Feest editie ( eerste uitgave)

Naast het basiskookboek bracht ik in 2013 in eigen beheer ook een speciale feest editie uit. Hierin vind je 50 overheerlijke recepten voor sint-Nicolaas, kerstmis en oud/nieuw. Van banketstaven tot gevuld speculaas, van kerst schnitten tot oliebollen, van marsepein tot suikerbeestjes, van schuimpjes tot amandelspijs, van kerst ( koek) kransjes tot chocoladeletter, van chocolade hulstblaadjes tot appelbeignets ( allen uit de oven, ik doe niet aan frituren!)

feest gevuld speculaas 1

Zeker rond de feestdagen snoepen we graag en veel. Voor mensen die op hun voeding ( moeten) letten zijn de feestdagen daarom soms meer een opgave en een kwelling dan iets feestelijks. Daarin is nu verandering gekomen ! Met deze 50 zeer eenvoudig te maken recepten snoep je knetter-gezond, suikervrij , koemelk/lactosevrij, vrij van kunstmatige E nummers, en werk je nauw samen met de natuur: 100% natuurlijk, biologisch. puur en vers. Dit maakt de recepten uit dit boekje zeer geschikt voor o.a diabetici, Coeliakië patiënten f mensen die om welke reden ook liever gluten mijden, mensen met een koemelk-intolerantie en mensen met diverse allergische reacties op E nummers.

feest kerst kransjes 2

Geniet van de feestdagen, en laat het niet bederven door bepaalde allergieën of intoleranties!

 

Het boekje is te bestellen via : http://www.pumbo.nl/boek/feest-editie-basis-kookboek

Het kost 16,95,

SAM_5853

Er is inmiddels een geheel nieuwe versie uitgebracht. Deze versie bevat nieuwe recepten, is luxer en proffesioneler en bevat een prachtige hardcover. Meer over deze versie kun je lezen door hier te klikken.

Een reactie op “Feest editie ( eerste uitgave)

  1. Ik heb een allergie voor suiker. En zou graag toch eens wat lekkers maken bedankt groetjes Marion

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *