Wolk broodjes

Heerlijk luchtige zoete broodjes die nog het meeste lijken op naan-broodjes. Ze zijn supersnel gemaakt, met verse biologisch/dynamische zachte geitenkaas! Heb je geen bezwaar tegen koemelk, kun je ook biologische kaasspread gebruiken. Wil je het liever geen enkele vorm van lactose?

AHI_434d50313438333532_1_LowRes_JPG

Dan is dit een optie. Deze spread is lactose vrij gemaakt, maar bevat dus nog wel koemelk. Ik persoonlijk ben geen fan. Het heeft voor mij persoonlijk weinig smaak. Maar dat is een persoonlijke mening. 😉 Deze spread kun je gewoon in de supermarkten kopen, en kost 2,59 .

SAM_1230

De broodjes zijn ideaal als onderdeel bij iedere hoofdmaaltijd. Ook lekker om mee naar school te geven, of mee te nemen naar het werk! Of lekker voor onderweg!  Koolhydraat arm!

Dit heb je nodig:

SAM_1229

Zo maak je ze:

Verwarm de oven voor op 160 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Klop de eiwitten met de stevia goed stijf. Spatel luchtig de geitenkaas en bakpoeder erdoor. Schep bergjes op de bakplaat, zorg voor ruimte tussen de bergjes,.  Bak de broodjes in het midden van de oben gaar in ongeveer 25-30 minuten, blijf tussentijds controleren. Ze moeten mooi goudbruin zijn verkleurd. Laat afkoelen.

SAM_1225 SAM_1227

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *