Wortel-geitenkaasspread

Zo geweldig eenvoudig om te maken, maar wat een explosie aan smaak en kleur! Heerlijk voor op de boterham, op een cracker, op toast, als vulling voor een hartige taart en. of quiche of smul er zo uit de pot lekker van!

Dit heb je nodig:

  • 250 gram schoon geschrapte worteltjes
  • 200 gram havermout
  • 100 gram geitenkaas ( in plakken of van vast stuk geschaafd)
  • twee eetlepels gedroogde bieslook
  • een eetlepel zuivere stevia sweet Xtra

Zo maak je het:

Maal in de ( liefst hoge snelheid) blender of keukenmachine de wortels tot een gladde puree. Voeg de rest toe en meng tot een smeuïge massa. Bewaar de spread in een goed afsluitbare glazen pot. In de koelkast kun je de spread ongeveer 7-10 dagen houdbaar houden.

 

DSC_0644

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *