Raw en vegan receptenboek

Steeds vaker kreeg ik verzoeken, om naast meukvrije recepten ook eens wat rauwe en veganistische recepten te bedenken. Daar ben ik in gedoken, en heeft uiteindelijk geresulteerd in een schitterend nieuw receptenboek! 

aap fruitvlaai 2

WAT IS HET RAW EN VEGANBOEK?

Het boek bevat 25 rauwe recepten, en 25 veganistische recepten. De rauwe en veganistische recepten zijn zeer divers. Van taartjes tot taart, van snacks tot koekjes. Ik maak veel gebruik van zaden, noten en pitten. De recepten zijn zoals je gewend bent van mij, 100% meukvrij. Dit houdt in:

* geen geraffineerde suikers

* geen dadels, honing, en andere bewerkte natuurlijke suikervervangers

* geen gluten

* geen lactose/koemelk

* geen kunstmatige/chemische E nummers/toevoegingen

* geen bewerkte ingrediënten

* zoveel mogelijk biologisch

* vrij van GMO

aap knapperige koekjes 2

Ik werk zo nauw mogelijk samen met de natuur zelf. Ik hou bijvoorbeeld vers fruit zo intact mogelijk. Als een schil, pit of kern gewoon eetbaar is, is het immers zonde om deze te verwijderen, bovendien huizen daarin vaak juist de meeste waardevolle voedingsstoffen. 

Ik maak in mijn recepten gebruik van zuivere stevia en zuivere erythritol suikervervanging. ( klik op de linkjes voor meer informatie) In het boek maak ik twee keer gebruik van verse biologische gedroogde vijgen. Bij ieder recept staat een omschrijving, zodat duidelijk blijft wat er in een recept zit als deze iets afwijkt van mijn normale werkwijze in ingrediënten. 

Het boek bevat een klein voorwoord, waarin je kort maar krachtig kunt lezen wat de stromingen raw en vegan nu precies inhouden. Verder vind je handige baktips, en achterin het boek een handige begrippenlijst. Hier kun je in één oogopslag de wat onbekendere ingrediënten terugvinden, en waar je deze kunt kopen. 

aap kokos droom 1

IN HANDIGE RINGBAND

We hebben dit keer gekozen voor een handige ringband versie. Het boek is hierdoor gemakkelijk op een recept te houden. Bovendien blader je wat gemakkelijker door de recepten omdat de bladzijden niet steeds terugslaan. 

aap raw aardbeien-sijstaart

WAT KOST HET BOEK?

Het boek is zeer vriendelijk geprijsd. Hiervoor is ook gekozen, omdat er veel mensen zijn die een duur boek niet zomaar kunnen aanschaffen. Ik heb dit voorgelegd aan mijn uitgever en zij zijn ermee aan de slag gegaan. Door het boek via Printing on Demand per stuk te produceren, konden we de productiekosten lager houden en zo de verkoopprijs ook lager houden. We zijn trots om te vermelden, dat we het prachtige boek aan kunnen bieden voor maar 14,95! 

Daar krijg je dus 50 recepten voor! 

Het boek is overal te bestellen ( bijvoorbeeld via boekhandelaren)  maar ook rechtstreeks via de bestelpagina.

Laat je verrassen door de pure en natuurlijke smaken van raw en vegan! 

aap oaty coconuts 1

….heerlijke oaty ontbijt koeken….

aap raw noten dubbelkoeken 1

…verras je gasten eens met deze raw dubbeldekkers!

aap raw appelpizza 3

…appeltaart…RAW style!

aap spinazie sandwichspread 1

….goddelijk lekkere vegan spinaziespread!

aap veganpizza 3

….vegan pizza! 

Een reactie op “Raw en vegan receptenboek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *