Pompoen kokosmakronen
Kokosmakronen, maar dan nét even een tikkeltje anders ! Laat je verrassen door de heerlijke smaak-combinatie van pompoen en kokos! De kokosmakronen zijn snel klaar, glutenvrij, veganistisch, lactosevrij en vrij van meuk-suikers en andere synthetische ellende.
Wat heb je nodig:
- 175 gram havermout ( 100% glutenvrij) of amandelmeel
- twee flinke volle eetlepels stevia sweet
- 5 druppels vloeibare stevia druppels, liefst kokos-smaak
- 100 gram kokosrasp
- een kleine pompoen, in de schil gekookt en uitgelekt, grof gepureerd
Zo maak je het:
- Verwarm de oven voor op 190C. ( Als je amandelmeel gebruikt, zet de temperatuur dan op 170*C ) Bekleed een bakplaat met bakpapier
- Kneed en roer alle ingrediënten samen tot een licht smeuïge massa. Maak platte makronen, en leg deze op de bakplaat.
- Bak de kokosmakronen in het midden van de oven gaar in ongeveer 35-45 minuten, blijf goed controleren. Laat afkoelen.
Ga ze zeker maken…dank je wel!