Vegan walnoot cookie-doughspread

Cookie dough is anno 2021 niet meer weg te denken. Wil je hier meer over lezen? KLIK DAN HIER. Hierin vind je ook mijn meukvrije cookiedough recept. Inmiddels heb ik vele variaties bedacht op cookiedough, waaronder deze verrukkelijke spread voor op de boterham, wafel, cracker, toast…waar dan ook op! Het is binnen een paar minuten gemaakt. Het heeft een zeer bijzondere smaak dankzij de aanwezigheid van verse munt ! Laat je verrassen!

Wat heb je nodig?

  • 300 gram walnoten, fijn vermalen in de blender tot meel
  • vier eetlepels biologische erythritol
  • een halve theelepel vanille bourbon ( optioneel, maar wel lekkerder! )
  • twee verse takjes munt ( de blaadjes )
  • een banaan in stukken
  • een koffiekopje cacaonibs

Zo maak je het:

  1. maal in de blender de stevia en erythritol , munt en banaan tot een vloeibare massa.
  2. roer dit door de walnoot meel
  3. spatel de cacaonibs erdoor
  4. bewaar de spread in een schone, goed afsluitbare glazen pot in de koelkast

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *