Receptenboek ” BLEND IT!” exclusief voor de MontAna hoge snelheidsblender!

Ik maak er geen geheim van dat ik erg gelukkig ben met mijn “ knapperd”. Daarmee bedoel ik niet alleen vriendlief mee, maar ook mijn hoge snelheidsblender van MontAna. Vriendlief moet zijn plek dus delen. 😉 maar dat vind ie helemaal niet zo erg, omdat hij er ook volop van profiteert!  Ik kan hem bijvoorbeeld niet blijer maken met mijn veganistische mayonaise of mijn homemade melk. Zelf gebruikt hij de knapperd ook veel om lekkere koffietjes te maken. 

Dankzij de fikse kortingsacties hebben heel veel mensen de blender ook in huis en zijn er nét zo blij mee als ik. Toch schijnt, dat heel veel mensen niet veel verder komen dan wat smoothies. En dat is uiteraard ontzettend zonde. Want “ het beestje” kan zoveel meer dan dat!
Ik ontving erg veel vraag naar inspiratie. Want wat kun je allemaal met de blender? En al die mooie programma’s, ….HOE DAN?
Ik heb dit voorgelegd bij MontAna en stelde voor om een receptenboek te gaan maken. Dit vonden ze direct een super-idee en we zijn direct aan de slag gegaan. In Februari 2019 is het receptenboek gelanceerd!

WAT IS HET?

Het receptenboek is bedoeld en speciaal ontwikkeld voor de MontAna Mark 1 hoge snelheidsblender. Uiteraard kun je de recepten en tips ook voor andere hoge snelheidsblenders gebruiken, maar de programma’s zijn uiteraard anders. Het boek bevat een groot hoofdstuk / voorwoord waarin de blender van A tot Z wordt uitgelegd. Je leest o.a hoe de programma’s werken, en hoe je de blender het beste kunt onderhouden.
Voor ieder programma vind je telkens wat lekkere recepten. Je kunt dus met elk programma wel iets lekkers maken. Daarnaast kun je heel veel lekkere alledaagse recepten vinden. De recepten zijn uiteraard, zoals je van mij gewend bent, 100% meukvrij en vrijwel 100% veganistisch gehouden. Dit betekent:
* vrij van gluten
* vrij van kunstmatige ellende
* vrij van lactose/ caseïne
* vrij van geraffineerde suikers, ook zogenaamde “ natuurlijke” suikervervangers
* vrij van vlees en dierlijke vetten
Het receptenboek is daarom geschikt voor heel veel doelgroepen. Wat bijvoorbeeld onwijs handig is als je een gezin hebt terwijl jij een gluten-allergie hebt. De recepten zijn geschikt voor iedere dag. Van lekkere en bijzondere koffie, tot heerlijke populaire sauzen. Van lekkernijen tot veganistische “ steaks” om bij de warme maaltijd te eten.
De blender is zoveel méér dan alleen smoothies. Hopelijk geeft dit receptenboek je heel veel inspiratie om alles uit jouw knapperd te halen!

WAAR TE KOOP?

Het receptenboek is exclusief ontwikkeld voor MontAna. Je kunt het boek daar bestellen, via info@sttlelystad.nl
Het receptenboek  is tevens exclusief verkrijgbaar zijn bij PUUR EN FIT.   KLIK HIER om naar de bestelpagina te gaan
Het boek kost € 17,95.

Een reactie op “Receptenboek ” BLEND IT!” exclusief voor de MontAna hoge snelheidsblender!

  1. Allereerst van harte proficiat met je 50 ste geboortedag!

    Aan dit boek zonder blender Mont Ana heb ik niets aan, jammer dat ik korting voor deze blender had mislopen. 🙁 Andere boeken zien wel aantrekkelijk uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *