig: water
Voor de vulling:
- een kopje geweekte en uitgelekte sultana rozijnen
Voor de topping:
- een handpeer, gewassen en in de schil, in stukken
- een eetlepel ceylon kaneelpoeder
Zo maak je het:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een ronde hoge springvorm ( 20 cm) in met kokosolie, bekleed met bakpapier. Maal alle ingrediënten voor de taasrt in de keukenmachine tot een smeuïge massa. Blijft de massa wat te droog, voeg er dan een klein beetje water aan toe maar let op, dat je alles niet te papperig maakt. Roer de rozijnen erdoor en stort in de vorm.
Maal in de keukenmachine met wat korte stoten de peer en kaneel tot een grove massa. Stort op de taart en verdeel. Bak de taart in het midden van de oven gaar in ongeveer 45 minuten, blijf tussentijds goed controleren. Laat langere tijd goed afkoelen.