Deel twee receptenboek ” meuk ” FRY” bakken met de Montana airfryer!

Na het gigantische succes van deel één , kon het uiteraard niet uitblijven, er moest een tweede deel komen! En die is er ! Ik kreeg zo ontzettend veel vraag naar een tweede deel op de ( inmiddels bestseller ) “ Meuk FRY bakken met Montana ! ” dat ik niet anders kon dan zwichten en aan de slag gaan. Het was weer een heftig, maar superleuk avontuur om het te maken. En het resultaat mag er weer wezen, als ik zo bescheiden mag zijn.

Ook deze keer heb ik mijn uiterste best gedaan om zoveel mogelijk recepten te bedenken die zeer eenvoudig zijn om te maken, iedere dag zijn te gebruiken, en uiteraard 100% meukvrij zijn gebleven. Want daar zit het unieke in deze receptenboeken-reeks. De recepten zijn toegankelijk voor iedereen. Of je nu graag gezond eet, of aan een allergie of intolerantie lijdt, of een bepaalde voedselstroming volgt ( veganisme ) Dit deel is vrijwel 100% veganistisch, bij de enkele recepten waar bijvoorbeeld bio-dynamische geitenkaas is gebruikt of eieren, staan vervangende veganistische alternatieven wat het recept dus ook gewoon geschikt maakt voor veganisten. Verder zijn de recepten 100% vrij van lactose / caseïne, gluten, geraffineerde suikers ( en dus ook geen honing) en uiteraard vrij van kunstmatige meuk.

De recepten zijn dagelijks in gebruik te nemen. Of het nu als ontbijtje is, lunch, diner of tussendoor. Er is voor altijd en overal wel een lekker recept te vinden in dit boek. Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke maaltijd taarten, of cake? Maar ook koek, taart en functioneel food-recepten. De recepten zijn zeer simpel en eenvoudig gehouden, dus geen gedoe of ingewikkelde praktijken. De meeste recepten zijn binnen 30 minuten gefikst. Want daar is de airfryer toch meest prettig in: dat alles zeer snel op tafel gezet kan worden!

Het boek is officieel niet verkrijgbaar in boekhandels. Wel kun je hem daar bestellen, Eem daarvoor het hierboven op de foto afgebeelde ISBN nummer over. Het boek is dan op te vragen bij het Centraal Boekhuis. Het boek heb ik exclusief in opdracht gemaakt voor MONTANA. Het boek is daarom exclusief, en alleen verkrijgbaar bij exclusieve verkooppunten.Verder kun je dit boek en de andere boeken exclusief bestellen bij STT LELYSTAD (leverancier van Montana ) en kun je de boeken ook vinden op diverse beurzen waar Montana aan deelneemt.

Nieuw in deel twee zijn de zeer gemakkelijke aanduidingen van de temperatuur en de tijd. Dit staat achter elk recept in een klok aangegeven, waardoor het eenvoudiger is geworden om in één oogopslag je airfyer in te stellen.

Kortom: laat je verrassen door alle nieuwe lekkere meukvrije recepten! Het boek is exclusief bestelbaar bij PUUR  en fit . Klik hier om het Montana ” meuk FRY baken deel twee” te bestellen. Het boek kost € 17,95.

 

Het boek heeft dezelfde mooie lay out dan het eerste deel. Dus, ook mooi dik en stevig papier, mooie hard-cover en ruimte in het boek voor notities.

 

 

3 Reacties op “Deel twee receptenboek ” meuk ” FRY” bakken met de Montana airfryer!

  1. Hallo Monique,

    Waar zijn jouw receptenboeken voor de airfryer nog te koop?

    Groetjes
    Dominique van der Horst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *