Vegan ” scrambled eggs”
Nu dat ik eindelijk een geweldige formule heb weten te bedenken om eieren te vervangen, zijn de mogelijkheden oneindig. KLIK HIER om naar het artikel + recept te gaan. Deze heerlijke scrambled eggs zijn hier al meteen favoriet in de morgen. Ze zijn super-eenvoudig om te maken, zijn snel klaar, zeer voedzaam en vullend! 100% vegan! En een echte ” ei-smaak!”
Dit heb je nodig
( voor één persoon)
- zes flinke grote eetlepels ei-vervanger
- eventueel nog toevoegen: lekkere kruiden als MO’S FINEST CHEEZY MIX
Zo maak je het:
Laat in de koekenpan een ” erwtje” kokosolie smelten. Maak een dik papje van de eivervanger met een beetje water. Schenk de massa in de pan en rul los. Blijf de massa goed bewegen en breken zodra deze harder opbakken. Zodra beide zijden goudbuin verkleuren, zijn ze gaar. SMULLEN MAAR! Wl je er wat kruiden of bijvoorbeeld keltisch zeezout aan toevoegen? Doe dit dan bij het papje.