tuur sleep: ervaringen en reacties….

Ik heb afgelopen tijd niet onder stoelen of banken, of in dit geval onder mijn bed 😁 gestoken hoe gigantisch blij en gelukkig ik ben met het matras / topper en kussens van TUUR SLEEPS. Mocht je dat allemaal hebben gemist of weet je niet waar dit over gaat, KLIK DAN HIER om mijn review over het TUUR SLEEPS matras te lezen, en KLIK HIER hoe ik voor het eerst kennismaakte met TUUR via hun kussen.

Ik mocht ( zonder enige vorm of bron van inkomsten ) waanzinnig leuke kortingen geven op veel uit hun assortiment, waardoor inmiddels erg veel fans en volgers ook de unieke ervaring ervaren door op een TUUR SLEEP kussen / matras / topper te slapen. Ik ga opnieuw een artikel schrijven. Waarom ? Wel, omdat ik opnieuw iets bijzonders wil gaan vertellen.

TUUR MATRAS

Het gaat met name over het matras van Tuur. Een zeer dierbare goede vriend van mij, die ik al heel wat jaren ken, heeft recentelijk te horen gekregen dat zijn rechter heup aan het slijten is. Hij is pas 54 jaar, veel te jong nog om dit soort kwalen te hebben. Hij heeft er vreselijk veel last van, in zijn dagelijks leven. Hij voetbalt al bij zijn kluppie sinds zijn pubertijd, dat moest hij onlangs met veel pijn in zijn hart ook opgeven omdat hij niet meer in staat is om te kunnen voetballen. Dat is uiteraard behoorlijk pittig en heftig.
Maar vooral de pijn die hij heeft is schrijnend. Hij loopt ook mank en heeft enorm veel moeite met slapen gekregen, omdat iedere positie die hij ook kiest, pijn doet.  De fysiotherapeut adviseerde hem om een ander, ergonomisch matras te gaan kopen. Dat deed hij, hij liet zich adviseren bij een erkende matrassen verkoper en kocht een vrij duur matras. Daar heeft hij zeker drie maanden op geprobeerd te slapen. Een nieuw matras, zeker een ondersteunend matras, heeft een “ inleg-tijd “ nodig. De eerste weken kun je daarom meer pijn ervaren of gewoonweg niet fijn liggen. Dat had K. allemaal begrepen en mee gecalculeerd. Maar na drie volle maanden was hij echt aan het eind van zijn latijn.  Ook zijn fysiotherapeut vond, dat het te lang duurde eer hij goed was “ door “ gelegen op het nieuwe matras, hij vermoedde ook, dat K. totaal verkeerd is geïnformeerd en op een verkeerd matras lag. K. wilde uit wanhoop bij Ikea een matras gaan kopen, omdat het slaaptekort hem ook opbrak. Toen ik dit verhaal aanhoorde, schoot bij mij meteen TUUR! in gedachten. Alhoewel K. een beetje klaar was met ‘ dat speciale matrassen geneuzel “ kon ik hem toch overtuigen om eens bij Tuur sleep te gaan kijken. Ook stuurde ik hem mijn review, waar hij toch best ook een beetje van onder de indruk raakte. Hij besloot ervoor te gaan, en ik zorgde voor een leuke korting. Hij kreeg enkele weken geleden zijn matras.
Ik heb hem gevraagd, of hij een soort verslag kon gaan schrijven over zijn ervaring met Tuur, of dat nu slecht of goed uit zou pakken. Ik zou het gaan verwerken in een artikel, omdat ik oprecht en eerlijk wil zijn, ook als het niet zo’n goed geluid is. Maar ik had vanaf het begin daar totaal geen zorgen over omdat ik zelf weet hoe fijn het matras is…Hieronder het verslag van K. die ik graag met jullie deel:
“…de dag dat het matras kwam, schrok ik even van de gigantische zwaarte van dat ding. Er leek wel iets van lood in te zitten, zo zwaar ! Gelukkig hebben de bezorgers het matras naar mijn slaapvertrek getild, wat een trap omhoog is en uiteraard zat het matras vacuüm ingerold. Ik heb het matras op advies van Monique en Seppe* ( Seppe van Tuur ) een dag op het bed laten ademen en uittrekken. Ik was eigenlijk al meteen onder de indruk van de kwaliteit, wat je aanvankelijk niet verwacht als het matras zo uit de vacuüm komt. Maar wat een gaaf materiaal, dat natuur latex. Ik heb nog één nacht doorgebracht op het andere matras, weer veel pijn, veel wakker bij het draaien….hopeloos, ik kwam weer gebroken uit mijn bed, mijn heup en been stijf. Gelukkig kon mijn zus het matras wel gebruiken, daar is het heen gegaan. Ik was een klein beetje gespannen, die eerste nacht op mijn Tuur matras. Maar al meteen toen ik erop lag, voelde het zo anders! De druk onder mijn heupgebied was totaal verdwenen en ik kon mezelf omdraaien zonder pijnlijke taferelen uit te moeten halen. Het lag zo lekker, dat ik meteen in slaap viel, terwijl ik op het andere matras uren lag te draaien om mijn  “ spot “ te vinden wat een beetje comfortabel lag. Ik merk dat je dit bij dit Tuur matras totaal niet hebt, met elke beweging of ligging veert het matras mee. Alhoewel ik de eerste drie nachten af te toe nog wakker werd, heb ik al tien keer betere nachten gehad dan op het voorgaande matras. En nu, na een paar weken, ligt het matras als een wolk. Precies zoals Monique het ook heeft verwoord. Ik ben aan het sparen nu voor de topper, want….ik ben echt ontzettend blij met het resultaat. Seppe vertelde wel, dat de topper in regel minder effectief zou zijn tegen mijn specifieke heupklachten, maar ik heb even op het bed van Monique gelegen om te voelren hoe de topper ligt en wauw! Dat wil ik ook. Dus ….ben ik even aan het sparen.
Toen Monique mij vroeg een verslag bij te houden, vond ik dat best lastig want zoiets heb ik nog nooit echt gedaan, maar nu ik het allemaal op heb geschreven, besef ik, hoezeer dit matras mijn kwaliteit van leven heeft verrijkt. Ook mijn fysiotherapeut zegt dat het matras inderdaad goed lijkt te doen, omdat mijn heup nu minder druk ervaart. Ik kan niet anders zeggen dat ik echt oprecht megablij ben met dit matras, en ik ben Monique oprecht ontzettend dankbaar dat zij mij in contact bracht met Tuur. De hele bezorging ging overigens ook meer dan super geweldig, en dat vanuit België. Ik ben via de mail netjes op de hoogte gehouden van de levering, die je ook zelf mag bepalen. Op de dag van levering werd ik via SMS en mail en telefoon op de hoogte gehouden. Dat noem ik service. Je zit niet een hele dag te wachten, ze zijn zeer punctueel met de tijd van bezorging.
Dus kortom : heel erg blij, mijn nachtrust is weer top, mijn pijn minder! Dank je wel Tuur en dank je wel Monique! ….”
Nou…daar is geen woord Chinees bij toch ? 🥹 Ik had er alle vertrouwen in. Maar….wil ook oprecht blijven. Daarom besloot ik op mijn socials een oproepje te plaatsen met de vraag of iedereen die een Tuur item in huis had, mijn hun ervaring kon sturen. Daar werd massaal op gereageerd. Ik geef hieronder een aantal van deze reacties / ervaringen, de namen zijn geblurd om privacy redenen. . Alle reacties zijn verder met toestemming geplaatst in dit artikel.
Er waren vooral erg positieve en lovende reacties, maar uiteraard ook minder enthousiaste en minder positieve. Gelukkig waren dat er maar enkelen, en gingen deze met name over persoonlijke voorkeuren, zoals het kussen wat te hoog of te laag was, of het matras wat té hard of te zacht lag. Ook kwamen er enkele reacties voorbij met klachten over stank, en latex allergie. Dit zijn uiteraard allemaal uitzonderingen, maar ik heb wel even gekeken naar de “ stank ‘ van latex. Het frappante daarmee is, dat de meeste mensen dit totaal niet ruiken of ervaren als stank, maar dat sommigen, net als eigenlijk met alles, er wat overgevoelig voor zijn en het wel ervaren als penetrant.
Als ik naar mijzelf kijk, heb ik nooit maar IETS geroken aan mijn matras / kussen / topper. In het begin rook mijn matras lichtelijk naar hooi, maar niet naar latex. Die “ hooi” lucht was niet on-aangenaam, maar verdween ook binnen nog geen week.  Het stinkt ook niet naar een vreselijke lijm lucht of chemische stoffen, zoals ik dat altijd wel ruik bij conventionele matrassen en kussens. Het is denk ik echt een kwestie van hoe bij jou de overgevoeligheden liggen. Als je op de voorhand weet dat je latex erg vind “ stinken “ kun je twee dingen doen: op de voorhand geen latex / natuur latex producten kopen, of het een kans geven. Ook zijn er verschillen tussen natuurlatex en gewone industriele latex, waar met veel chemicaliën wordt gewerkt. Dat kan bijvoorbeeld de natuurlijke latex geur maskeren, waardoor je de geur bij conventionele latex minder of niet ruikt, maar wel kun je dan weer zoals ik, de chemische stoffen en de lijm ruiken. Het blijft iets persoonlijks wat je voor jezelf moet uitvissen.
Andere reacties gingen voornamelijk over het kussen, deze was voor velen dan te laag , dan te hoog. Dat was voor mij ook een puntje. Mijn kussen ons ik te laag. Het werd meteen opgelost door een extra stuk latex, wat mij werd opgestuurd. Ik kreeg het gratis, maar je kunt het tegen zeer kleine vergoeding ook bestellen, mocht jouw kussen ook te laag zijn. Met dit extra stuk was alles meteen opgelost en slaap ik pijnvrij. Het is ook hier een persoonlijke kwestie. Een kussen is eigenlijk niet zomaar even “los “ in een bepaalde hardheid of hoogte aan te schaffen, dat heb ik overigens altijd een beetje raar gevonden. Het heeft voor mij dan ook echt jaren geduurd eer ik bij Tuur kwam. Ik heb peperdure ergonomische kussens gehad met de meest exclusieve nek rollen en andere snufjes, en ik heb een bamboe kussen bij de action geprobeerd voor nog geen zeven euro. Allemaal deden ze niets bij mij. Tot Tuur. Ik denk echt dat een kussen in delen moet worden opgesteld zodat iedereen zo zijn eigen hoogte kan bepalen….. Maar goed, dat is denk ik hoe het in mijn brein werkt. 😁 Tuur heeft er in elk geval een fijne oplossing voor gevonden door afzonderlijk losse delen natuurlatex aan te bieden. Kamp jij nu ook met dat probleem met je Tuur kussen, neem dan even contact op met de klantenservice en vraag zo’n extra deel aan.

EXCLUSIEVE KORTINGSACTIE !!!

Ben je op zoek naar een echt goed matras / kussen / bed / beddengoed ? En ben je enthousiast geworden over Tuur Sleep ? Ga dan even rechtop zitten. Want ik heb echt iets waanzinnigs voor je. Ik mag van Seppe mijn fans en volgers namelijk een gigantische en zeer exclusieve korting geven van maar liefst …( zit je ? ) 30% op ALLES! ALLES ALLES ALLES bij Tuur Sleep! De kussens, de bedden, de matrassen, de toppers, het beddengoed…..ALLES! MIJNE GOETHEEEHHHH! Hoe werkt het ?

 

  • de kortingsactie is EXCLUSIEF, je hebt daarom een kortingscode nodig, deze luidt ” monique ” 
  • de korting gaat in op DONDERDAG  30 MEI 2024  en loopt tot ZONDAG  2 JUNI 2024 ( tot 23.59 ) 

Let op ; er zijn momenteel 30 kussens met de afmeting 70 x 60 beschikbaar. Mocht het uitverkocht zijn, dan kun je wel bestellen en dus gebruik maken van de korting, maar duurt de levertijd ongeveer drie weken. ( pre order ) Kom je ergens niet uit, of heb je andere vragen omtrent deze kortingsactie, neem dan contact op met de klantenservice van TUUR SLEEPS.

 

KLIK HIER OM NAAR TUUR SLEEP TE GAAN 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *