Taco schelpen

Oh oh oh, wat heerlijk knapperig! En in nog geen 10 minuutjes gepiept! Je moet wel eerst tortilla wraps maken, maar ook die zijn niet moeilijk om te maken en zo gefikst! Ga naar het recept om ze eerst te maken. 

sam_9382

Klaar? Oke, dan kunnen we verder! 😉

Dit heb je nodig:

  • tortilla wraps ( zie recept)
  • een wortel, schoon geschrapt, in stukjes
  • een kleine prei, in ringen gesneden
  • enkele blaadjes peterselie, fijn geknipt
  • een kleine tomaat, in kleine stukjes
  • een flinke scheut tamarisaus of sojasaus of ketjap manis
  • een eetlepel kerrie masala

Extra nodig:

  • kooktouw ( verkrijgbaar o.a bij AH en kookwinkels)

SAM_9683

Zo maak je het:

Roer alle ingrediënten voor de vulling door elkaar in een kom. Schep wat op een tortilla, en rol deze op. Knoop vast met een stukje kooktouw. Leg de taco’s in de baklift en bak ze knapperig en krokant op 180 graden in 10 minuten. Na vijf minuten even omkeren.

SAM_9681

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *