Walnoot ( boterham) spread

Een heerlijke veganistische hartig/zoete spread, niet alleen lekker op de boterham, maar ook heerlijk in desserts, op toast, op crackers, maïswafels, speltwafels, gierstwafels  of….lekker uit de pot lepelen 😉 Binnen nog geen 5 minuten gefikst! Je kunt het beste een hoge snelheidsblender gebruiken, maar een goede blender of keukenmachine volstaat ook.

IMG_1596

Dit heb je nodig:

IMG_1594

Zo maak je het:

Doe alle ingrediënten in de blender en pureer tot een lobbige spread. Bewaren in een goed afsluitbare glazen pot op een koele donkere plek ( niet in de koelkast)

IMG_1595

 

 

Een reactie op “Walnoot ( boterham) spread

  1. Dank je voor dit recept.
    Een vraag hierover. Waarom niet in de koelkast bewaren?
    Hazelnootpasta, tahin en pompoenpittenpasta bewaar ik altijd in de koelkast. Is dit soms ook niet aan te raden? En waarom dan niet?
    Hoor graag van je hoe dit zit.
    Groet,
    Truus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *