Pompoen kokosmakronen

Kokosmakronen, maar dan nét even een tikkeltje anders ! Laat je verrassen door de heerlijke smaak-combinatie van pompoen en kokos!  De kokosmakronen zijn snel klaar, glutenvrij, veganistisch, lactosevrij en vrij van meuk-suikers en andere synthetische ellende.

Wat heb je nodig:

  • 175 gram havermout ( 100% glutenvrij) of amandelmeel
  • twee flinke volle eetlepels stevia sweet
  • 5 druppels vloeibare stevia druppels, liefst kokos-smaak
  • 100 gram kokosrasp
  • een kleine pompoen, in de schil gekookt en uitgelekt, grof gepureerd

Zo maak je het:

  1. Verwarm de oven voor op 190C. ( Als je amandelmeel gebruikt, zet de temperatuur dan op 170*C ) Bekleed een bakplaat met bakpapier
  2. Kneed en roer alle ingrediënten samen tot een licht smeuïge massa. Maak platte makronen, en leg deze op de bakplaat.
  3. Bak de kokosmakronen in het midden van de oven gaar in ongeveer 35-45 minuten, blijf goed controleren. Laat afkoelen.

 

Een reactie op “Pompoen kokosmakronen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *