Paprika ( dip) saus
Deze heerlijke saus maak je in een handomdraai en is een echte ” alleskunner”!!!!!!!!! Heerlijk over talloze gerechten, als dipsausje, saus over patat, of lekker op brood!
Dit heb je nodig:
- een puntpaprika, in stukjes gesneden
- een gele paprika, in stukjes gesneden
- twee flinke eetlepels 07 alleskunner of andere kruiden naar keuze
- een fikse scheut natuurazijn
- een eetlepel stevia sweet Xtra
- enkele blaadjes verse basilicum
- twee blaadjes verse munt
- 200 ml water
- een eetlepel arrowroot + water
Zo maak je het:
Maak een papje van de arrowroot met wat water. Gooi de rest van de ingrediënten in een pan en kook de paprika zacht. Pureer met de staafmixer tot een gladde saus of laat wat stukjes heel. ( aan te raden, extra lekker!) Voeg het papje toe en dik de saus in tot de gewenste dikte is bereikt.