Vegan aardappel kroketjes

Snel, makkelijk, lekker, lekker en nog eens lekker! Deze verrukkelijke aardappel kroketjes maak je in nog geen half uurtje. Het vraagt weinig ingrediënten en het gaat ook nog eens om stik-goedkope ingrediënten! Zeer budgetvriendelijk! De kroketjes zijn verrukkelijk voor bij de borrel, als snack, of bij een warme maaltijd. Ik eet ze erg graag op de boterham!

Wat heb je nodig;

  • 500 gram gekookte aardappelen
  • vier eetlepels lekkere kruiden
  • een snufje Keltisch zeezout
  • een snufje zwarte peper
  • vijf volle eetlepels biologische maïzena
  • 50 ml water
  • biologische glutenvrije paneermeel om te paneren

Zo maak je het:

Maal in de keukenmachine de ingrediënten tot een stevige massa. Vul een wegwerp-spuitzak met de puree en spuit rechte kroketjes. Vul een kom met paneermeel en haal de kroketjes erdoorheen. Laat wat zuivere kokosolie smelten in de koekenpan en bak de kroketjes goudbruin, keer ze regelmatig om.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *